مشاوره تحصیلی
-
سلام من رشته ریاضیم هم به ریاضی و مباحث منطقی علاقه دارم هم به شیمی بین مهندسی شیمی و مهندسی کامپوتر موندم به نظرتون کدوم درامد بهتری داره؟برا مهندس شیمی میشه در فولاد مبارکه اصفهان استخدام شد؟
لطفا اگه میدونید بگید ممنون
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
سلام من رشته ریاضیم هم به ریاضی و مباحث منطقی علاقه دارم هم به شیمی بین مهندسی شیمی و مهندسی کامپوتر موندم به نظرتون کدوم درامد بهتری داره؟برا مهندس شیمی میشه در فولاد مبارکه اصفهان استخدام شد؟
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیمحمدرضا منعمیان طبق اطلاعاتی که من دارم مهندسی شیمی مثلاََ اگر برای لیسانس 200 واحد داشته باشه، 20 واحدش شیمی و بقیش فیزیک. پس عملاََ اگر دارید به سمت مهندس شیمی میرید بدونید که باید به فیزیک علاقه مند باشید. و مهندسی کامپیوتر هم برآمده از رشته برق هست پس اگه به اموری مثل مدارهای دیجیتال،برنامه نویسی، هوش مصنوعی و... علاقه مند هستید برید سمتش.
در کل برای انتخاب هر رشته ای برید تحقیق کنید که در طول دانشگاه قرار چه درس هایی رو بخونن و آیا شما اون درسها رو دوست دارید و آیا میتونید از پسش بر بیاید؟ -
درامد مهم نیست
مهم علاقه هست. جمله بسیییار کلیشه ای
مثال میخوای : مهدی صداقدار. یه مهندس برق که شریف فکر کنم درس خونده بود و بعد رفت کانادا برای ادامه تحصیل و کار. از کارش خسته شد استئفا داد. الان یه چنل یوتیوب داره با 2.47 میلیون ساب که درامد خوبی داره صد در صد براش
شما برو ببین علاقت چیه. اگر به مشکل برخوردی از تست های شخصیت شناسی مثه mbti استفاده کن
-
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیمحمدرضا منعمیان سلام
هر زمان که نتیجتون اومد برای خودتون مشغله ی ذهنی درست کنید نه حالا