ی سوال ساده
-
سلام بچه ها
توی یه تستی گفته بود کدام یک از جملات زیر عبارت
همه سلول های زنده، ..........
را به نادرستی تکمیل میکند.
بعد این گزینه رو درست گرفته.
اطلاعات خود را در قالب مولکول های ذخیره کننده ژن ها دریافت میکنند.
من با توجه به نکته ای که میدونستم درست گرفتم اما این قسمت از پاسخنامه کتابمو متوجه نشدم، اینکه میگه از دریافت میکنند استفاده کرده طراحمیشه توضیح بدین
تجربیا -
منظور طراح اینه که سلولای دختری حاصل از سلول مادر همیشه DNA دارن که درسته
-
سلام بچه ها
توی یه تستی گفته بود کدام یک از جملات زیر عبارت
همه سلول های زنده، ..........
را به نادرستی تکمیل میکند.
بعد این گزینه رو درست گرفته.
اطلاعات خود را در قالب مولکول های ذخیره کننده ژن ها دریافت میکنند.
من با توجه به نکته ای که میدونستم درست گرفتم اما این قسمت از پاسخنامه کتابمو متوجه نشدم، اینکه میگه از دریافت میکنند استفاده کرده طراحمیشه توضیح بدین
تجربیاMaryam Nateqi سلام مریم جان من درست متوجه اشکالت نشدم ولی خب حالا توضیح میدم شاید اشکالت رفع شد
ببین سلول های زنده تقسیم میشن(حالا همه ام نه میدونی که نورون ها به ندرت تقسیم میشن) و طی این تقسیم شدن اطلاعات ژنی از طریق فرایند هایی از سلول مادر به دختر میرسه
خب میگیم اون سلول ها اطلاعات ژنی و دریافت میکنند از سلول مادر(همون سلول سازنده شون)
ولی این اطلاعات دریافت شده همیشه پابرجا نیس سلول هایی مثل گلبول قرمز که طی بالغ شدن هسته شونو از دست میدن (میدونی که هسته دارای دی ان ای)اون اطلاعات ژنی ام از دست میدن -
منظور طراح اینه که سلولای دختری حاصل از سلول مادر همیشه DNA دارن که درسته
@amir-bernousi
خیلی ممنونم -
Maryam Nateqi سلام مریم جان من درست متوجه اشکالت نشدم ولی خب حالا توضیح میدم شاید اشکالت رفع شد
ببین سلول های زنده تقسیم میشن(حالا همه ام نه میدونی که نورون ها به ندرت تقسیم میشن) و طی این تقسیم شدن اطلاعات ژنی از طریق فرایند هایی از سلول مادر به دختر میرسه
خب میگیم اون سلول ها اطلاعات ژنی و دریافت میکنند از سلول مادر(همون سلول سازنده شون)
ولی این اطلاعات دریافت شده همیشه پابرجا نیس سلول هایی مثل گلبول قرمز که طی بالغ شدن هسته شونو از دست میدن (میدونی که هسته دارای دی ان ای)اون اطلاعات ژنی ام از دست میدن@masoumeh-shokrollahi حالا مریم جان تو تازه میخوای بری یازدهم یاد میگیری این چیزارو
تو یازدهم تقسیم سلولی و چرخه یاخته و این چیزارو یاد میگیری و تو دوازدهمم که کلا درباره اطلاعات ژنی و دی ان ای و این داستاناس -
Maryam Nateqi سلام مریم جان من درست متوجه اشکالت نشدم ولی خب حالا توضیح میدم شاید اشکالت رفع شد
ولی این اطلاعات دریافت شده همیشه پابرجا نیس سلول هایی مثل گلبول قرمز که طی بالغ شدن هسته شونو از دست میدن (میدونی که هسته دارای دی ان ای)اون اطلاعات ژنی ام از دست میدن@masoumeh-shokrollahi
مرسی معصومه متوجه شدمبوس بهت
️
سراغ کتاب نرفته بودم یادم رفته بود -
@masoumeh-shokrollahi حالا مریم جان تو تازه میخوای بری یازدهم یاد میگیری این چیزارو
تو یازدهم تقسیم سلولی و چرخه یاخته و این چیزارو یاد میگیری و تو دوازدهمم که کلا درباره اطلاعات ژنی و دی ان ای و این داستاناس@masoumeh-shokrollahi
آها باشه دمت گرم️
-
@masoumeh-shokrollahi
مرسی معصومه متوجه شدمبوس بهت
️
سراغ کتاب نرفته بودم یادم رفته بودMaryam Nateqi خواهش میکنم عزیزه دلم
-
@masoumeh-shokrollahi
آها باشه دمت گرم️