گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
سلام
2 ابان
~
5h
T0روز قبلشم باید برم تعداد تست ها رو شمارش کنم. تا شب وارد می کنم.
-
بعید می دونم زیاد بتونم تست بزنم ولی فکر می کنم منم اگه گزارش بدم یکم روند جدی تری رو پیش می گیرم
با وجود مدرسه واقعا سخته تست زیاد
Soooo
منم میاممم^^ -
سلام
6/10min
~50t -
روز اول
۸/۴- ۴ ساعت کلاس
- ۲ساعت سلامت
- ۳۰ تست فیزیک۳
- ۳۰ تست زیست ۲
- ۲۰ تست شیمی ۳
-
روز دوم
۸/۵- ۲۰ تست شیمی ۳
- ۱۵ تست ریاضی ۳
- ۱۰ تست زیست۲
- ۱۰ تست زیست ۳
- ۳۵ سوال نهایی شیمی چند سال اخیر
- ۴ ساعت عمومی
- ۲ساعت کلاس
کاش بتونم این عمومی ها رو کمتر بخونم:/ و بیشتر تست بزنم ...
-
مآهور در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور 3 آبان:
7 و نیم ساعت و 96 تست4 آبان:
7 و نیم ساعت + 128 تست -
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@انسانیاشماهم بیاین دور هم جمع شیم تا خود روز کنکور و تر و تمیز بخونیم و پیشرفتمونو جشن بگیریم
-
5 ابان
5/40min
-
مآهور 5 آبان:
آزمون + تحلیل زیستساعت نگرفتم
تراز آزمون 1: 6771
تراز آزمون 2: 6625
-
سلام
6 ابان~ 6h
تست =ازمون -
مآهور 5 آبان:
آزمون + تحلیل زیستساعت نگرفتم
تراز آزمون 1: 6771
تراز آزمون 2: 6625
-
@mr-vinyzo در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور چیکار میکنی که ترازات اینقدر بالاس؟درصدات چنده؟
تست فراوون خیلی مهمه. دقیقا تو درسایی که تست بیشتری زدم پیشرفت کردم و تو درسایی که از لحاظ تستی بهش اهمیت ندادم خیلی درصدم اومد پایین.
آزمون 1:
آزمون 2:
برای شیمی متاسفانه استادم (آقای بابای) کلا بودجه بندی 5 آبان رو تدریس نکردن (تدریس ایشون کلا با بودجه بندی ازمونا هماهنگ نیست جوری که خودشون صلاح میدونن درس میدن) ولی برای 21 مهر که تدریس کرده بودن و من براش تست کار کردم اونجوری زدم دوازدهمشو. البته من کلا نمیتونم برای شیمی توصیه خاصی بکنم براتون چون توش ضعیفم.
برای ریاضی هم که اقای ملاک پور کلا به بودجه بندیا میرسن ولی اگه دقت کنین من ازمون 21 مهرمو چون حرفشونو گوش کردم و جزوه خودشونو یدور حل کردم و تست کار کردم درصدم خوب شد. اما برای 5 آبان متاسفانه من وقتیو به ریاضی اختصاص ندادم که نتیجه افتضاح شد و اون همه ترازم اومد پایین. و برای تست ریاضی کتاب IQ جامع خیلی خوبه که من پی دی افشو دارم و تو این فکرم که هرچی زودتر بخرمش. چون مثلا من الان اومدم خیلی سبز بزنم دیدم سطحش نسبت به کلاس استاد یکم پایین تره و من خوب میزنمشون. و وقتی تستا برات روون باشن یعنی منبع مناسبی برات نیست برای همینه که تو فکر خریدن IQم چون در هر حال پی دی اف سخته از روش خوندن.
برای فیزیک از صفر تا صد اقای یاری استفاده میکنم بعد منبع اولمو (خیلی سبز) میزنم. اگه تستاش معقول باشه کلشو میزنم اگ نه که زوج و فرد. بعدش میرم سراغ سه سطحی.
شما که تجربی نیستین اما برای زیست من خودخوان میخونم. یدور کتابو دقیق میخونم بعد میرم تمام تستای منبع اولم (خیلی سبز) رو میزنم. بعدش میرم سراغ تستای TNT آی کیو. اگه وقت داشته باشم موج آزمون هم میزنم برای زیست
ولی بدی بزرگ من اینه که ساعت مطالعم کمه و نمیتونم زیاد بخونم... :(( میانگینم 6 ساعته..
-
@mr-vinyzo در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
مآهور چیکار میکنی که ترازات اینقدر بالاس؟درصدات چنده؟
تست فراوون خیلی مهمه. دقیقا تو درسایی که تست بیشتری زدم پیشرفت کردم و تو درسایی که از لحاظ تستی بهش اهمیت ندادم خیلی درصدم اومد پایین.
آزمون 1:
آزمون 2:
برای شیمی متاسفانه استادم (آقای بابای) کلا بودجه بندی 5 آبان رو تدریس نکردن (تدریس ایشون کلا با بودجه بندی ازمونا هماهنگ نیست جوری که خودشون صلاح میدونن درس میدن) ولی برای 21 مهر که تدریس کرده بودن و من براش تست کار کردم اونجوری زدم دوازدهمشو. البته من کلا نمیتونم برای شیمی توصیه خاصی بکنم براتون چون توش ضعیفم.
برای ریاضی هم که اقای ملاک پور کلا به بودجه بندیا میرسن ولی اگه دقت کنین من ازمون 21 مهرمو چون حرفشونو گوش کردم و جزوه خودشونو یدور حل کردم و تست کار کردم درصدم خوب شد. اما برای 5 آبان متاسفانه من وقتیو به ریاضی اختصاص ندادم که نتیجه افتضاح شد و اون همه ترازم اومد پایین. و برای تست ریاضی کتاب IQ جامع خیلی خوبه که من پی دی افشو دارم و تو این فکرم که هرچی زودتر بخرمش. چون مثلا من الان اومدم خیلی سبز بزنم دیدم سطحش نسبت به کلاس استاد یکم پایین تره و من خوب میزنمشون. و وقتی تستا برات روون باشن یعنی منبع مناسبی برات نیست برای همینه که تو فکر خریدن IQم چون در هر حال پی دی اف سخته از روش خوندن.
برای فیزیک از صفر تا صد اقای یاری استفاده میکنم بعد منبع اولمو (خیلی سبز) میزنم. اگه تستاش معقول باشه کلشو میزنم اگ نه که زوج و فرد. بعدش میرم سراغ سه سطحی.
شما که تجربی نیستین اما برای زیست من خودخوان میخونم. یدور کتابو دقیق میخونم بعد میرم تمام تستای منبع اولم (خیلی سبز) رو میزنم. بعدش میرم سراغ تستای TNT آی کیو. اگه وقت داشته باشم موج آزمون هم میزنم برای زیست
ولی بدی بزرگ من اینه که ساعت مطالعم کمه و نمیتونم زیاد بخونم... :(( میانگینم 6 ساعته..
-
سلام
7/30~
تست هم زیست و فيزيک تست های یک درمیون ای کیو زدم ولی متاسفانه شمارشون نکردم. نمی دونم چند تا شد.
7 ابان
-
سلام
تا ۲:۳۰ مدرسه- ۴ ساعت و نیم کلاس ریاضی
- ۳۰ تست شیمی
- ۱ ساعت عمومی