سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
کنکور 1401 و دینی
-
سلام بچه های آلایی امیدوارم خوب باشید
یه ایدهای دارم و نظر شما رو میخوام
این پیامو توی یه تاپیک دیگه نوشته بودم اما صلاح دیدم یه تاپیک جدا باشه بهتره
حالا چه راه ابریشمی ها چه بقیه دوستان آلایی چون اینکارو میخوام برای همه دوستان کنکوری ۱۴۰۱ انجام بدم
تعریف از خودم نیست ولی من آخرین آزمون جامع سنجش پارسال که مخصوص یازدهم بود رو ۹۰ زدم
(توی دروس عمومی بهترین درسم دینیه)
برای همین دوس دارم یه تاپیک بزنم و جزوات هر درس دینی تا پایان سال یازدهم و دهم رو که میشه ۲۴ درس رو بذارم تا اونا دسته از دوستانی که وقت یا حوصله اینو ندارن که برن بشینن از روی کتاب دینی/یا جزوه های بیحالشون بخونن ، توی یک یا حداکثر دو صفحه هر درس دینی رو که واقعا جامع و خلاصه باشه و توی تستا فوق العاده به کارشون بیاد بنویسم و از روش بخونن تا شاید خدا و خلق خدا راضی باشن
چون میدونم خیلی از دوستان وقتی میخوان دینی بخونن دل درد میگیرن
هر جزوهای هم که نوشته بشه از فهم خودم و چکیده تدریس آقای ناصری بوده و من خودم اثر ۱۵۰ درصدی ازش بازده دیدم(چون تاقبلش دینیو منفی میزدم)و ممکنه باعث بشه توی درس دینی رشد داشته باشین
از طرفی حتی ممکنه با چیزی که من نوشته باشم راحت نباشید برای همین تصمیم با خودتونه
اگر شما هم ازش بازده دیدین و باعث رشدتون شد فقط کافیه یه خدا قوت توی دلتون برام بفرستید
نظرتون چیه اینکارو بکنم و شما هم منو همراهی کنید؟؟؟؟
فقط اگر موافق بودید رای بدید و لطفا پست نذارید تا زمانی که جزوه هارو خواستم آپلود کنم دسترسی بهشون راحت تر باشه و گم نشن
دمتون گرم -
mahan alizadeh اگر لطف کنی زودتر بگذاری ممنونم واقعا بهش نیاز دارم
-
mahan alizadeh قرآن وکیلی صبح آپلودش کن
-
Parsa Amini
آقا عجله چیه داری
تازه میخوام تایپش کنم براتون راحت تر بشه
و با توجه به برنامه سنگین راه ابریشمی که داریم
میتونم بهت این امید رو بدم که روزی ۱ درسو آپلود میکنم (اگه وقت کنم بیشتر پیش میبرم)
و تو تا فرداش که بخونی و خودت با کتاب تست ، تستشو بزنی
سعی میکنم درس بعدی رو آپلود کنم
اینجوری با مطالعه و آمادگی به درس بعدی میرسی
و طی حداکثر ۲۴ روز دینی پایه رو خوب مرور و تموم کردیم
عجله نداشته باش
بی زحمت پیام نده که بعدا داستان پیدا کردن جزوه نداشته باشیم -
درس اول دین و زندگی دهم.pdf
خب بچه ها
اینم اولین درس دینی دهم که براتون تایپش کردم و میتونید دانلود کنید(ببخشید اگه زیاد تایپش رو نپسندیدید اولین بارم بود)
سعی کردم نکات کلیدی که بشه باهاش تستارو حل کرد براتون بذارم و خلاصه باشه
نظرتون رو هم دوس دارم دربارش بشنوم
اگه دوس داشتین بزودی درس دوم رو هم براتون تایپ و آپلود میکنم -
mahan alizadeh سلام
بابت مطالبتون سپاسگزارم.
فقط اگر میشه یه کم در مورد فایل PDF ای که قرار دادید توضیح بدید.
ممنون -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
mahan alizadeh در کنکور 1401 و دینی گفته است:
درس اول دین و زندگی دهم.pdf
خب بچه ها
اینم اولین درس دینی دهم که براتون تایپش کردم و میتونید دانلود کنید(ببخشید اگه زیاد تایپش رو نپسندیدید اولین بارم بود)
سعی کردم نکات کلیدی که بشه باهاش تستارو حل کرد براتون بذارم و خلاصه باشه
نظرتون رو هم دوس دارم دربارش بشنوم
اگه دوس داشتین بزودی درس دوم رو هم براتون تایپ و آپلود میکنمبچه ها این ها این دوستمون زحمت کشیده یه جزوه خیلی خوب از نکات نوشته از دین و زندگی آپلود کرده خب... یادش رفته بچه ها رو تگ کنه خب (چون گفته بود پیام ندین تا الان ندادم اما الان دیگه دیدم هنوز تگ نکردش و ندیدن گفتم تگتون کنم) جزوش خوبه خوبه خوبه برای مرور خیلیم خوبه از روش یه دور بخونید دستش درد نکنه عالی بود...
اون زنگوله بالا رو هم بزنید پیگیری کردن رو بزنید ازین به بعد هر چی جزوه اینجا آپلود کنن براتون ناتیفش میاد..
موفق باشید...
همممه رو تگ میکنم ک ببینن:
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
amirali.N
من دیدم خیلی از بچه ها موقع خوندن دینی یا جزوشون خلاصه نیست و مطالبش زیاده و یا حوصله سر بر هست
برای همین گفتم اگه بچه ها دوست داشته باشن من براشون جزوه خلاص بذارم و اگر دوس داشتن از روی اون بخونن
هم سعی کردم نکاتش خلاصه و جامع باشه و هم کلیدی که برای حل تست ها به کار بچه ها بیاد
به عنوان نمونه هم درس اول رو آپلود کردم تا اگه خواستن بقیه درس هارو هم اپلود کنم -
mahan alizadehreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
مرسی دوست عزیز
من فک میکردم برچسب زدن یعنی همون تگ کردن بچه ها
ممنونم از لطفت
حالا اگه بچه ها بخوان میتونم درسای دیگه رو هم بنویسم و براشون بذارم -
سلام
دمتم خیلی گرمه -
درس دوم دین و زندگی دهم.pdf
سلااااام به همه الایی های عزیز
ببخشید خیلی بین دو تا درس طول کشید
خیلیا خواسته بودن جزوه دستنویس براتون بذاریم(خیلی دست خطم خوب نیست واقعا شرمنده ام )
این جزوه رو خودم نوشتم و امیدوارم به کارتون بیاد
توی دو صفحه درس دو دهم رو خلاصه کردم(فقط یدور قبلش روزنامه وار هم شده حتما کتاب درسی رو بخونید )
اغلب جاهایی هم که فلش گذاشتم روابط علت و معلولیه
خوشحال میشم نظرتون رو دربارش بشنوم
و این که بعدیا هم دستنویس باشه یا تایپی ؟؟