گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
۲ شنبه ۵ مهر آرش عباسی به نام خدا زمان(ساعت) تست درس - ۱۰ گسسته - ۵۰ احتمال - %(#ff0000)[۰] عربی ۵:۰۰ %(#d9ff00)[۶۰] مجموع -
۲ شنبه ۵ مهر آرش عباسی به نام خدا زمان(ساعت) تست درس - ۱۰ گسسته - ۵۰ احتمال - %(#ff0000)[۰] عربی ۵:۰۰ %(#d9ff00)[۶۰] مجموع -
آرش عباسی منم تو همین رنج میخونم پایه ام منم بفرستم حالا اگه دیدم چیز بیخودیه ادامه نمیدم ولی امتحانش ضرر نداره
-
۲ شنبه ۵ مهر آرش عباسی به نام خدا زمان(ساعت) تست درس - ۹۰ فیزیک - ۵۱ عربی - %(#fffb00)[۰] ادبیات ۳۳ حسابان %(#b0ad00)[۵:۰۰] %(#62ff00)[۱۷۴] %(#b3ff00)[مجموع] -
چهارشنبه ۶ مهر(تعطیل) آرش عباسی به نام خدا زمان(ساعت) تست درس - %(#00ff80)[۵۰] فیزیک - ۵۰ %(#0dff00)[ترکیبیات](ریاضی دهم) - %(#ff0095)[۰] ادبیات %(#88ff00)[۷:۰۰] ۱۰۰ مجموع -
F GH 2 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
Hhh Hh آرش عباسی
به نظرم محترمانه نبود وقتی شما پستمو لایک کردین یه بارم گزارش ندم
5 ساعت خوندم ولی هنوز خوابم نمیاد الان گفتم که بعدش نیام
ببخشید دیشب اگه کنسلش نمیکردم خوابم نمیبرددیشب نیم ساعت دیگم خوندم شدش 5.5
امشب 6.5 جدانوشتنشم به درد بقیه فکر نکنم بخوره چون مدل خوندن من فرق داره با بقیه -
پنج شنبه ۸ مهر(تعطیل) آرش عباسی به نام خدا زمان(ساعت) تست درس - ۰ دینی - ۴۰ ترکیبیات(ریاضی دهم) - ۰ ادبیات 4:۰۰ ۴۰ مجموع -
Hhh Hh آرش عباسی
امشب 6.5 جدانوشتنشم به درد بقیه فکر نکنم بخوره چون مدل خوندن من فرق داره با بقیهF GH 2 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
Hhh Hh آرش عباسی
امشب 6.5 جدانوشتنشم به درد بقیه فکر نکنم بخوره چون مدل خوندن من فرق داره با بقیهجمعه 6 ساعت
-
امروز خیلی درد دارم حالم از زنده بودنمم بهم داره میخوره
شب میخونم طرفای صبح مینویسم
مخاطب نداره از شدت بی حمایتی خواستم یه گوشه ای از دنیا جلوی یه مشت غریبه غر بزنم که عصبانتیم کم شهF GH 2 نمیدونم راجب خودتون بود یا فقط یه متن،ولی براتون ارزوی موفقیت میکنم چون حس میکنم خیلی دارین تلاش میکنین اصلا نا امید نشین و قدرتمند برین جلو
-
جمعه ۹ مهر (تعطیل، نیم روز استراحت) آرش عباسی به نام خدا زمان(ساعت) تست درس - ۰ - ۰ زبان - ۴۰ ادبیات 4:۰۰ ۴۰ مجموع -
F GH 2 نمیدونم راجب خودتون بود یا فقط یه متن،ولی براتون ارزوی موفقیت میکنم چون حس میکنم خیلی دارین تلاش میکنین اصلا نا امید نشین و قدرتمند برین جلو
M Mashhadi انتظار این واکنشو نداشتم فکر کردم میام میبینم ناظمی کسی توپیده بهم که اسپمه منم یه برو بابایی میگم
در اون حد هندی نبود فقط چون اختلالای روحیم دارم وقتی هم مریضیم اذیت کنه هم حمله اضطراب بهم دست بده نمیتونم جفتشو مدیریت کنم با هم این میشه که یه واکنشی بروز میدم که تهش به این پرسش ختم میشه که وات د ......؟
بگذریم
شنبه 6:15
یه حالتی که بخوای بخوابی پا نشی کلا ... ولی حداقل یه غلطی کردی اون وسط مسطا -
از اینکه جلب توجه کرد پستم حس مزخرفی دارم دیگه سعی میکنم توضیحات خاله زنکی ندمو احساسات بقیه رو درگیر نکنم. واسه اسپما عذر میخوام . موفق باشید همگی
F GH 2 چرا حس بد
توی این یه سال ادم خییییلیییی اذیت میشه و چقدر خوبه که بیاد و یه جایی خودشو خالی کنه تا بتونه دوباره ادامه بده -
شنبه ۱۰ مهر (روز مدرسه) آرش عباسی به نام خدا زمان(ساعت) تست درس - ۰ - ۳۵ فیزیک - ۱۵ ادبیات ۵:۳۰ ۵۰ مجموع -
F GH 2 چرا حس بد
توی این یه سال ادم خییییلیییی اذیت میشه و چقدر خوبه که بیاد و یه جایی خودشو خالی کنه تا بتونه دوباره ادامه بدهM Mashhadi اصولا با اینکه آدم مشکلات شخصیشو عمومی بگه مشکل دارم اونم یه جایی انقدر عمومی
یه جاهایی دیگه از دستم درمیره
یکشنبه 5/5 -
یکشنبه ۱۱ مهر (روز مدرسه) آرش عباسی به نام خدا مبحث زمان(ساعت) تست درس درس یک - ۰ دینی حرکت شتاب ثابت - ۳۰ فیزیک مقدمات و صرف افعال - ۲۰ عربی ۶:۲۰ ۵۰ مجموع -
یکشنبه ۱۱ مهر (روز مدرسه) آرش عباسی به نام خدا مبحث زمان(ساعت) تست درس پیش نیاز - ۲۰ عربی تشبیه و استعاره - ۵۰ ادبیات حرکت شتاب ثابت - ۴۰ فیزیک ۴:۰۰ ۱۱۰ مجموع