سوال: سپری کردن دوران کنکور
-
سلام و خسته نباشید دوستان.
راستش خیلی وقته دارم با خودم کلنجار میرم که این تاپیک رو بزنم یا نه.
بین تاپیک های گذشته هم خیلی گشتم که ببینم آیا در موردِ این موضوعِ مهم صحبت شده یا نه،که دیدم نه.
یکی از آشناهای من توی یکی از پیج های کنکوریِ پر مخاطب ادمینه،و میگه تقریبا نصف دایرکت هامون سوال در مورد این مسئله هست.گفتم حیفه که اینجا نپرسمش و مطرح نشه.
سوال در مورد رابطه در دوران کنکور هستش.موضوعیه که به هر حال خیلیا درگیرش هستن.از دوستانِ مخصوصا قدیمی تر توی انجمن درخواست دارم اگر توصیه ای،تجربه ای یا مسئله ای در این باره هست که ما ۱۴۰۱ ای ها باید بدونیم،بهمون بگن.
اصلا خوبه یا بد؟!به قول آقای یاری کی تعیین میکنه خوب و بد چیه؟!...Amoo Sepi
سلام دوست عزیز میدونم کلی جواب دادن بهت ولی منم این رو میگم
ببین اولا اگه کسیو دوست داری خب بهت تبریک میگم یعنی هنوز اون جرقه های عشق و علاقه تو وجودت هست که این خیلی خوبه
ولی بزار این شکلی بگم
این رابطه شما الان دو سو داره
یک:شما قراره تا اخر عمر کنار هم شاد و خرم بزیستید
دو:قراره از هم جدا بشید و ۵ سال دیگه حتی تو خیابون هم همدیگه رو ببینید نشناسید
الان اینارو برسی کنیم
یک:اگه شما پیشرفت نکنی، اگه انرژیت رو صرف روابط عاطفی بکنی هیچوقت به ایده الت نمیرسی
چرا؟چون دقیقا حرفی که دوستان گفتن انرژی صرف میشه و نهایتا ۱/۳ انرژی شما وقف درس میشه و این واقعا کمه
دو:اگر از هم جدا بشید و ده سال دیگه شما برگردید و به گذشته نیم نگاهی بکنید میبینید که ایندتون رو برای خیال و توهمی فدا کردید که اصلاااااا ارزش نداشت
و خب راهکار چیه؟
قطعا اون فردی که با شما رابطه داره هم در حال تحصیل هست دیگه ن؟
باهم قرارداد ببندید که از زندگی هم برید یه چند سالی(۳سال،۲سال،...) بعد برگردید پیش هم دیگه
ببینید واقعا دوست داشتنتون دوست داشتن بوده،؟
هنوز بعد اون دوران دوری سرجاشه؟
و اینکه اگه جدا شدید راهکار چیه برای فکر کردن بهش و رفع دلتنگی؟
زمان های دلتنگی بنظر من یه سرگرمی درست و درمون و مفید جور کنید برای خودتون نه گیم وفیلم ها
مثلا بشینید وسایل بسازید
نقاشی بکشید
ساز یاد بگیرید
اپلیکیشن یادگیری زبان خارجه دانلود کنید
و با خودتون قرار داد ببندید که هر وقت فکر دلبر به ذهنتون خطور کرد این کار هارو بکنید و بعد از انجامش برید سراغ درس و زندگیتون
برای حواس پرتی و رفتن تو فکر بادا بادا مبارک بادا هنگام درس خوندن هم پیشنهاد من اینه که هربار رفتید تو فکر اسم ۵تا چیز دور و برتون رو با صدای بلند بگید
تا هم از فکر دربیاید هم بقولی برگردید رو زمین
موفق و موید باشید
بازم سوال و کمکی بود واقعا خوشحال میشم بتونم کمک کنم -
Sarah Ghanaatiyan
نه نه قبلش تاپیک میزد وابسته اش کنم یا نه@sania-andiravan
-
Amoo Sepi
ببین اولا اگه کسیو دوست داری خب بهت تبریک میگم یعنی هنوز اون جرقه های عشق و علاقه تو وجودت هست که این خیلی خوبه
ولی بزار این شکلی بگم
الان اینارو برسی کنیم
یک:اگه شما پیشرفت نکنی، اگه انرژیت رو صرف روابط عاطفی بکنی هیچوقت به ایده الت نمیرسی
چرا؟چون دقیقا حرفی که دوستان گفتن انرژی صرف میشه و نهایتا ۱/۳ انرژی شما وقف درس میشه و این واقعا کمه
دو:اگر از هم جدا بشید و ده سال دیگه شما برگردید و به گذشته نیم نگاهی بکنید میبینید که ایندتون رو برای خیال و توهمی فدا کردید که اصلاااااا ارزش نداشت
و خب راهکار چیه؟
باهم قرارداد ببندید که از زندگی هم برید یه چند سالی(۳سال،۲سال،...) بعد برگردید پیش هم دیگه
زمان های دلتنگی بنظر من یه سرگرمی درست و درمون و مفید جور کنید برای خودتون نه گیم وفیلم ها
مثلا بشینید وسایل بسازید
نقاشی بکشید
ساز یاد بگیرید
و با خودتون قرار داد ببندید که هر وقت فکر دلبر به ذهنتون خطور کرد این کار هارو بکنید و بعد از انجامش برید سراغ درس و زندگیتون
برای حواس پرتی و رفتن تو فکر بادا بادا مبارک بادا هنگام درس خوندن هم پیشنهاد من اینه که هربار رفتید تو فکر اسم ۵تا چیز دور و برتون رو با صدای بلند بگید
موفق و موید باشید
بازم سوال و کمکی بود واقعا خوشحال میشم بتونم کمک کنمsamaneh aghazadeh ممنونم از لطفتون که انقدر جامع و کامل توضیح دادین
راستش کاری که کردیم اینه که صرفا آخر شب ها با هم صحبت میکنیم.و این باعث شده طی روز خیلی کم تر به هم فکر کنیم... -
Parsa Amini روابط عاشقانه دیگه داداش
منظورم مسائل خانوادگی نبود.Amoo Sepi
ای بابا صحبت های نامربوط نکن
-
samaneh aghazadeh ممنونم از لطفتون که انقدر جامع و کامل توضیح دادین
راستش کاری که کردیم اینه که صرفا آخر شب ها با هم صحبت میکنیم.و این باعث شده طی روز خیلی کم تر به هم فکر کنیم... -
راستش کاری که کردیم اینه که صرفا آخر شب ها با هم صحبت میکنیم.و این باعث شده طی روز خیلی کم تر به هم فکر کنیم...Amoo Sepi در یه سوال پر تکرار(و البته جنجالی) گفته است:
راستش کاری که کردیم اینه که صرفا آخر شب ها با هم صحبت میکنیم.و این باعث شده طی روز خیلی کم تر به هم فکر کنیم...خوبه اما یه تایم برای همین صبحت مشخص کنید(درحد 15 دقیقه ) نه اینکه بگید اوکی شبا 11 حرف میزنیم و تا 1.5 2 بشینید حرف بزنید ک اینم مخربه اگه رعایت نشه
و مورد دوم اینکه سعی کنید ت این 15 دقیقه وارد جزئیات نشید و راجب کلیات حرف بزنید فقط در حد یه احوال پرسی و اینکه روزتونو چطوری گذروندیدو در آخر احتمالا یخورده براتون سخت باشه اوایلش ولی خب عادت میکنید چون عادت کردن و خود را با شرایط وفق دادن ویژگی انسانه پس خیلی سخت نیس و بعد ی مدتی حتی شبا هم هرشب حرف نمیزنید ولی نگران نباش این دوری و عادت ب نبودنش خوبه برات
موفق باشید -
Amoo Sepi
ولی بزار این شکلی بگم
الان اینارو برسی کنیم
و خب راهکار چیه؟
مثلا بشینید وسایل بسازید
نقاشی بکشید
ساز یاد بگیرید
موفق و موید باشید
بازم سوال و کمکی بود واقعا خوشحال میشم بتونم کمک کنمsamaneh aghazadeh
سلام
چرا نسخه الکی می پیچی؟
یعنی چی چند سال از زندگی هم برید بعد چند سال دوباره به هم برسید؟
مگه فیلم هندیه؟
عاشقی که یک لحظه به معشوقش فکر نکنه عاشق نیست حالا چه برسه چند سال حواسش رو پرت کنه که بهش فکر نکنه.
به قول همون دوستمون که گفت طرف کنکورش رو مدیون زنشه به نظرم انسان برای رسیدن به عشقش حالا می خواد انسانی باشه یا غیرانسانی (مثلاً بخواد به جایگاهی برسه)باید تلاش کنه.
%(#ff0000)[فرار از واقعیت هیچوقت چیزی رو درست نمی کنه.] -
سلام
-
samaneh aghazadeh
سلام
چرا نسخه الکی می پیچی؟
یعنی چی چند سال از زندگی هم برید بعد چند سال دوباره به هم برسید؟
مگه فیلم هندیه؟
عاشقی که یک لحظه به معشوقش فکر نکنه عاشق نیست حالا چه برسه چند سال حواسش رو پرت کنه که بهش فکر نکنه.
به قول همون دوستمون که گفت طرف کنکورش رو مدیون زنشه به نظرم انسان برای رسیدن به عشقش حالا می خواد انسانی باشه یا غیرانسانی (مثلاً بخواد به جایگاهی برسه)باید تلاش کنه.
%(#ff0000)[فرار از واقعیت هیچوقت چیزی رو درست نمی کنه.]Mohammad Hossein Kazemi دقیقا چون نمیتونیم به هم فکر نکنیم،هر شب صحبت میکنیم...
ولی در کل دست همه دوستان درد نکنه و خیلی ازشون ممنونمخیلیییی لطف کردن همه عزیزان.
بالاخره سال کنکوره و ما هم اگر محدودش نمیکردیم قطعا ضربش رو میخوردیم... -
Amoo Sepi بیخیال بابا روابط عاشقانه دیگه چیه بشینین درستون بخونین
یه لطیفه ای بود میگفت رتبه کنکورتون به احتمال ۹۵ درصد همسر ایندتون رو مشخص میکنه دیگه خود دانید شوهر یا زن کارگر میخواین یا دکترTannaz Dalir
عجب