زیست
-
سلام دوستان
دو تا سوال ازتون داشتم
1- مزه شور نکم به خاطر Na آن است یاCl
2- اگر یون هیدروژنی که از تجریه کربنیک اسید جذب هموگلوبین میشود و یون بی کربنات وارد خوناب میشود چرا میگن این کار موجب ثابت نگهداشتن ph خون میشود؟؟
خب اگر یون هیدروژن جذب هموگلوبین شود ولی بی کربنات وارد خوناب شود کهPH حون بالا میرود!!!!
@تجربیا
@زیست
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-آلاء -
Amin Rostami 0
۱. سلام سدیم یه سری ویژگی داره یون کلر یه سری ویژگی دیگه مخلوطشون میشه سدیم کلرید که مزه شور داره پس این مزه صرفاً بخاطر فقط یون سدیم یا یون کلرید نیست . -
سلام
به خاطر هیچ کدوم !
سدیم یه فلز فوق العاده سمی و خطرناک هست
و کلر هم همین طور
قطعا کسی جفت شونو تنها نخورده که ببینه کدو شورهچون مانع اسیدی شدن خون میشه و ph خون کنترل میشه
بیکربنات وارده هم سریع میره تو شش و اونجا دفع میشه پس نمی مونه تو خون که بخواد خون رو بازی کنه
در ضمن خون یکم بازیه (7.4) -
Amin Rostami 0
سلام امین جان سدیم کلرید خودش شور هست ربطی به سدیم و یا کلر نداره که کدوم ویژگی شوری رو داره در واقع برمیگرده به همون داستان کل نگری کنیم نه جز نگری
و دوم اینکه اون یون H هست که اسیدیه و چون جذب میشه دیگه PH خون اسیدی نمیشه
درضمن بیکربنات قلیایی هستش
فصل دوم تو قسمت معده کتاب میگه بیکربنات قلیایی است و لایهٔ ژله ای حفاظتی را قلیایی میکند
خب پس دیگه ازین بهتر هم میشه مگه
یون هیدروژن که اونجا جذب شد، بیکربنات هم که قلیایی هست
از اون ور هم این یون هیدروژن و بیکربنات دوباره به هم میرسن و بعدشم که اون اتفاقات و آخرش CO۲ دفع میشه آخرش همه چیز به خیر و خوشی تموم میشه -
دریا دریایی
ممنون