گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
بسم الله
گزارش روز بیست و نهم
️
4:43 آزمون و تحلیل / 150T
3 حسابان / 36T
1:12 دینی /-----
+
9h / 186Tحافظا چون غم و شادی جهان در گذر است
بهتر آن است که من خاطر خود خوش دارم
یا حق️
️
-
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید
موفق باشیداگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید
:male-student: :female-student: =>
تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: =>تاپیک مخصوص یازدهمی ها
mohammadhassan سلام امروز 10 ساعت 190تست پنج کتاب
-
29
8
120
پینوشت: خب پسر ببین طبق تصمیم گیری هایی که انجمنِ حلِ مشکلاتِ ذهنی گرفت: حقیقتاً دیگه نتیجه مهم نیست. امسال به چیزی که از کنکور میخوای برسی یا نه، تو کاریو که باید بعدش انجام بدی انجام میدی. اینطوری دیگه با جواب های شرطی سر و کار نداریم. رسماً از هم جدا میشن. و خب این تصمیم مزایا و معایب خودشو داره. ولی بالاترین مزیتش یا شاید حتی گفت کافی ترینش که به کل معایبش میچربه، آرامش و نداشتن توقع بیجا از خودته. میتونی با خیـــال راحت، آروم ادامه بدی و بری جلو.
پانویس اندر پینوشت: همیشه از خودِ کل کل هایی که با خودم دارم زیاد خوشحال نمیشم. ولی نتیجش همیشه خوب بوده همیشه. ولی خب فارغ از هم این ها گاهی اوقات، احساس میکنم با اعتقاد نداشتن به مفهومی به اسم سرنوشت به خودم ظلم میکنم.
-
بسم الله
گزارش روز سی ام
3:30 حسابان / 50T
1:15 آزمون / 100T
1:25 ادبیات /----
50min /-----
+
7h / 150Tاین عقل که در ره سعادت پوید
روزی صد بار خود تو را میگوید
دریاب تو این یک دم وقتت که نهای
آن تره که بدروند و دیگر روی
یا حق️
-
29
8
120
پینوشت: خب پسر ببین طبق تصمیم گیری هایی که انجمنِ حلِ مشکلاتِ ذهنی گرفت: حقیقتاً دیگه نتیجه مهم نیست. امسال به چیزی که از کنکور میخوای برسی یا نه، تو کاریو که باید بعدش انجام بدی انجام میدی. اینطوری دیگه با جواب های شرطی سر و کار نداریم. رسماً از هم جدا میشن. و خب این تصمیم مزایا و معایب خودشو داره. ولی بالاترین مزیتش یا شاید حتی گفت کافی ترینش که به کل معایبش میچربه، آرامش و نداشتن توقع بیجا از خودته. میتونی با خیـــال راحت، آروم ادامه بدی و بری جلو.
پانویس اندر پینوشت: همیشه از خودِ کل کل هایی که با خودم دارم زیاد خوشحال نمیشم. ولی نتیجش همیشه خوب بوده همیشه. ولی خب فارغ از هم این ها گاهی اوقات، احساس میکنم با اعتقاد نداشتن به مفهومی به اسم سرنوشت به خودم ظلم میکنم.
-
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید
موفق باشیداگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید
:male-student: :female-student: =>
تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: =>تاپیک مخصوص یازدهمی ها
-
@Zeinab-Evazi سلام.
گزارش بیست و ششم ٣.١٢
٣:١۵ + امتحان
من به چشم های بی قرار تو قول میدهم
ریشه های ما به آب
شاخه های ما به آفتاب می رسد
ما دوباره سبزمی شویم.
-
0-0ftm
سلام گزارش۱۳
۸/5ساعت +۱۳۴تست
۳۵تاش شیمی
۹۰ تا فیزیک(تستاش بدرد عمه چنگیز خان مغول میخورد)
و ۹تا زبان
شب خوش -
جمعه 13 خرداد
10 ساعت فقط دینی دهم
100 تست -
@Zeinab-Evazi سلام.
گزارش بیست و هفتم٣.13
5:25
رهی پیشم آور که فرجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار -
سلام
۱۰:۳۰ ساعت