دوره صفر تا صد دهم آقا موقاری
-
سلام دوستان امیدوارم حال تون خوب باشه
من داشتم ویدئو های فصل 1 گفتار 2 رو می دیدم که آقا موقاری به یه بخشی رسیدن جذب آمینواسید و لیپید اینا...
اینا تو کتاب ما برای کنکور 1401 نیست ولی نیازه که بدونم و بنویسم؟کمکم میکنه؟
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم -
من داشتم ویدئو های فصل 1 گفتار 2 رو می دیدم که آقا موقاری به یه بخشی رسیدن جذب آمینواسید و لیپید اینا...
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم@sania-andiravan فک نکنم نیاز باشه دقیق نکاتشو بدونی
برای لیپید ها تا ی بخشیش نیازه بلد باشی -
به نظر من خیلی جا که حذف شده بدونی بهتره چون بیشتر بدونی بهتره یعنی ادراکت میره بالاتر چیزای هم که برداشتن چیزای سختی نیستن
@helen-owl در دوره صفر تا صد دهم آقا موقاری گفته است:
به نظر من خیلی جا که حذف شده بدونی بهتره چون بیشتر بدونی بهتره یعنی ادراکت میره بالاتر چیزای هم که برداشتن چیزای سختی نیستن
خداوکیلی اینو حق میدم تو حساب کن چیزایی که تو کتاب نیست رو اقای موقاری جوری بهت یاد میده که تا عمرداری از یاد نبری من خودمم 1401 هستم و با اینحال نشستم و صفر تا صد دهم رو با رز نکاتش یادداشت کردم
-
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم@sania-andiravan تو زیست دوازدهم خیلی با امینو اسید مواجه میشی خب بالاخره بحث درباره ژن و پروتئین سازی و این داستاناعه حالا شاید تستی از همین مباحث ژنتیک به طور غیر مستقیم ترکیب بشه با نحوه ورود امینواسید و جذبش و این داستانا البته چون میگی حذف شده احتمالا نیاد تو کنکور ولی خب تو کتاب تستا و ازمون های ازمایشی شاید این نکات رعایت نشه پس اگ ی چیز کلی ازش بدونی خوبه
-
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم@sania-andiravan بنظر من بدردتون خواهد خورد
-
Ali Alii
Elham Hamed
@helen-owl
@Masoumeh-Shokrollahi
Sara Aghaeممنونم از کمک تون