Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سطوح سازمان یابی حیات
-
این پست پاک شده!
-
FaMi در سطوح سازمان یابی حیات گفته است:
دوستان پاسخ سوال گزینه یک هست
تنها افراد یک گونه با هم ارتباط دارن جمعیت
از بعد از اندام میشه دستگاه / فرد /جمعیت
اما چرا 4 غلطه؟
منظورش بوم سازگان هست
از بعد از جاندار میشه،جمعیت / اجتماع/بوم سازگان
اینم سه مرحله بعد هست خب!کی گفته بعد از جاندار میشه جمعیت؟
مگه باکتری جاندار نیست؟
و مگه اینکه فقد یک یاخته نداره؟
یعنی فقد اولین سطح حیات رو داره
یه جاندار هم هست که
لزوما نمیشه گفت سه مرحله بالا ترش میشه بوم سازگان
البته این نظر منه -
Miss.Joker باکتری هایی که کنار هم هستن یه جمعیتن
درسته بافت و اندام ندارن
ولی بالاتر رو دارن -
بچه ها به نظرم دارید سختش میکنید درحالی که بیچاره خود طراح این مدنظرش نبوده. اول دعوت میکنم شکل زیر رو ببینید: (جهت یادآوری وگرنه جسارت نمیکنم و میدونم هر کدوم استادی هستید واسه خودتون)
طراح محترم خواسته از این شکل سوال بده. برخی گفتید باکتری فلان است و بهمان است؛ خب متن سوال رو دوباره بخونید. سوال نگفته این جمله و گزینه صحیح باید برای تمام جانداران درست باشه که!
یدونه سطوح سازمان یابی اشاره کرده، که ما به اون صفحه که عکسش رو گذاشتم دقت کنیم. حتی توی متن سوال هم هیچگونه قیدی ذکر نشده (همه و همیشه و ...). بنابراین، وا بده دوست من! آسون بگیر و حالت معمول رو درنظر بگیر.
لذا، براساس شکل و متن بالا و حالت معمول (خواسته سوال) گزینه ۲ و ۳ غلط و گزینه ۱ حتماً صحیح میشه. پس ۴ باید غلط باشه و دوستمون FaMi خواسته بدونه چرا ۴ غلطه (درحالی که ۴ درست به نظر میاد).Mr.Fantastic جواب مناسب رو داد. متن کتاب اولین سطحی که عوامل غیرزنده رو داریم بوم سازگان معرفی کرده. در حالی که شکل اجتماع رو نشون داده! (که البته شکل اشتباست و طراح هم بر اساس شکل اشتباه گزینه ۴ رو داده و مثل اینکه میخواد براساس شکل، ۴ رو غلط بگیریم و بگیم اجتماع اولین سطحی است که عوامل غیر زنده داریم).
تمام! -
سلام
خیلی آسونه چرا سخت میکنید
جواب گزینه یک هست،،،،،افرادی ک تنها از یک گونه باشن و باهم تعامل داشته باشن میشن یک جمعیت،مثل جمعیت انسان ها -
Ehsan Jafarpour
ممنونم!
بچه های ما نه چون که همه زیست رو درصد بالای ۸۰ میزنن و تست های سطح بالا کار میکنند، به سوال ساده هم که میرسند به دنبال نکات سخت میگردند (واسه خودم زیاد پیش میاد فکر نکنید اشاره به کس خاصی دارم!). ولی گاهی باید سادگی مسئله را دید ... -
@amin-forouzan
دقیقا،خودمم بعضی وقتا تست میزنم میگم باو این ب این آسونی بود چرا سختش میکنی واسه خودت -
sohil derakhshani در سطوح سازمان یابی حیات گفته است:
اتم/ مولکول / سلول/ بافت/ اندام/ دستگاه/ فرد/ جمعیت /اجتماع/ بوم سازگان/ زیست بوم/ زیست کره
ممنون ولی فک نکنم حفظ کردنشون دیگه به کارم بیان
-
@amin-forouzan در سطوح سازمان یابی حیات گفته است:
بچه ها به نظرم دارید سختش میکنید درحالی که بیچاره خود طراح این مدنظرش نبوده. اول دعوت میکنم شکل زیر رو ببینید: (جهت یادآوری وگرنه جسارت نمیکنم و میدونم هر کدوم استادی هستید واسه خودتون)
طراح محترم خواسته از این شکل سوال بده. برخی گفتید باکتری فلان است و بهمان است؛ خب متن سوال رو دوباره بخونید. سوال نگفته این جمله و گزینه صحیح باید برای تمام جانداران درست باشه که!
یدونه سطوح سازمان یابی اشاره کرده، که ما به اون صفحه که عکسش رو گذاشتم دقت کنیم. حتی توی متن سوال هم هیچگونه قیدی ذکر نشده (همه و همیشه و ...). بنابراین، وا بده دوست من! آسون بگیر و حالت معمول رو درنظر بگیر.
لذا، براساس شکل و متن بالا و حالت معمول (خواسته سوال) گزینه ۲ و ۳ غلط و گزینه ۱ حتماً صحیح میشه. پس ۴ باید غلط باشه و دوستمون FaMi خواسته بدونه چرا ۴ غلطه (درحالی که ۴ درست به نظر میاد).Mr.Fantastic جواب مناسب رو داد. متن کتاب اولین سطحی که عوامل غیرزنده رو داریم بوم سازگان معرفی کرده. در حالی که شکل اجتماع رو نشون داده! (که البته شکل اشتباست و طراح هم بر اساس شکل اشتباه گزینه ۴ رو داده و مثل اینکه میخواد براساس شکل، ۴ رو غلط بگیریم و بگیم اجتماع اولین سطحی است که عوامل غیر زنده داریم).
تمام!بله ببخشید. حالا سری بعدی، دوستانی که میشناسید رو منشن کنید.اینجوری بهتره