دو تا نکته در مورد درسنامهها
-
درسنامه کامل زیست فرسنگ اول زیست اپدیت نیست
بخش های حذف شده فیزیک در فرسنگ اول اقای کازرانیان اعمال نشده
فیزیک رو امروز باید بخونیمش
@M-an
Arshia Yazdian -
درسنامه کامل زیست فرسنگ اول زیست اپدیت نیست
بخش های حذف شده فیزیک در فرسنگ اول اقای کازرانیان اعمال نشده
فیزیک رو امروز باید بخونیمش
@M-an
Arshia Yazdianنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط Arshia Yazdian انجام شدهHanane Kaaj
ما احساس کردیم شاید شما یکم گیج بشید
از این رو هیچ جزوه ای رو پاک نکردیم از روی سایت
برای تابستون تا آخر این هفته یه فایل pdf براتون میزارم که قسمت های حذف شده رو از روی جزوه مشخص میکنه
داخل فیلم ها هم اون قسمت های حذف شده رو حذف میکنیم ( امروز شیمی اعمال شد برای فردا هم زیست )
از مهر ماه که برنامه فرسنگ ها شروع میشه این جزوه ها رو برمیداریم و یک جزوه کامل میزاریم که تغییرات روش اعمال شده
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Hanane Kaaj
برای تابستون تا آخر این هفته یه فایل pdf براتون میزارم که قسمت های حذف شده رو از روی جزوه مشخص میکنه
داخل فیلم ها هم اون قسمت های حذف شده رو حذف میکنیم ( امروز شیمی اعمال شد برای فردا هم زیست )
از مهر ماه که برنامه فرسنگ ها شروع میشه این جزوه ها رو برمیداریم و یک جزوه کامل میزاریم که تغییرات روش اعمال شده
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian
فیزیک رو هم اعمال کردین فک کنم
چون من تو فیلمای آقای طلوعی مبحث تخمین مرتبه بزرگی که توی جزوه هست ندیدم -
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط امیر امیر انجام شده
من چند روز پیش شیمی رو دیدم ک فقط رابطه انیشتین از فیلم حذف شده بود یعنی الان دوباره تغییر کرده من الان کل درسنامه دهم فرسنگ یک رو دیدم باید حالا دوباره ببینم آخه شما باید در نظر بگیرید که شاید بعضیها با برنامه خودشون پیش برن
ArshiaYazdian -
من چند روز پیش شیمی رو دیدم ک فقط رابطه انیشتین از فیلم حذف شده بود یعنی الان دوباره تغییر کرده من الان کل درسنامه دهم فرسنگ یک رو دیدم باید حالا دوباره ببینم آخه شما باید در نظر بگیرید که شاید بعضیها با برنامه خودشون پیش برن
ArshiaYazdianنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر امیر در دو تا نکته گفته است:
ArshiaYazdianArshia Yazdian
-
Hanane Kaaj
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian من چند روز پیش شیمی رو دیدم ک فقط رابطه انیشتین ازش حذف شده بود یعنی الان دوباره تغییر کرده من الان کل فیلمهای درسنامه فرسنگ یک رو دیدم باید حالا دوباره ببینم آخه شما باید در نظر بگیرید شاید بعضیها با برنامه خودشون پیش برن
-
Hanane Kaaj
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian ممنونم از پاسخگوییتون
-
Arshia Yazdian
چون من تو فیلمای آقای طلوعی مبحث تخمین مرتبه بزرگی که توی جزوه هست ندیدمmahan alizadeh من آقای کارزانیان هستم اعمال نشده
-
Arshia Yazdian من چند روز پیش شیمی رو دیدم ک فقط رابطه انیشتین ازش حذف شده بود یعنی الان دوباره تغییر کرده من الان کل فیلمهای درسنامه فرسنگ یک رو دیدم باید حالا دوباره ببینم آخه شما باید در نظر بگیرید شاید بعضیها با برنامه خودشون پیش برن
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیر امیر حذفی اصلیه همون بود
نگران نباش
بقیش ریز مبحثه -
Arshia Yazdian
چون من تو فیلمای آقای طلوعی مبحث تخمین مرتبه بزرگی که توی جزوه هست ندیدمنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahan alizadeh آقای طلوعی رو تا حدودی ولی آقای کازرانیان تا هفته آینده
-
امیر امیر حذفی اصلیه همون بود
نگران نباش
بقیش ریز مبحثهنوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian ممنون اگر میشه لطفا فیلما زودتر آپدیت نهایی بشن حداقل فرسنگ یک هر درس
-
نوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میشه جزوه ها رو زودتر آپدیت کنین چون بعضی ها خودشون پرینت میگیرن و منتظر مهر نمی مونن
Arshia Yazdian -
Hanane Kaaj
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian سلام لطفا جزوه ها تا جایی که درست شده رو قرار بدین من که می خوام خودم چاپ کنم بخونم دوست ندارم تا مهر صبر کنم پس لطفا حداقل جزوه های جدید فرسنگ یک رو بزارین (اگه می خواین بقیه سردرگم نشن پی دی اف های قبلی رو حذف نکنین اما این ها رو بزارین)
من که می خوام الان چاپ کنم چه گناهی کردم؟ درس خوندن با پی دی اف سخته و نمی نکات را کنارش نوشت. خودتون هم بهتر از من می دونید...همچنین اگه جهت شفاف سازی هم شده برید و همه این ها رو توی کانالتون هم بزارید تا همه بفهمند جزوه ها بروز رسانی نشده بهتره
-
-