عوامل غیر زنده در سطوح حیات
-
r sh خب الان مشکل چیه؟
Elham Hamed میخواب دونم اولین سطح حیات که دارای جزء غیر زنده است ، چیه ؟
چون دبیرمون گفته بومسازگان درحالی که خیلی سبز سلول را به عنوان اولین سطخ دارای جز غیر زنده معرفی میکند -
چون دبیرمون گفته بومسازگان درحالی که خیلی سبز سلول را به عنوان اولین سطخ دارای جز غیر زنده معرفی میکندr sh
شاید منظور دبیرتون تعامل بوده.
اولین سطح که جاندار با چیزهای غیرزنده تعامل داره
و توی این سوال منظورش اولین سطحی است که از غیرزنده تشکیل شده -
چون دبیرمون گفته بومسازگان درحالی که خیلی سبز سلول را به عنوان اولین سطخ دارای جز غیر زنده معرفی میکندr sh خب سلول بعنوان اولین سطح با عقل جور در میاد
-
r sh کتابت قدیمی نیست؟
سطح بندی حیاتی که توش اتم و مولکول و اندامک رو هم در نظر میگرفتن
برا کتاب پیرال ساله! -
r sh خب همون.توی اون کتاب،اتم و مولکول و اندامک هم به عنوانِ سطوحِ قبل از یاخته توی اون شکلِ سطوحِ حیات وجود داشتن.ولی الآن،این ۳ تا سطح از کتاب حذف شدن.
Amoo Sepi نه عکسش تو کتابمون نیست و بهمین خاطر دبیرمون بومسازگان را به عنوان اولین سطح حیات معرفی کرد در حالی که کتاب خیلی سبز سلول را اولین سطح حیات دارای جز غیر زنده مینامد
الان من کدومو باید برای تست ها درنظر داشته باشم ؟؟ -
Amoo Sepi نه عکسش تو کتابمون نیست و بهمین خاطر دبیرمون بومسازگان را به عنوان اولین سطح حیات معرفی کرد در حالی که کتاب خیلی سبز سلول را اولین سطح حیات دارای جز غیر زنده مینامد
الان من کدومو باید برای تست ها درنظر داشته باشم ؟؟ -
سلام
آیا میتوان گفت که بوم سازگان اولین سطح حیات است که دارای عوامل غیر زنده میباشد ؟
چون سلول هم از مولکول ها بوجود آمده که غیر زنده هستن و خود سلول جز گستره حیات است .
تجربیا راهنما-زیستr sh
سلام دوست من
کتاب تست من در جواب یه تستی گفته :
بوم سازگان _زیست بوم _زیست کره؛ 3 سطحی هستند که در آن ها عوامل غیر زنده در کنار عوامل زنده وجود دارد.
یعنی سلول رو در نظر نگرفته که عوامل غیر زنده هم داره
برای همین بوم سازگان میشه اولین سطح حیات دارای عوامل غیر زنده. -
خیلی ممنون از همه