گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
به نام خدا آرش عباسی سه شنبه ۲۳ آذر دیفرانسیل دنباله های همگرا، واگرا، حد دنباله ها حسابان حد بی نهایت، حد در بی نهایت، مجانب عمودی مجموع ۶:۲۰
۱۵
تستانجام شده:
حد
اهداف فردا:
زبان
مثلثات
حد
عمومی
تست
۷ ساعت -
۱۰ساعت
۱۹۵تست -
به نام خدا آرش عباسی چهارشنبه ۲۴ آذر دیفرانسیل دنباله های همگرا، واگرا، حد دنباله ها حسابان حد بی نهایت، حد در بی نهایت، مجانب عمودی هندسه دایره؛ مقطعی مخروطی مجموع ۵:۲۶
۱۰۰
تست -
به نام خدا آرش عباسی جمعه ۲۶ آذر زبان ۸۰ تست درک مطلب و گرامر صفات فیزیک۱ ترمودینامیک(هم فشار و هم دما تا آخر بخش یک فصل آخر) مجموع
۴:۰۵
۱۰۰
تست
اهداف فردا:
حداقل ۷ ساعت
۱۰۰ تست
ترمودینامیک ادامه
آزمون دادن
ریاضی
یک عمومی
-
به نام خدا آرش عباسی جمعه ۲۶ آذر زبان ۸۰ تست درک مطلب و گرامر صفات فیزیک۱ ترمودینامیک(هم فشار و هم دما تا آخر بخش یک فصل آخر) مجموع
۱۰۰
تست
اهداف فردا:
حداقل ۷ ساعت
۱۰۰ تست
ترمودینامیک ادامه
آزمون دادن
ریاضی
یک عمومی
-
آرش عباسی گزارش دو هفته ای منتهی به آزمون ۱۹ آذر تست زمان روز ۱۶۵ ۹:۰۱ شنبه ۶۱ ۵:۲۵ یکشنبه ۹۶ ۹:۰۵ دوشنبه ۹۰ ۷:۴۲ سه شنبه ۱۲۵ ۸:۰۵ چهارشنبه ۱۲۴ ۸:۳۰ پنج شنبه ۳۲ ۲:۳۰ جمعه ۱۰۱ ۷:۳۰ شنبه ۸۰ ۲:۲۰ یکشنبه ۱۰۳ ۶:۰۰ دوشنبه ۱۵۰ ۵:۰۰ سه شنبه ۷۰ ۶:۰۰ چهارشنبه ۲۰ ۲:۰۰ پنج شنبه ۸۰ ۴:۰۰ جمعه -
۱۰۰
تست
اهداف فردا:
حداقل ۷ ساعت
۱۰۰ تست
ترمودینامیک ادامه
آزمون دادن
ریاضی
یک عمومی
به نام خدا آرش عباسی جمعه ۲۶ آذر حسابان ۲۰ حد بی نهایت؛ حد در بی نهایت؛ مجانب ها(بررسی کتاب درسی) فیزیک۱ ۱۳ ترمودینامیک(سولات ترکیبی و سطح بالاتر از فرایند ها) حل سوال ۵۰ هندسه و حسابان و گسسته(مباحث مهر) گسسته ۳۰ مقدمات گراف،شمارش گراف و انواع آن مجموع
۷:۰۰
۱۰۰
تست
انجام شده:
حداقل ۷ ساعت
۱۰۰ تست
ترمودینامیک ادامه
آزمون دادن
ریاضی
یک عمومی
اهداف فردا:
ادامه حل سوال
ادامه ترمودینامیک
>>>>عمومی<<<<
حسابان هندسه ۳
حداقل ۷:۰۰
متعادل
حداقل ۱۳۰ تست
شروع کردن قبل از ۷ صبح
-
سلام به همگی
بچها من دیدم خیلی تو این تاپیک گزارش نمیدیم کلن
گفتم بیام یکم فضا رو رقابتی تر کنیم تا هم بچها بیشتر شرکت کنن و هم پیشرفت کنیم
از امشب گزارش بدیم هرچقد که خوندین و تست زدین مهم نیست
هرروز رتبه بندی میکنیم
سعی کنین هرروز از دیروز خودتون بهتر باشین
حتی اگه 1 ساعتم میخونین بچها گزارش بدین این باعث میشه اشکالاتتون رو بهتر پیداکنین و از دوستاتونم میتونین کمک بگیرین -
چه تاپیکی جالبیه اینجا. خب به نام خدا شروع میکنم. دو روزه کلا سر هم دو ساعت درس خوندم هیچ حس درس نیست. تا درودی دیگر بدرود
-
بچه ها لطفا اینجا فقط گزارش بدید و اسپم نفرستید
هر پستی رو هم فقط تا ۳ دقیقه بعد از ارسالش فرصت دازید حذف یا ویرایش کنید -
به نام خدا آرش عباسی جمعه ۲۶ آذر حسابان ۲۰ حد بی نهایت؛ حد در بی نهایت؛ مجانب ها(بررسی کتاب درسی) فیزیک۱ ۱۳ ترمودینامیک(سولات ترکیبی و سطح بالاتر از فرایند ها) حل سوال ۵۰ هندسه و حسابان و گسسته(مباحث مهر) گسسته ۳۰ مقدمات گراف،شمارش گراف و انواع آن مجموع
۷:۰۰
۱۰۰
تست
انجام شده:
حداقل ۷ ساعت
۱۰۰ تست
ترمودینامیک ادامه
آزمون دادن
ریاضی
یک عمومی
اهداف فردا:
ادامه حل سوال
ادامه ترمودینامیک
>>>>عمومی<<<<
حسابان هندسه ۳
حداقل ۷:۰۰
متعادل
حداقل ۱۳۰ تست
شروع کردن قبل از ۷ صبح
-
سلام
امروز 5 ساعت مطالعه_ ۱۰۰ تست
امروز کم بود میخواستم از فردا بزارم اما برای اینکه تایپیک استارت بخوره و دوباره قوی ادامه داده بشه گفتم بزارم -
سلام
امروز 5 ساعت مطالعه_ ۱۰۰ تست
امروز کم بود میخواستم از فردا بزارم اما برای اینکه تایپیک استارت بخوره و دوباره قوی ادامه داده بشه گفتم بزارم -
سلام سلام
یه رتبه بندی کنیم هرچند خیلی گزارش ندادن دوستان
28 آذر 1400
نفرات برتر ساعت مطالعه
@ftm-montazeri
@f-seif-0
11 ساعت
آرش عباسی 7 ساعت
@آرمان-میرانی 5ساعت
نفرات برتر تعداد تست
@f-seif-0
240تست