سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چندروز مانده به کنکور و سنگ های زندگی برسرراه
-
سلام،
سوال من اینه من که سه ساله پشت کنکورم وحتی هدفم پزشکی وبه خاطرش هیچ دانشگاه دیگه ای نرفتم دوباره چرا باید بخاطر مشکلات روحی بمونم ؟
خدایی خسته شدم هرسال هر مشکلی پیش میاد ذهنمو درگیرو حتی مثه یه بت که هیچ فکری نداره میشم وقتی ذهنم مشغول این مشکلات میشه ،هدفم از دستم میره وحتی تمرکز برای رسیدنشو از دست می دم.
امسال مشکل جدید اینه بعد از سه سال نامزدی پدر نامزدم بخاطر مهریه تحت فشارمون قرار می ده و آخرشب به پدرم پیام میده و اذیتش می کنه
الان نزدیک سربازی رفتن نامزدمه وبخاطر دفترچه عقد نیاز به عقد کردن هس.
و ممکن هس نامزدیم به هم بخوره فقط بخاطر۳۰۰سکه که بخوره توی سرشون.
بخدا سخته یه دختر که با نامحرم دمخور و همکلام نشده بعد سه سال نامزدیش بهم بخوره فردا روز با فرد دیگه ای که نامزد کنه بشینه متلک هاشو بشنوه بگه با نامزدقبلی چیگفتی یا هزارتا سوال باید جواب بدمسخته آدمو مثه لباس قیمت کنند و بعد سه سال پس بزنند مهریه حق منه ،نه برادر دارم نه هیچی ۴نفریم چطور فردا روز بترسونمش
که خطا نکنه
همین مهریه مگه بترسونتش من اصلا واس خاطر پول مهریه و نامزد نکردم ولی الان جنگ ونزاع بالاست ،بخدا رشته افکارم در رفته
پای سه سال آبرو وسطه و یه پس دادن حلقهنمی دونم این چه حکمتی درست نزدیککنکور هرسالم یه اتفاق هس
خدایش من توی مدرسه عزت و احترام بالایی داشتم و این قدر که ممتاز بودم که کل مدرسه منو میشناخت ولی الان طوری غرورمو دارند له می کنند که نمی دونم چطور نفس بکشم ولی زمین گرده هرکسی کاری در حق یه مسلمون بکنه همون کار درحقش انجام میشهبخدا نمی دونم چطوری تمرکز کنم درس بخونم من عاشق پزشکی وعلم تشخیص و جراحی هستم وتوی این علم اصلا ترسی ندارم و وقتی اسمش میاد قلبم به تپش میفته خدایی گاهی دلم می خواد پرواز کنم وقتی اسم درس و پزشکی میاد ولی این مشکلات روحی پرهای احساسمو می چینه وذهنمو در گیر وحتی ممکنه یه ساعت بدون هیچ حرکتی به یه نقطه زول بزنم حتی دست خودم نباشه ویه ضعف روحی در قلب و روحم جریان میفته از این دسته مشکلات تو هر موقع توی این سه سال پشت کنکوریم داره پشت سرهم مثه یه رود بزرگ و سیل میاد توی زندگیم ولی این آخریش به آبروم بستگی داره بخدا موندم ، هردردی درمان داره دل و غرور له شده وشخصیت خرد شده درمانش چیه؟
بازی کردن با آینده من وکنکورم ؟
من نمی خوام اسیر این مشکلات بشم کمکم کنید؟
من چی کار کنم تا اسیر این مشکلات روحی نشم من عاشق پزشکیم و نمی خوام از هدفم دوربشم وجذب مشکلات بشم این مشکلات مث بیماری ویروسی منو درهم میشکنه و جذب میکنه .
لطف راهنماییم کنید .
ومثه تایپیک برای تصویر انگیزه قفلش نکنید -
سلام عزیزم نمیدونم اینجا جاش هس یانه ولی چون خودمم یه دخترم نتونستم بی تفاوت بگذرم
عزیزدلم شرایطت سخته اینم قبول دارم
مادرم همیشه بهم میگه گلدونتو بزرگ کن واسه گلت
منظورش از گل شخصیت اجتماعیته
پسری که تورو بخواد با هر جون کردنی بشه تورو مال خودش میکنه
امیدوارم ختم بخیر بشه ولی اینو تو مغزت هزاربار مرور کن که وقتی تو یه خانوم دکتر باشی چقد باارزش تزی
تو الان فقط یه دختر دیپلمه ای
دید جامعه ما اینجوریه آ
وگرنه بنظرمن ذات ادما مهمه
بنظرم از خانواده ها خواهش کن یکم ابن بحثو به تاخییر بندازن
به نظرم باید درکشو داشته باشن که تو الان تو چه شرایطی هستی
و راستی اینکه تو فقط با شخصیتت میتونی ارزشتو بالا ببری نه با 5تا داداش گردن کلفت
امیدوارم یه باری از دوشت برداشته باشم -
Orkide yas سلام ممنون ولی این بحـث رو خانوادش آوردن وسط اونم فرهنگی ومعلمند .
خداییش اصلا ما روحمون خبر نداشت یهو زنگ و حرفاشون مثه یه سونامی وارد زندگیم شد
کمر خانوادم شکسته هر سال بخاطر من یه مشکلی پیش میاد واینکه الان خودشون اینقدر نگران کنکور من واین بحث ها هستند
ولی وقتی اونا به ما گیر می دند نمی دونند چیکار کنند تا من ذهنم مشغول نشه
ولی ممنون بابت سخن نابت که گفتی اگه منو بخواد هر کاری از دستش بربیاد واسه رسیدن می کنه ولی کاش ذهنم درگیر این فضای نزاعی که خانوادش درست کردن نبود -
Orkide yas بازهم ممنون بی تفاوت رد نشدی از این موضوع اجرت باخدا
-
Lila Bib
توکلت به خدا باشه عزیزدلم
ایشالله که حل میشه
خواهش میکنم وظیفم بود کاری نکردم
یاعلی -
وای چقد ناراحت شدم اینو خوندم
درکت میکنم ..3 سال نامزدی ام کم نیس ...
راستش من برای یکی از اقوام خودمم این جوری شد ...اما خوب اینا ازدواجشون اجباری بود هیچ کدوم بهم علاقه ای نداشتن ....الانم دختر حدود 3 سال با کس دیگه ای ازدواج کرده و همون اول زندگی به همسرش همه چی رو گف
اونم مشکل نداش
گف بالاخره برا هر کسی ممکن این چیزا پیش بیاد ..ادم تا نامزد نکنه که طرف مقابل نمی شناسه ..متاسفانه همیشه حرف و حدیث برا ما دخترا زیاد ...
اما شخصیت و شغل دختر میتونه خیلی راحت دهن طرف مقابل ببند ...
اینکه جداشی یا نشی با خودت
اما بدون احترامی که به یه دختر شاغل میزارن و ارزشی که براش قائل هستن و جوری که در موردش فکر میکنن با یه دختر خانه دار و دیپلم زمین تا اسمون فرق داره
نمی خوام دخالت کنم اما به نظرم زود ازدواج کردی
منم خودم الان دومین سال که پشت کنکورم ...این اتفاقی که برا تو ایجاد شده برا منم رخ میداد اما به نظرم زود از روی احساس تصمیم گرفتی -
Orkide yas ان شاءالله
بازهم ممنون علی یارت -
..........................
-
Lila Bib در چندروز مانده به کنکور و سنگ های زندگی برسرراه گفته است:
من چی کار کنم تا اسیر این مشکلات روحی نشم من عاشق پزشکیم و نمی خوام از هدفم دوربشم وجذب مشکلات بشم این مشکلات مث بیماری ویروسی منو درهم میشکنه و جذب میکنه .
بنظر من قید نامزدی و ازدواج رو بزنین بابا...در عصر امروز چه مرد باشی چ زن تا واسه خودت کسی نباشی ، نمیتونی درست و حسابی زندگی کنی...بیخیال شین بشین درستون رو بخونین فردا پس فردا مطئمن باشین که به هدفتون رسیدین به گذشته های میخندین و از بخاطر تصمیمی که گرفتین خودتون رو تحسین میکنین...
حرف و حدیث ملت هم که همیشه هستش...
و یه نکته اینکه افراد با سواد با شعوری هم تو جامعه هستن که موقعی که با یه شخصی بخان ازدواج کنن نگاه نمیکنن به اینکه گذشتش چجوری بوده
الانشو در نظر میگیرن... !ازدواج اصلن مانع پیشرفته ختم کلام نامزد نکن
-
Vampire_Hunter
ازدواج اصلن مانع پیشرفته ختم کلام نامزد نکن -
درس بخون فقط
بسپر ب خدا
نکنه از درس غافل شیا -
-
@parastu23 در چندروز مانده به کنکور و سنگ های زندگی برسرراه گفته است:
مگه نامزدیت زبون نداره؟با خانوادش حرف بزنه بگه اذیت نکنین مهریه مهم نیست و.....
ببخشید ها سن نامزدتون هم کمه برا اذدواجراس میگی
کسی که واقعن یکی رو بخواد به قول معروف با همه چیش میسازه نه اینکه عروسی نگرفته فکر طلاقش و مهریش باشه
درسته عقل حکم میکنه ادم همه جوانب قبلن بسنجه
اماخداییش 300 تا سکه تقریبا بشه 400 میلیون
قیمت یه خونه متوسط میشه .... منم موافقم به نظر منم بیخیالش شو .... تو دکتر شو ....اصلن دکتر نشدی فقط برو سرکار تو همین رشته های علوم تجربی ..اونجا کلی ادم پیدا میشه که لیاقت دوس داشتن تو رو داشته باشن ..
تازه اگه تو درسم بخونی و پزشک بشی
یکی از خوبیای درس اینه که سطح فکر ادم بالا میبره ...بعدا ممکن با نامزدت به مشکل بخوری ....چون از نظر فکری از اون بیشتر رشد میکنی
فکر مردمم بیخیال
من کلی ادم میشناسم بعد از نامزد کردن جدا شدن ....وکلی پسر منطقی میشناسم که با این چیزا مشکل ندارن
الان دو ماه مونده کنکور
حیف زحمت 3 ساله سر همچین فکر و خیالایی به باد بره -
ببین دوست عزیز تو باید نگاه کنی ببینی نامزدت واقعا دوستت داره یا نه؟ چون اگر اینطوری باشه به نظر من زندگی تو به دردسر ننداز.فعلا یه جوری با مشکلاتت کنار بیا تا بعد کنکور بعدشم زودتر برو سر خونه و زندگی خودت و رابطه ات رو با اقوام کمتر کن تا نتونند تو زندگیت دخالت کنند.من خودم یکی از دوستام ازدواج کرد بعدش پزشکی قبول شد پدر شوهرش اجازه نداد بره درس بخونه یکسال مرخصی گرفت . بعد طبق ترفند های دخترانهشوهرشو راضی کرد الانم داره دوباره پزشکی می خونه.الانم ببین اگه می تونی تا بعد کنکور یجوری با مشکلات کنار بیا .به نظر من بیشتر مشکلات الان بچه هایی که ازدواج کردن سر همین دخالتای بیجاست.ولی اگه نتونستی به نظرم با دکتر فرهنگ صحبت کن.
-
سلام به همه شما خوبان اجرتون باخدا
واقعا ممنون از راهنمایی هاتون ولی امشب متوجه شدم تمام مشکلات آدمی بستگی به عملکردش از اول صبح تا آخرشبه یعنی اینکه چطور خدا رو می پرسته ومیزان ایمانش تا چه حده و اینکه خدا انسان رو براساس خوبیش و یابراساس بدیش مواخذه و امتحان می کنه
ومن متوجه شدم باید یه بار دیگه برگردم به اول صبح ودوباره اعمالمو مقایسه کنم که آیا براساس اعمال بدم ویا براساس اعمال خوبم واینکه چون دوستم داره این مشکلات واسم پیش میاد ولی خدا خودش می دونه من تا حالا نه نیت بدی به کسی داشتم نه بدی به کسی کردم وحق الناسی بر گردنم نیس حتما حکمتی هس ،هرچی شد مطمئنم خیره ازشما بزرگواران می خوام دعام کنید اجرتون باخدا دلهاتان شاد صلوات -
Lila Bib در چندروز مانده به کنکور و سنگ های زندگی برسرراه گفته است:
سلام به همه شما خوبان اجرتون باخدا
واقعا ممنون از راهنمایی هاتون ولی امشب متوجه شدم تمام مشکلات آدمی بستگی به عملکردش از اول صبح تا آخرشبه یعنی اینکه چطور خدا رو می پرسته ومیزان ایمانش تا چه حده و اینکه خدا انسان رو براساس خوبیش و یابراساس بدیش مواخذه و امتحان می کنه
ومن متوجه شدم باید یه بار دیگه برگردم به اول صبح ودوباره اعمالمو مقایسه کنم که آیا براساس اعمال بدم ویا براساس اعمال خوبم واینکه چون دوستم داره این مشکلات واسم پیش میاد ولی خدا خودش می دونه من تا حالا نه نیت بدی به کسی داشتم نه بدی به کسی کردم وحق الناسی بر گردنم نیس حتما حکمتی هس ،هرچی شد مطمئنم خیره ازشما بزرگواران می خوام دعام کنید اجرتون باخدا دلهاتان شاد صلواتلیلا جان چند سالته؟؟
-
@parastu23 سه سال پشت کنکور بنظرت چن سالشه ؟
تقریبن 21 الی 22 -
Vampire_Hunter در چندروز مانده به کنکور و سنگ های زندگی برسرراه گفته است:
@parastu23 سه سال پشت کنکور بنظرت چن سالشه ؟
تقریبن 21 الی 22افرین