رتبه لازم؟!
-
mobin esmailpour سلام منم خیلی به پزشکی ارتش علاقه داشتم کاری ندارن واسه خودم چیشد...
ولی ما منطقهدسه هستیم و مشاور به من گفت رتبه حدودای صد و اینا میخواد واسه پزشکی ارتشمرضیه ابویی رتبه ۱۰۰ پزشکی تهرانه نه ارتش
-
یکی از هم مدرسه ای های من کنکور 99 با رتبه حدود 6500 منطقه سه پزشکی سپاه اورد
-
مرضیه ابویی رتبه ۱۰۰ پزشکی تهرانه نه ارتش
Amoo Sepi من خودمم پرسیدم ولی که اونه گفت نه حالا نمیدونم دیگه
-
Amoo Sepi من خودمم پرسیدم ولی که اونه گفت نه حالا نمیدونم دیگه
مرضیه ابویی اصلا شک نکنید که اشتباه گفته!با یه سرچ ساده هم متوجه میشید
-
سلام.یه سوال دارم برای پزشکی ارتش باید حداکثر چه رتبه ای با توجه به کنکور های گذشته بطور تقریبی کسب کرد؟
لطفا اگه کسی واقعا میدونه جواب بده و مطالبی رو که تو اینترنت نوشته بازگو نکنید ممنون
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmobin esmailpour سلام میدونید دخترا هم میتونن پزشکی ارتش یا پزشکی بقیه الله برن ؟
-
mobin esmailpour سلام میدونید دخترا هم میتونن پزشکی ارتش یا پزشکی بقیه الله برن ؟
-
سلام.یه سوال دارم برای پزشکی ارتش باید حداکثر چه رتبه ای با توجه به کنکور های گذشته بطور تقریبی کسب کرد؟
لطفا اگه کسی واقعا میدونه جواب بده و مطالبی رو که تو اینترنت نوشته بازگو نکنید ممنون
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاmobin esmailpour پیشنهاد من اینه بزنید اینترنت در موردش دقت کنید
منم میخواستم اگه رتبه شو داشتم پزشکی ارتش یا بقیه الله بخونم ، تو گوگل جستجو کردم چیزای جالبی آورد مثلاً حداقل قد باید ۱۶۵ تا ۱۷۰ باشه که من همین اول میفتم
شما هم یه سرچی بکنین بهتره -
@haniehno سلام باید دفترچه بیاد تا مشخص بشه پارسال پزشکی و پرستاری برای اولین بار زن گذاشته بود اونم تعداد کم
-
@haniehno در رتبه لازم؟! گفته است:
@kosar-mottaghi مرسی دیگه منصرف شدم
من اصلاً قدم هم نمیخوره
خواهش -
mobin esmailpour پیشنهاد من اینه بزنید اینترنت در موردش دقت کنید
منم میخواستم اگه رتبه شو داشتم پزشکی ارتش یا بقیه الله بخونم ، تو گوگل جستجو کردم چیزای جالبی آورد مثلاً حداقل قد باید ۱۶۵ تا ۱۷۰ باشه که من همین اول میفتم
شما هم یه سرچی بکنین بهتره@haniehno سرچ کردم،تقریبا همه شرایطش رو دارم،فقط نتونستم رتبه پیدا کنم،یه چیزایی راجبه تراز نوشته بود که نمیدونم اون تراز تقریبا چه رتبه ای میشه