برنامه درس فیزیک
-
سلام
بچهای راه ابریشم تجربی که استاد طلوعی انتخاب کردن آیا باید برنامشون عوض کنن با استاد کازرونیان ادامه بدن؟
من گیج شدمممم 😔 -
سلام
بچهای راه ابریشم تجربی که استاد طلوعی انتخاب کردن آیا باید برنامشون عوض کنن با استاد کازرونیان ادامه بدن؟
من گیج شدمممم 😔سلام دوست عزیز،
بنده کامل و دقیق اطلاع ندارم ولی در همین حد میدونم که امسال هر دو دوره، مناسب دو رشته ریاضی و تجربی هستن -
سلام
من گیج شدمممم 😔Zahra Rashidi 1
سلام.
نه یه برنامه تبدیل منتشر شد برای بچه های تجربی که فیزیک آقای طلوعی رو خریدن. این هفته با اون پیش برید از هفته بعد برنامه مخصوص خودمون منتشر میشه ظاهرا -
Zahra Rashidi 1
سلام.
نه یه برنامه تبدیل منتشر شد برای بچه های تجربی که فیزیک آقای طلوعی رو خریدن. این هفته با اون پیش برید از هفته بعد برنامه مخصوص خودمون منتشر میشه ظاهراhttps://paid.alaatv.com/public/c/pamphlet/tabdilfizik.pdf.pdf
این برنامه رو دانلود کنید و فعلا با این پیش برید. یعنی هرجایی توی برنامه تابستونی فیزیک داریم، بیاید با این رنامه مطابقت بدید و فیزیک استاد طلوعی رو نگاه کنید
-
Zahra Rashidi 1
سلام.
نه یه برنامه تبدیل منتشر شد برای بچه های تجربی که فیزیک آقای طلوعی رو خریدن. این هفته با اون پیش برید از هفته بعد برنامه مخصوص خودمون منتشر میشه ظاهراNazanin Rahdar
آخه یه برنامه داخل بخش مشاوره گذاشتن برای تبدیل الان ما باید کدوم قسمت در مطالعات تبدیل جلو برم قسمت بالا یا پایین بعد برنامه برام گنگ ؟؟؟ نمیفهممش 🥺🥺 -
Nazanin Rahdar
آخه یه برنامه داخل بخش مشاوره گذاشتن برای تبدیل الان ما باید کدوم قسمت در مطالعات تبدیل جلو برم قسمت بالا یا پایین بعد برنامه برام گنگ ؟؟؟ نمیفهممش 🥺🥺Zahra Rashidi 1
از قسمت دوم استفاده کنید. مثلا اینجا:

ببینید روز اول و دوم که مثل همدیگه ست. روز سوم توی برنامه تابستونی گفته که جلسات اول و دوم فرسنگ یک رو نگاه کنید. شما باید با جدول تطبیق بدید. دارین برنامه استاد کازرانیان رو تبدیل می کنید به برنامه استاد طلوعی. پس جلساتی که گفته شده رو توی ردیف وسط پیدا کنید. روبروش توی ردیف چپ میشه برنامه ای که باید دنبال کنید. مثلا به جای زنگ هفتم که نوشته جلسه 1 فرسنگ 1، باید پیله سوم استاد طلوعی رو نگاه کنید -
Zahra Rashidi 1
از قسمت دوم استفاده کنید. مثلا اینجا:

ببینید روز اول و دوم که مثل همدیگه ست. روز سوم توی برنامه تابستونی گفته که جلسات اول و دوم فرسنگ یک رو نگاه کنید. شما باید با جدول تطبیق بدید. دارین برنامه استاد کازرانیان رو تبدیل می کنید به برنامه استاد طلوعی. پس جلساتی که گفته شده رو توی ردیف وسط پیدا کنید. روبروش توی ردیف چپ میشه برنامه ای که باید دنبال کنید. مثلا به جای زنگ هفتم که نوشته جلسه 1 فرسنگ 1، باید پیله سوم استاد طلوعی رو نگاه کنیدNazanin Rahdar خیلی خیلی ممنون 🌹🌹
-
Nazanin Rahdar خیلی خیلی ممنون 🌹🌹
Zahra Rashidi 1
خواهش میکنم:smiling_face: -
سلام
من گیج شدمممم 😔Zahra Rashidi 1 سلام خیر اقای طلوعی جدا درس میدن رشته ریاضی و اقای کازرانیان هم جدا تجربی هر کدوم روو بخوای باید مال اون رشته رو بخریی
-
Zahra Rashidi 1 سلام خیر اقای طلوعی جدا درس میدن رشته ریاضی و اقای کازرانیان هم جدا تجربی هر کدوم روو بخوای باید مال اون رشته رو بخریی
moohamad bahrami
سلام دوست عزیز. خیر. امسال با هرکدوم از اساتید(آقای کازرانیان و آقای طلوعی) که بخواید میتونید پیش برید. دیگه وابسته به رشتتون نیست -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد