گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
luna luna آره بنده هم درسنامه میخونم برای دوازدهم آخراش و فیلم میبینم و سعی میکنم لابهلای درسنامه تست هم بزنم برای پایه فقط تست میزنم پوششی و مروری
علی قربان زاده خیلی ممنونم از راهنمایییتون موفق باشید
-
دوستان من این چند روز حالم خوب نبود اتفاقی پیش اومد برام الآنم این چند روز نشد بخونم انشالله از فردا بتونم شروع کنم منم میام میگم
-
سلام :|
4 اردیبهشت
ب زور 100 تا تست تونستم بزنم. امروز خسته بودم و حالم خوب نبود خواااببب داشتم.
هعی خستگی مفرطه لعنتی بعد کنکورم درست بشو نیستت:||فردا: 500 تست
میشه؟:|| -
سلام خدمت برادران و خواهران این رقابت مفید و زیبای درسی التماس دعا دارم از شما عزیزان در آخرین شب قدر و امیدوارم.این مطالعه ها با دهان روزه برکت داشته باشد ان شاء الله...
امروز4اردیبهشت 1401
ساعت مطالعه 14
تعداد تست 420
امروز پیش روی نداشته و بیشتر لکه گیری داشتم از مباحث دوازدهم و پایه که الحمدلله خوب بود -
سلام خدمت برادران و خواهران این رقابت مفید و زیبای درسی التماس دعا دارم از شما عزیزان در آخرین شب قدر و امیدوارم.این مطالعه ها با دهان روزه برکت داشته باشد ان شاء الله...
امروز4اردیبهشت 1401
ساعت مطالعه 14
تعداد تست 420
امروز پیش روی نداشته و بیشتر لکه گیری داشتم از مباحث دوازدهم و پایه که الحمدلله خوب بودعلی قربان زاده سلام
این همه تست از کجا میاری؟ -
علی قربان زاده سلام
این همه تست از کجا میاری؟Mohammad Lotfi 0 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
علی قربان زاده سلام
این همه تست از کجا میاری؟کتاب تست
ازمونا -
علی قربان زاده سلام
این همه تست از کجا میاری؟Mohammad Lotfi 0 سلام آقا محمد خواهرمون هم کم تست نمیزنن منابع تستی ریخته تو بازار من کتاب های دهم و یازدهم که نزدم تست هاشون رو میزنم گزینشی و آزمون هم که گفتند میزنم اگر در مبحثی تست کم آوردم میرم سراغ لرنیتو که یک بانک تست، آنلاین هست خلاصه برادرمن تست کم نیست آدمی که تست، بزنه و کمتر خودشو درگیر درسنامه کنه کمه
-
سلام برادران و خواهران التماس دعا سوالی پیش آمد که میخواستم بپرسم آیا شما عزیزان تست هایی را که درست میزنید تحلیل میکنید يا خير چون بنده تحلیل نمیکنم با این استدلال که درست زده ام و بلدم حتما و گاهی هم سوالات درست نکته دار را فقط تحلیل میکنم چقدر با این نظر موافقید؟؟؟ چون زمان تحلیل سوالات مانع تست زیاد میگردد
-
سلام برادران و خواهران التماس دعا سوالی پیش آمد که میخواستم بپرسم آیا شما عزیزان تست هایی را که درست میزنید تحلیل میکنید يا خير چون بنده تحلیل نمیکنم با این استدلال که درست زده ام و بلدم حتما و گاهی هم سوالات درست نکته دار را فقط تحلیل میکنم چقدر با این نظر موافقید؟؟؟ چون زمان تحلیل سوالات مانع تست زیاد میگردد
علی قربان زاده مشاور مدرسه ما تعریف میکرد که یه نفر بوده زیست قلمچی رو همیشه بالای ۹۰ درصد میزده ولی زیست کنکور رو ۵۰ درصد زده وقتی باهاش صحبت کردم گفته من به این درصد بالا مغرور شدم و هیچوقت اون ۱۰ درصد و که اشتباه میزدم یا نمیزدم تحلیل نمیکردم
ممکنه داخل هر آزمون یه نکته باشه که نمیدونی به مرور زمان نکات انقدر زیاد میشه که به کنکورت لطمه میزنه ولی اگه این نکات و با تحلیل آزمون یاد بگیری داخل کنکور موفقی -
سلام
5 ساعت امروز مطالعه داشتم
همینقدرم که تونستم شروع کنم بعد چند روز خوبه
اینقدر سرم تقویتی زدم که خوب بشم
انشاالله از فردا طوفانی شروع میکنم -
سلام
ممنونم از آقا محمد ببخشید دوستان اگر پیام های غیر مرتبط زیاد شد این جا واقعا جنگی مفید و سازنده برپا هست
امروز 14 ساعت مطالعه داشتم
تعداد تست 495
الحمدالله خوب بود به امید موفقیت شما درین رقابت درسی التماس دعا دارم درین ماه عزیز -
سلم شبتون بخر.
13 سات و 300 تس -
سلام
6 اردیبهشت...
امروز کنکور 98 ریاضی رو حل کردم و ریاضی و زیست کانون رو زاپاس زدم توش که میدونین کنکور 98 شامل 270 تست هست... الحمدالله خوب بود ولی هنوز تا آرمان ها تفاوت داره به یک نتیجه رسیدم که گفتم عرض کنم آقا این رقابت باعث شد که عدد تست بره بالا ولی کیفیت بیاد پایین و تحلیل تست هارو انجام ندادم امروز که کنکور رو تحلیل کردم دیدم چقدر نکته داره برای همین تصمیم گرفتم که از تعداد تست کم و کیفیت تحلیل و بررسی را زیاد کنم فلذا عزیزان بنده از شما خداحافظی میکنم و امیدوارم که همیشه موفق و سلامت باشید شاید گه گاهی سر بزنم فعلا یاعلی خدانگهدار تان باشد ان شاء الله
-
سلام
6 اردیبهشت...
امروز کنکور 98 ریاضی رو حل کردم و ریاضی و زیست کانون رو زاپاس زدم توش که میدونین کنکور 98 شامل 270 تست هست... الحمدالله خوب بود ولی هنوز تا آرمان ها تفاوت داره به یک نتیجه رسیدم که گفتم عرض کنم آقا این رقابت باعث شد که عدد تست بره بالا ولی کیفیت بیاد پایین و تحلیل تست هارو انجام ندادم امروز که کنکور رو تحلیل کردم دیدم چقدر نکته داره برای همین تصمیم گرفتم که از تعداد تست کم و کیفیت تحلیل و بررسی را زیاد کنم فلذا عزیزان بنده از شما خداحافظی میکنم و امیدوارم که همیشه موفق و سلامت باشید شاید گه گاهی سر بزنم فعلا یاعلی خدانگهدار تان باشد ان شاء الله
علی قربان زاده یعنی چی؟
تست میزدی بدون تحلیل؟