آدمای اطرافمون...
-
Sarah Ghanaatiyan من یه بار گفتم
مامانم گف ک واقعیته تو دو سال تیزهوشان دادی(ششم و نهم)و قبول نشدی میخوای کنکور قبول بشی؟
اون موقع من بد تر نابود میشم...Zahra Esmaeili
یه آمار هس میگه ک از 120 تا دانش آموز تیزهوشان ت هر مدرسه ای فقط 20 30 نفرشون دانشگاه های خوب و رشته های تاپ قبول میشنوقتایی این حرفا رو میشنوی درسته سخته و واقعا حرف تلخی بوده ولی براش از آمارای رسمی بگو مثلا یا بعضا از جو نسبتا بدی ک داره( مثلا فضای رقابتی ب شدت مسموم و خیلی چیزای دیگه...)
و از این جمله های مخرب انگیزه بساز برای خودت ک رتبه خوبی بیاری:)) -
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه
یه مشکلی که شاید یه سریمون و یا خیلی هامون باهاش مواجهیم ، خب ....
ادمای اطرافمون!
حالا واسه یکی مامان باباس
واسه یکی مامانبزرگ خواهر برادر
مهم نیست کیه ، مهم اینه که دائم با شما در ارتباطه و فقط باعث اعصاب خوردی میشه
و خب دست خودشون هم نیست
بالاخره عادت شده واسشون و ما این وسط میشیم کسی که باید اعصابش خورد شه و گاهی اوقات پنج دقیقه گاهی اوقات یک ساعت گاهی اوقات پنج ساعت گاهی اوقات دو روز و گاهی اوقات شاید یک هفته فکرمون رو درگیر کنن سر یه سری مسائل حالا چه مهم باشه چه نباشه
این وسط قربانی استرس ماییم
امسال سال کنکور منه
و نمیدونم با این افراد باید چیکار کنم
نمیتونم ازش دور باشم
نمیتونم اصن طرفش نرم
بالاخره حداقل چند روز یه بار یا گاهی اوقات هرشب میبینمش(پدر و مادر منظورم نیستا)
خب این فکر درگیری واقعا باعث اتلاف وقتم میشه
اگر پیشنهادی دارین یا اگر قبلا این مشکلو داشتین خوشحال میشم باهم یه درد دلی کنیم و پیشنهاد ها و راه حل هاتون رو بشنوم...️
Amin Ali Akbari خب من دوستام اینجوری سرم میارن آدمای خیلی زیادی هستن که نمیتونن ببیننت به خاطر اینکه در حد تو نیستن مثلا من همه دوستام کلاس خصوصی رفتن ولی من نشنیدم و اصلا بهم نگفتن، مدیرمون گفت بهم!
ولی من اهمیت ندادم منم ابریشم گرفتم دلیل دیگه نگفتن ابریشم گرفتنم این بود که اونا قبول ندارن آلا رو منم تصمیم گرفتم بدجور بشونمشون سر جاشون و به هیچکدومشون نگفتم چونکه خیلی بهم ضربه زدن حالا این یه مدلشه ولی بهترین کار اینه که ارتباطت رو کمتر کنی مثلا من خیلی ارتباطمو باهاشون کم کردم ولی من بابام همیشه همراه بود مامان و خواهرم فوق العاده پیگیر اینکه من چیکار میکنم هستن چون دارن میبینن چه سختی های هست .
-
Sarah Ghanaatiyan ولی من تونسم هر دوسال رو(ششم و نهم)نمونه دولتی قبول بشم
Zahra Esmaeili من با معدل بیست هیچ دفعه قبول نشدم حتی سال نهم کتبی هامم بیست بود ولی به خاطر اینکه تو شهر ما یه عده سهمیه روستایی داشتن اونا رفتن از ۳۰ نفر ظرفیت ۲۰ نفر اونا رو گرفتن!
-
Zahra Esmaeili اینکه تیزهوشان قبول نشدی اصلا ربطی نداره ، فقط انتظارات ازت یکم بالاس...
خیلیا بودن مدرسه دولتی میرفتن ، معدلشون روی 11 ، 12 بوده اما رتبه شدن زیر 1000 یا زیر 100Amin Ali Akbari نه انتظارات بالا نبود چون اینکه هم خیلی میخوندم و هم معدل ۲۰ بود و ترازام بالا بود
-
Zahra Esmaeili
یه آمار هس میگه ک از 120 تا دانش آموز تیزهوشان ت هر مدرسه ای فقط 20 30 نفرشون دانشگاه های خوب و رشته های تاپ قبول میشنوقتایی این حرفا رو میشنوی درسته سخته و واقعا حرف تلخی بوده ولی براش از آمارای رسمی بگو مثلا یا بعضا از جو نسبتا بدی ک داره( مثلا فضای رقابتی ب شدت مسموم و خیلی چیزای دیگه...)
و از این جمله های مخرب انگیزه بساز برای خودت ک رتبه خوبی بیاری:))Sarah Ghanaatiyan مرسی عزیزم
🥲