برنامه راه ابریشم درس زیست
-
سلام ببخشید ما در برنامه ۳ جلسه فیلم برای زیست فصل اول داریم ، اما داخل پنل مون ۶ تا ، باید چکار کنیم ، لطفا جواب بدین ، تا عقب نمون 🙏
Arshia Yazdian
@M-an
sohrab -
سلام ببخشید ما در برنامه ۳ جلسه فیلم برای زیست فصل اول داریم ، اما داخل پنل مون ۶ تا ، باید چکار کنیم ، لطفا جواب بدین ، تا عقب نمون 🙏
Arshia Yazdian
@M-an
sohrabMohammad mahdi ahmadi در برنامه راه ابریشم درس زیست گفته است:
Arshia Yazdian
@M-an
@sohrabهست بابا چی نیست من خودم دیروز هر 6 تای اول رو دان کردم تازه فیلم ها زود تر قرار گرفته بودن ولی اعلامش به تاخیر بود! -
Mohammad mahdi ahmadi در برنامه راه ابریشم درس زیست گفته است:
Arshia Yazdian
@M-an
@sohrabهست بابا چی نیست من خودم دیروز هر 6 تای اول رو دان کردم تازه فیلم ها زود تر قرار گرفته بودن ولی اعلامش به تاخیر بود! -
Ali Alii من نگفتم که نیست گفتم که توی برنامه برای فصل اول سه تا فیلم گذاشته شده توی پنلمون ۶ تا هست
Mohammad mahdi ahmadi
اگه دقت کنید هفته بعدی سه و چهار مرداد تو برنامه هستن -
Mohammad mahdi ahmadi
اگه دقت کنید هفته بعدی سه و چهار مرداد تو برنامه هستنNazanin Nobakht من میگم برای فصل اول ۶ تا فیلم داریم بعد باید بریم تست ، اما تو برنامه گفته ۳ تا فیلم هست برای فصل اول و بعدش تست
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد