میخوام آیلتس بخونم
-
@dr-aryan برگزار میکنن
-
@dr-aryan برگزار میکنن
Amirreza Vafaei Moghadam عا چون تو ی سایت فک کنم اینو نوشته بود
-
@dr-aryan من زبانکده ایرانیان میخوندم ، آقای دکتر علی پناهی مدیرش بود ، کتابهای خودنشونو بهمون پیشنهاد کردن واقعا کتاب های مناسبی هم هستن
پارسال ۲۵۰ هزار تومان پول یه سریا شوم شد
اسم کتابام هم
IELTS speaking booster
IELTS writing booster
Reading booster
اینا از آقای پناهی ولی
95 +5 از یه انتشارات و نویسنده دیگه ست که سوالات آزمون آیلتس رو در بر داره .
اگه شما پایه باشین من میتونم هر شب درسایی که قراره فرداش بخونیم رو اسکن بگیرم بفرستم -
@haniehno هیچ فرقی نداره... نمراتشون معادل سازی میشه... فقط شیوه برگزاری فرق داره تافل یک آزمون تستی هستش...
-
@haniehno من رشتم ریاضیه... مثل خودتون منتظر جواب کنکورم... البته چون میدونم جایی ک دوست دارم قبول نمیشم و رتبه لازم رو ندارم (روز کنکور خیلی بهم بد گذشت، مریض بودم)، تصمیم گرفتم ک امسالو هم پشت کنکور بمونم... ن درسام ضعیف نشدش... آخه از وقتی کرونا اومد هر چی مسابقات بین المللی و رقابت بود ک کنسل شدش زمان های خالیم بیشتر بود دور برنامه نویسی مجبور شدم یه مدت خط بکشم و ازش فاصله گرفتم برای درس و کنکور...
Amirreza Vafaei Moghadam ماشاالله به این اراده
موفق باشید
راستی آزمون آیلتس رو تو شهر خودتون دادید ؟
چون مثلاً من اردبیلم ولی همشهریام میرم تهران یا تبریز آزمون میدن -
@n-n-good در میخوام آیلتس بخونم گفته است:
من شنیدم تافل مهم تره
تافل رو گرفتید؟تفاوت بین آیلتس و تافل فقط اینه ک یسری کشورا برای مهاجرت مدرک آیلتس ازت میخوان یسریای دیگه تافل
یعنی یجورایی بستگی داره شما این مدرکو برای چی میخواید وگرنه نمیشه گفت کدوم مهم تره! -
سلام دوستان من میخوام تو این هفته آخر مباحث مهم آیلتس رو بخونم ، حالا ممنون میشم ازز شما هایی که خوندید بهم بگید کدوم قسمت ها مهمتره
️
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@سجاد-ذوالفقاری
وبقیه عزیزان@haniehno
سلام وقتی این سوال رو میپرسین حس میکنم زبانتون در حد قابل قبولی اوکی هست
یه سرچ کنین. چنل [Censored] تو یوتیوب هم یه ویدیو داره به اسم منابع ایلتس. اول اسم چنل با (( ف )) شروع میشه
-
Amirreza Vafaei Moghadam ماشاالله به این اراده
موفق باشید
راستی آزمون آیلتس رو تو شهر خودتون دادید ؟
چون مثلاً من اردبیلم ولی همشهریام میرم تهران یا تبریز آزمون میدن@haniehno سلام، نه اینجا آزمون تافل برگزار میشه اما آیلتس نه... 13 مرکز توی کشور اجازه برگزاری آزمون تافل رو دارند که لیست شهر ها و محل بگزاری هاشون اینجاست:
لینکآیلتس جنرال و آکادمیک هم توی 14 شهر برگزار میشه با یه سرچ ساده تو اینترنت میتونی پیداشون کنی اینم 14 شهرش:
تهران، تبریز، شیراز، کرمان، اهواز، همدان، مشهد، دزفول، ساری، اصفهان، رشت، کرمانشاه، جزیره کیش و کرج -
@haniehno سلام، نه اینجا آزمون تافل برگزار میشه اما آیلتس نه... 13 مرکز توی کشور اجازه برگزاری آزمون تافل رو دارند که لیست شهر ها و محل بگزاری هاشون اینجاست:
لینکآیلتس جنرال و آکادمیک هم توی 14 شهر برگزار میشه با یه سرچ ساده تو اینترنت میتونی پیداشون کنی اینم 14 شهرش:
تهران، تبریز، شیراز، کرمان، اهواز، همدان، مشهد، دزفول، ساری، اصفهان، رشت، کرمانشاه، جزیره کیش و کرجAmirreza Vafaei Moghadam خیلی ممنون
-
@haniehno
سلام وقتی این سوال رو میپرسین حس میکنم زبانتون در حد قابل قبولی اوکی هست
یه سرچ کنین. چنل [Censored] تو یوتیوب هم یه ویدیو داره به اسم منابع ایلتس. اول اسم چنل با (( ف )) شروع میشه
amirmohammad shakeri سایت یا برنامه دیگه ای ندارین ؟ یوتیوب رو نمیتونم استفاده کنم !
-
گایز میتونم بپرسم آیلتستتون رو برای چی میخواید بگیرید الان؟ چون اعتبارش یکسال بیشتر نیست
و مثلا من گذاشتم هرموقع که لازمم شد برم بگیرم
و اینکه کی برگزار میشه؟ هفته آینده؟ -
@dr-aryan من زبانکده ایرانیان میخوندم ، آقای دکتر علی پناهی مدیرش بود ، کتابهای خودنشونو بهمون پیشنهاد کردن واقعا کتاب های مناسبی هم هستن
اسم کتابام هم
IELTS speaking booster
IELTS writing booster
Reading booster
اینا از آقای پناهی ولی
اگه شما پایه باشین من میتونم هر شب درسایی که قراره فرداش بخونیم رو اسکن بگیرم بفرستم@haniehno کتابای آیلتس آکادمیک کمبریج که 16 جلد هستش رو میتونی بخونی حالا متناسب با سطحت. کتاب گرامر Betty Azar رو میتونی مطالعه کنی متناسب با سطح خودت... کتابای زیادی هست باید اول ببینید سطح واقعیتون و آمادگیتون برای آیلتس متناسب با انتظاراتی ک ازتون دارند چقدر هستش و چقدر در حال حاضر میتونید برآوردشون بکنید تا ببینید از کجا استارت کنید.
-
amirmohammad shakeri سایت یا برنامه دیگه ای ندارین ؟ یوتیوب رو نمیتونم استفاده کنم !
@haniehno
قرار نیست استفاده کنین برای همیشه ها
کلا قراره در حد نیم ساعت ویدیو ببینین منابع رو در بیارین
در غیر این صورت سرچ کنین
-
گایز میتونم بپرسم آیلتستتون رو برای چی میخواید بگیرید الان؟ چون اعتبارش یکسال بیشتر نیست
و اینکه کی برگزار میشه؟ هفته آینده؟Sarah Ghanaatiyan مدت اعتبارش 2 ساله
-
Sarah Ghanaatiyan مدت اعتبارش 2 ساله
Amirreza Vafaei Moghadam در میخوام آیلتس بخونم گفته است:
جدیدا میگن شده 1 سال
(حالا مهم نیته ک تایمش کمه)
-
Amirreza Vafaei Moghadam در میخوام آیلتس بخونم گفته است:
جدیدا میگن شده 1 سال
(حالا مهم نیته ک تایمش کمه)
Sarah Ghanaatiyan
آره منم جدیدا شنیدم میگن همییین تازگیا تصویبش کردی این قانون بین المللی رو🥲
-
و اینکه کی برگزار میشه؟ هفته آینده؟Sarah Ghanaatiyan منم نمیخوام مدرک بگیرم ، میخوام خودم یاد بگیرم
-
اسم کتابام هم
IELTS speaking booster
IELTS writing booster
Reading booster
اینا از آقای پناهی ولی
اگه شما پایه باشین من میتونم هر شب درسایی که قراره فرداش بخونیم رو اسکن بگیرم بفرستم -
@haniehno کتابای آیلتس آکادمیک کمبریج که 16 جلد هستش رو میتونی بخونی حالا متناسب با سطحت. کتاب گرامر Betty Azar رو میتونی مطالعه کنی متناسب با سطح خودت... کتابای زیادی هست باید اول ببینید سطح واقعیتون و آمادگیتون برای آیلتس متناسب با انتظاراتی ک ازتون دارند چقدر هستش و چقدر در حال حاضر میتونید برآوردشون بکنید تا ببینید از کجا استارت کنید.
Amirreza Vafaei Moghadam کتابای کمبریج همشونو باید خوند ؟ سطحشون چجوریه ؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam کتابای کمبریج همشونو باید خوند ؟ سطحشون چجوریه ؟
@dr-aryan @haniehno سلام، هر کدوم از جلد کتاب های کمبریج 4 تست آیلتس رو شامل میشن... قسمت ریدینگ یه تست...
به صورت pdf از جلد اول تا 16 رو اینجا میتونی رایگان دانلود کنی همشونو با فایل صوتیشونو و اینا... ( جلد های آکادمیک رو دانلود کنید جنرال برای ما نیست باید آزمون آکادمیک شرکت کنید برای دانشگاه و تحصیلات و اینا... )
لینکشو براتون میذارم:
متن لینکبا آرزوی موفقیت برای همتون
🪁