گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
@آرمان-میرانی
خواهش میکنم
ممکنه اینکار رو تقسیم کنیم هرهفته یکی از بچها رتبه بندی کنه
حالا فعلن خودم انجامش میدم تا بعد ببینیم چی میشه@f-seif-0 بچه های دیگه فک نکنم بتونن مثل شما جذاب رتبه بندی بکنن و حتی توصیه هم بکنن
-
@f-seif-0 بچه های دیگه فک نکنم بتونن مثل شما جذاب رتبه بندی بکنن و حتی توصیه هم بکنن
@آرمان-میرانی در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
@f-seif-0 بچه های دیگه فک نکنم بتونن مثل شما جذاب رتبه بندی بکنن و حتی توصیه هم بکنن
لطف داری
پس خودم رتبه بندی میکنم براتون که انرژی بگیرین -
سلااااااام به همگی
1400/9/30
نفرات برتر ساعت مطالعه
@ftm-montazeri
10 ساعت
@zahra-zahraii
8ساعت
Ali Bakhtyari
7 ساعت
@آرمان-میرانی 5ساعت اینکه افت نداشتی عالیه
@f-seif-0
3ساعت
نفرات برتر تعداد تست
@zahra-zahraii
120تست
@ftm-montazeri
107 تست (سه تا میزدی رندش میکردی دیه)
@آرمان-میرانی 100تست (کم کم برو رو 110تا)
موفق باشین دوستای گلم
@دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها از این به بعد هرشب میانگین ساعت مطالعه و تست میگیریم وسعی میکنیم میانگین هرروزمون بهتر از روز قبل باشه اینجوری چالشی ترم میشه
-
@zahra-zahraii
نه عزیزم اشکال نداره
روزا بعد اینکه رتبه بندیتون کردم یه میانگین میگیرم میگم مثلن میانگین امروزمون 5 ساعته
بعد اگه هرکسی بتونه یه رب یا نیم ساعتم بیشتر بخونه کم کم میانگینه زیاد میشه
همینطور برا تستا
اینجوری کم کم باهم رشد میکنیم -
@zahra-zahraii
نه عزیزم اشکال نداره
روزا بعد اینکه رتبه بندیتون کردم یه میانگین میگیرم میگم مثلن میانگین امروزمون 5 ساعته
همینطور برا تستا
@zahra-zahraii
نه عزیزم اشکال نداره
همینطور برا تستا
@f-seif-0 سلام من نمیدونم چرا اینجوریم ولی وقتی میشینم میخونم معمولا ۲یا ۳ روزم میره واسه خوندن و تست نمیرسم بزنم...خیلی بده ادم وسواس درسنامه رو داشته باشه..آیا راه کاری سراغ دارید؟(با عرض پوزش اگه اسپم هستش)
-
بچه ها از این به بعد هرشب میانگین ساعت مطالعه و تست میگیریم وسعی میکنیم میانگین هرروزمون بهتر از روز قبل باشه اینجوری چالشی ترم میشه
@f-seif-0 خوشم اومد ازین تاپیک چه میکنید؟؟؟
گزارشو همون لحظه که تموم کردید میزارید با تعداد تستا؟
-
@f-seif-0 سلام من نمیدونم چرا اینجوریم ولی وقتی میشینم میخونم معمولا ۲یا ۳ روزم میره واسه خوندن و تست نمیرسم بزنم...خیلی بده ادم وسواس درسنامه رو داشته باشه..آیا راه کاری سراغ دارید؟(با عرض پوزش اگه اسپم هستش)
@ali-valicheki تست اگه اون روز نزدید دیگه لازم نیست تعداد است رو بگید براکه هرکس یک مدلی میخونه و برنامه ها باهم فرق دارن
-
@f-seif-0 خوشم اومد ازین تاپیک چه میکنید؟؟؟
گزارشو همون لحظه که تموم کردید میزارید با تعداد تستا؟
mahsaaa rezaeee گزارش به صورت روزانه هست مثلا در طول روز هرچقدر مطالعه کردیم میزاریم
-
@f-seif-0 شما ک 6 ساعت توی یک تاپیک بحث آزاد بودی چجوری 8 ساعت میتونی بخونی ؟
-
@f-seif-0 شما ک 6 ساعت توی یک تاپیک بحث آزاد بودی چجوری 8 ساعت میتونی بخونی ؟
مجتبی ازاد
من امروز ازمون داشتم با تحلیلش کرنومترم 8نشون داد
بعدم 6ساعت؟
امروز تودلی خالی بود اصن -
مجتبی ازاد
من امروز ازمون داشتم با تحلیلش کرنومترم 8نشون داد
بعدم 6ساعت؟
امروز تودلی خالی بود اصن@f-seif-0 تودلی خالی بود ولی فقط شما تک نفری 400 تا پیام دادی :| نوتیک های تودلی برام بازه میاد فقط میدیدم داری صحبت میکنی . البته بگم اصلا قصد بی احترامی نداشتم برعکس خاطرنشان کردم برای خودت
-
@f-seif-0 تودلی خالی بود ولی فقط شما تک نفری 400 تا پیام دادی :| نوتیک های تودلی برام بازه میاد فقط میدیدم داری صحبت میکنی . البته بگم اصلا قصد بی احترامی نداشتم برعکس خاطرنشان کردم برای خودت
مجتبی ازاد در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
@f-seif-0 تودلی خالی بود ولی فقط شما تک نفری 400 تا پیام دادی :| نوتیک های تودلی برام بازه میاد فقط میدیدم داری صحبت میکنی . البته بگم اصلا قصد بی احترامی نداشتم برعکس خاطرنشان کردم برای خودت
ترجیح میدم صحبتی نکنم
-
ترجیح میدم صحبتی نکنم
@f-seif-0 نارحت نشین واقعا قصد بی احترامی نداشتم
-
ترجیح میدم صحبتی نکنم
@f-seif-0 بعدش هم چرا من نمیتونم توی تودلی چت کنم ؟