تست فصل دوم فیزیک پایه دهم
-
amirmohammad shakeri اوکیه
تو جزوه گزینه 4 رو علامت زدن که بنظرم گ3 درسته ..مثله شکلی که خودشون کشیدن.@ida-shateri مشکلی که گزینه سه داره اینه که سطح آب درون لوله به شکل کاسه هست که باید گنبدی شکل باشه
البته شاید اشتباه میکنم❤️ -
Nazanin Foroutan سلام دوست عزیز منشن کنید سریعتر جواب میگیرید 🌹
تجربیا ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء@haniehno متوجه شدم ، ممنونم💝
-
@ida-shateri مشکلی که گزینه سه داره اینه که سطح آب درون لوله به شکل کاسه هست که باید گنبدی شکل باشه
البته شاید اشتباه میکنم❤️ -
سلام حرف شما کاملا درسته به نظرم
این تست جزو یکی از تست های راه ابریشم استاد طلوعی هست که جوابش همینه که گفتید
خود استاد یاری تو توضیح تست چی گفتن؟
amirmohammad shakeri خود استاد یاری طوری گفتن که سطح خارجی هم توسط روغن چرب شده و شکل ما دقیقا مثل جیوه درون لوله مویین میشه
-
@haniehno متوجه شدم ، ممنونم💝
Nazanin Foroutan اگر سوال تون حل شده لطفاً تاپیک را به حالت حل شده دربیاورید باتشکر
-

سلام ، ببخشید من درمورد تست صفحه دوم فصل دوم فیزیک دهم جزوه استاد یاری یه سوال داشتم.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم چون در صورت سوال گفته شده سطح داخلی لوله مویین توسط روغن چرب شده یعنی این اتفاق برای سطح بیرونی نیوفتاده(چون اگه بدین گونه بود دیگه نمی نوشت سطح داخلی) و از اونجایی که سطح داخلی چرب شده یعنی اتفاقی مشابه جیوه براش میوفته(هم چسبی بیشتر از دگر چسبی)(ولی فقط درون لوله) و از اون جایی که سطح بیرونی چرب نشده اتفاقی مشابه آب براش میوفته(دگر چسبی بیشتر از هم چسبی)(فقط محل برخورد آب با سطح بیرونی)
بدین ترتیب شکلی که ما داریم طوری میشه که درون لوله همانند جیوه درون لوله مویین تمیز میشه و خارج لوله همانند زمانی که آب درون لوله مویین تمیزه.
ممنون میشم راهنمایی کنید که اگه دارم اشتباه میکنم متوجه اشتباهم بشم.
پ.ن: گزینه ای که من میگم در بین گزینه ها نیست. -

سلام ، ببخشید من درمورد تست صفحه دوم فصل دوم فیزیک دهم جزوه استاد یاری یه سوال داشتم.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم چون در صورت سوال گفته شده سطح داخلی لوله مویین توسط روغن چرب شده یعنی این اتفاق برای سطح بیرونی نیوفتاده(چون اگه بدین گونه بود دیگه نمی نوشت سطح داخلی) و از اونجایی که سطح داخلی چرب شده یعنی اتفاقی مشابه جیوه براش میوفته(هم چسبی بیشتر از دگر چسبی)(ولی فقط درون لوله) و از اون جایی که سطح بیرونی چرب نشده اتفاقی مشابه آب براش میوفته(دگر چسبی بیشتر از هم چسبی)(فقط محل برخورد آب با سطح بیرونی)
بدین ترتیب شکلی که ما داریم طوری میشه که درون لوله همانند جیوه درون لوله مویین تمیز میشه و خارج لوله همانند زمانی که آب درون لوله مویین تمیزه.
ممنون میشم راهنمایی کنید که اگه دارم اشتباه میکنم متوجه اشتباهم بشم.
پ.ن: گزینه ای که من میگم در بین گزینه ها نیست.Nazanin Foroutan وقتی چرب بشه باعث میشه دگر چسبی کم بشه بخاطر همین آب تو لوله پایین میاد و فرو رفته میشه
بنابر این گزینه ۴ -
Nazanin Foroutan وقتی چرب بشه باعث میشه دگر چسبی کم بشه بخاطر همین آب تو لوله پایین میاد و فرو رفته میشه
بنابر این گزینه ۴مصطفي عباسیان سلام. گزینه ۴ نمیشه، میشه گزینه ۳ چونکه داخل لوله رو چرب کردی... بیرون رو ک چرب نکردی فقط داخلش سطح میاد پایین تر و سطحش هم شبیه جیوه میشه... بیرونش همچنان مثل شکل قبلی آب هستش... (دگرچسبی همچنان بیشتر از همچسبی هستش بیرون لوله اما داخلش با چرب کردن یا دود اندود کردن دگرچسبی کاهش پیدا میکنه چ همچسبی بیشتر از دگرچسبی هستش)
میشه گزینه سوم
-
amirmohammad shakeri خود استاد یاری طوری گفتن که سطح خارجی هم توسط روغن چرب شده و شکل ما دقیقا مثل جیوه درون لوله مویین میشه
Nazanin Foroutan در تست فصل دوم فیزیک پایه دهم گفته است:
اووووو. یعنی هم داخل هم خارج لوله چرب شده؟ اینجوری که میشه خود جیوه
-
مصطفي عباسیان سلام. گزینه ۴ نمیشه، میشه گزینه ۳ چونکه داخل لوله رو چرب کردی... بیرون رو ک چرب نکردی فقط داخلش سطح میاد پایین تر و سطحش هم شبیه جیوه میشه... بیرونش همچنان مثل شکل قبلی آب هستش... (دگرچسبی همچنان بیشتر از همچسبی هستش بیرون لوله اما داخلش با چرب کردن یا دود اندود کردن دگرچسبی کاهش پیدا میکنه چ همچسبی بیشتر از دگرچسبی هستش)
میشه گزینه سوم
Amirreza Vafaei Moghadam البته گزینه سوم هم غلطه چون سطح آب درون لوله باید گنبدی شکل باشه مثل جیوه