قسمت های ناقص
-
سلام خدمت عوامل زحمتکش آلا
مورد 1 _ آیا کنکورچه ها ، پیش آزمون ها و پس آزمون های ناقص پارسال تکمیل میشه ؟
طبق برنامه آلا ما باید در هر فرسنگ ۳ کنکورچه داشته باشیم ! که در حال حاضر بعضی فرسنگ ها کمتر از ۳ تا دارن و بعضی بدون کنکورچه هستن !
آیا اینها تکمیل میشه ؟
مورد 2 _ پیش آزمون ها و پس آزمون ها چطوری میشه؟!
پیش آزمون های امسال میشه پس آزمون های پارسال ؟
اگر اینطوریه ، یعنی پس آزمون های سال قبل هم باید بره جزو پیش آزمون های امسال !!! (یعنی اینطوری برای آمادگی آزمونهای امسال ، آزمون های سال ۹۹ و ۱۴۰۰ رو داریم ! )و اینکه ، آیا پس آزمون های امسال میشه تحلیل آزمون های امسال؟
خیلی امسال و پارسال کردم ، ببخشید
امیدوارم گیجتون نکرده باشم
ولی یه راهنمایی درباره این سه تا قسمت از راه ابریشم هم بکنید ممنون میشم⚘
به هر حال بخشی از مجموعه راه ابریشم هست !
مدیر-محصول-ابریشم @M-an -
سلام خدمت عوامل زحمتکش آلا
مورد 1 _ آیا کنکورچه ها ، پیش آزمون ها و پس آزمون های ناقص پارسال تکمیل میشه ؟
طبق برنامه آلا ما باید در هر فرسنگ ۳ کنکورچه داشته باشیم ! که در حال حاضر بعضی فرسنگ ها کمتر از ۳ تا دارن و بعضی بدون کنکورچه هستن !
آیا اینها تکمیل میشه ؟
مورد 2 _ پیش آزمون ها و پس آزمون ها چطوری میشه؟!
پیش آزمون های امسال میشه پس آزمون های پارسال ؟
اگر اینطوریه ، یعنی پس آزمون های سال قبل هم باید بره جزو پیش آزمون های امسال !!! (یعنی اینطوری برای آمادگی آزمونهای امسال ، آزمون های سال ۹۹ و ۱۴۰۰ رو داریم ! )و اینکه ، آیا پس آزمون های امسال میشه تحلیل آزمون های امسال؟
خیلی امسال و پارسال کردم ، ببخشید
امیدوارم گیجتون نکرده باشم
ولی یه راهنمایی درباره این سه تا قسمت از راه ابریشم هم بکنید ممنون میشم⚘
به هر حال بخشی از مجموعه راه ابریشم هست !
مدیر-محصول-ابریشم @M-anReza Panahi
سلام، بله همشون منتشر میشه و الانم اگه دقت کرده باشید پس آزمون های سال گذشته تبدیل به پیش آزمون های امسال شده و بعلهههه، تحلیل آزمونم داریم -
Reza Panahi
سلام، بله همشون منتشر میشه و الانم اگه دقت کرده باشید پس آزمون های سال گذشته تبدیل به پیش آزمون های امسال شده و بعلهههه، تحلیل آزمونم داریمArshia Yazdian
احسنت . دم شما گرم ⚘⚘
خداقوت به تیم حرفه ای آلا -
Reza Panahi
سلام، بله همشون منتشر میشه و الانم اگه دقت کرده باشید پس آزمون های سال گذشته تبدیل به پیش آزمون های امسال شده و بعلهههه، تحلیل آزمونم داریمArshia Yazdian
امسال آزمون های ( ۳ آ ) هم هست و فکر کنم یکمی برنامه سنگین میشه ، یعنی تحلیل آزمون های گزینه دو ، قلمچی و سه آ همش با هم
امیدوارم ما راه ابریشمی ها بتونیم از تمامی این خدمات شما در هر شرایطی کمال استفاده رو برویم و زحماتتون رو جبران کنیم⚘یک سوال دیگه هم دارم
از پیش و پس آزمون های پارسال ، ممکنه حذفیات داشته باشیم
یعنی ممکنه کلاً آزمون هایی رو حذف کنید ؟
یا اینکه حذفیات رو توی فیلم ها مطابق ۱۴۰۱ اعمال میکنید؟
یعنی فیلم ها رو برش میدید برای سوالاتی که حذف شده؟این یک مورد رو هم درباره حذفیات آزمون ها بگید ، ممنون میشویم
ماشالله راه ابریشم از بس خدمات زیاد و متنوعی داره ، یه تغییر که ایجاد میشه ، باید همه رو بروز کرد و این قطعاً زمان بره
مدیر-محصول-ابریشم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد