گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
mr.vinyzo نه he نه she.. من they هستم
(معمولا تو سایتای معتبر خارجی سه تا جنسیت وجود داره. he she they)یکوچولو هم اسپم زیاد شد..:)
-
سلام همگی منم از امشب گزارش میفرستم حدودن ساعت چن میفرستین؟
-
mr.vinyzo مرسی
-
سلام همه دوستان امیدوارم روز خوبی رو گذرونده باشید.
اول ی ویوی کلی از خودم بدم.
سال سومیم تجربی هدف زیر 3 هزار
امروز خواب 1ونیم بیداری 7
2 ساعت شیمی 12
زیست 11 2ساعتو 15 دقیقه
یک ساعت زمین
دو ساعت فیزیک 12
1 ساعت زیست 12
5 ساعت ریاضی کلاس
کل 13ساعتو 15 دقه 70 تست (روزای اول هفته س تست کمه فعلن تا هفته دوم)
موفق باشید. -
مآهور ترازتونو دیدم صفحه قبل عالی بود افرین فقط روش مطالعه تونم میگین که با ساعت و تست متوسط چطور ب این ترازا رسیدین؟
-
21 آذر
10 ساعت 60 تست -
مآهور ترازتونو دیدم صفحه قبل عالی بود افرین فقط روش مطالعه تونم میگین که با ساعت و تست متوسط چطور ب این ترازا رسیدین؟
@maiikhanoomi) https://forum.alaatv.com/post/3218840
خیلی ممنونم هر چن خودم راضی نیستم زیاد.. 🥲 -
@maiikhanoomi) https://forum.alaatv.com/post/3218840
خیلی ممنونم هر چن خودم راضی نیستم زیاد.. 🥲مآهور عزیزم تو از عالی هم عالی تری به امید رتبه زیر هزار ممنونم الان ک لینک تایپکو گذاشتی فقط نمیدونم دختری یا پسر که میتونم راحت باشم یا نه
-
واقعن بهت تبریک میگم با ساعت مطالعه هایی که میگی و این ترازاو درصدا من ساعتم بالاتره ولی هیچ وقت به این تراز نرسیدم
-
ی سوال هر کسی میدونه بگه لطفن الان ما که داریم نهاییم میخونیم با کنکور درسته بنظرتون اگ کلن الان نهایی نخونیم همه توانمونو بذاریم واسه اردیبهشت بذاریم بعد اونم دیگ کلن کنکور بذاریم کنار نهایی بخونیم؟ ی چن روزه بهش فک میکنم مغزم درگیره برنامه الانم روزی دو ساعت نهاییه ولی هدفم اردیبهشته و قلمچیم داره با سرعت برق میره جلو نمیدونم چجوری بهش برسم
-
ی سوال هر کسی میدونه بگه لطفن الان ما که داریم نهاییم میخونیم با کنکور درسته بنظرتون اگ کلن الان نهایی نخونیم همه توانمونو بذاریم واسه اردیبهشت بذاریم بعد اونم دیگ کلن کنکور بذاریم کنار نهایی بخونیم؟ ی چن روزه بهش فک میکنم مغزم درگیره برنامه الانم روزی دو ساعت نهاییه ولی هدفم اردیبهشته و قلمچیم داره با سرعت برق میره جلو نمیدونم چجوری بهش برسم
@maiikhanoomi
سلام ، وقتت بخیر
نه اصلا کار درستی نیست، چه دوازدهمی باشی چه پشت…قبول داری اگه دوماه نخونی کلا یادت میره؟!
اگه دوران جمع بندی یه هفته درسارو جمع نکنی کلا یادت میره ، چه برسه دوماه، و حقیقتا نتیجه ای تو تیر نمیگیری…ریسکه بگی خب اردیبهشت کنکور دادم دیگه،،، اون لحاظ میشه و به رشته موردعلاقم میرسم…
ریسکه
خیلی ریسکه
ممکنه خدایی نکرده حالت بد شه مثلا سرما بخوری …
یا کنکور اردی سخت تر باشه تا تیر …
دیگه نمیان نمیگن فلانی تیر داد فلانی اردیبهشت…
ومهمتر از همه ی اینها:
به سنجش اعتماد نکن ، پارسال خودشون گفتن تو سه دوره شهریور و دی و خرداد نهایی برگزار میشه…. منم شهریور ترمیم شرکت کردم…بعد کنکور گفتن کسایی که شهریور ترمیم کردن ، حساب نیست… و من بخاطر حماقتشون برای سومین بار دارم کنکور میدم:)) …. چون تراز کنکورم خوب بوداز الان همین دوساعتو روزی تو برنامت قرار بدی دیگه هم به جمع بندی کنکور خردادت میرسی ، هم اون موقع بهت فشار نمیاد برای نهایی، نهایی هم کنکورته دیگه…
سوالی داری تاپیک بزنی بهتره
️
موفق باشی
-
@maiikhanoomi
سلام ، وقتت بخیر
نه اصلا کار درستی نیست، چه دوازدهمی باشی چه پشت…قبول داری اگه دوماه نخونی کلا یادت میره؟!
اگه دوران جمع بندی یه هفته درسارو جمع نکنی کلا یادت میره ، چه برسه دوماه، و حقیقتا نتیجه ای تو تیر نمیگیری…ریسکه بگی خب اردیبهشت کنکور دادم دیگه،،، اون لحاظ میشه و به رشته موردعلاقم میرسم…
ریسکه
خیلی ریسکه
ممکنه خدایی نکرده حالت بد شه مثلا سرما بخوری …
یا کنکور اردی سخت تر باشه تا تیر …
دیگه نمیان نمیگن فلانی تیر داد فلانی اردیبهشت…
ومهمتر از همه ی اینها:
به سنجش اعتماد نکن ، پارسال خودشون گفتن تو سه دوره شهریور و دی و خرداد نهایی برگزار میشه…. منم شهریور ترمیم شرکت کردم…بعد کنکور گفتن کسایی که شهریور ترمیم کردن ، حساب نیست… و من بخاطر حماقتشون برای سومین بار دارم کنکور میدم:)) …. چون تراز کنکورم خوب بوداز الان همین دوساعتو روزی تو برنامت قرار بدی دیگه هم به جمع بندی کنکور خردادت میرسی ، هم اون موقع بهت فشار نمیاد برای نهایی، نهایی هم کنکورته دیگه…
سوالی داری تاپیک بزنی بهتره
️
موفق باشی
@kosar-ab عزیزم ممنونم ک وقت گذاشتی برا سوالم راس میگی همینجوره ولی ترسم بیشتر از اینه که بعد اردی دیگ نتونم زیاد وقت بذارم برا کنکور و اینکه منم مثه خودتم برا سومین بار دارم این چرخه تکراری پر از دردو طی میکنم پارسال نهایی کارمو خراب کرد وگرنه تراز کنکورم بد نبود و اینکه ببخشید اگ مطابق قوانین عمل نکردم من راستش مدتهاست از وقتی که هشتم نهم بودم آلا رو میشناسم ولی تازه خواستم ی فعالیتی داشته باشم و حرف بزنم برا همینه که همینجوری اینجا پرسیدم و اینکه چرا نمیتونم توی تایپکای مثه کافه فیم پست بذارم؟ باید اد بشم؟
-
@maiikhanoomi دروغ چرا من بابام گفت قلمچی به کتفتم نباشه برا همون اصلا به قلمچی فعلا کار ندارم چون سرعتش بالاس و هی تک مبحث میره جلو تا موقعی که ازمونای جمع بندیش نرسه به تراز ازمونام کاری ندارم . در خصوص بحث اولت اینو بگم که حماقته که امتحان نهایی رو فقط یاکنکورو فقط بخونی چون اگه هر کدومشونو بزاری کنار انگار 50 درصد از دست دادی و اینکه تو برا هرکدوم بخونی حتما برا یکی دیگه هم انگار داری وقط میزاری ماهور هم بینابینه ....فکرتم درگیرش نکن و اینکه الاخونه هرچقدر بتونه تورو ببهببود بده همونقدرم میتونه تورو به سفلی بکشونه...
-
@kosar-ab عزیزم ممنونم ک وقت گذاشتی برا سوالم راس میگی همینجوره ولی ترسم بیشتر از اینه که بعد اردی دیگ نتونم زیاد وقت بذارم برا کنکور و اینکه منم مثه خودتم برا سومین بار دارم این چرخه تکراری پر از دردو طی میکنم پارسال نهایی کارمو خراب کرد وگرنه تراز کنکورم بد نبود و اینکه ببخشید اگ مطابق قوانین عمل نکردم من راستش مدتهاست از وقتی که هشتم نهم بودم آلا رو میشناسم ولی تازه خواستم ی فعالیتی داشته باشم و حرف بزنم برا همینه که همینجوری اینجا پرسیدم و اینکه چرا نمیتونم توی تایپکای مثه کافه فیم پست بذارم؟ باید اد بشم؟
@maiikhanoomi یجوری میگین فری یا اردی انگار ماها رفیقامونن
نگا تا کنکور اردیبهشت تخصصیاتو کنکوری بخونو و کنارشم عمومی نهایی بخون بعد کنکور اردی جونتخصصیاتو نهایی کارکن و وقت نهاییتو از رو مومیا کم کن خرداد که امتحانا تموم شد دوهفته وقت داری اون دو هفته رو هر روزشو کنکور بزن