گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
سلام شبتون بخیر
ساعت مطالعه ۳ ساعت
تعداد تست ۱۱۰
حقیقتا امروز امتحان داشتم حالمم یخورده بد بود نتونستم خیلی روی ساعت مطالعه کار کنم
فردا حتما جبران میکنم۲۲دی
-
سلام شبتون بخیر
ساعت مطالعه ۳ ساعت
تعداد تست ۱۱۰
حقیقتا امروز امتحان داشتم حالمم یخورده بد بود نتونستم خیلی روی ساعت مطالعه کار کنم
فردا حتما جبران میکنم۲۲دی
mahdieh salarieh سلام شبت بخیر تعداد تست خوبی داشتی
-
Tahmineh Bahadoran سلام خسته نباشی تنوع درسی خوبی داشتی بنظرم برای زبان در یک روز بیشتر از 1:30 وقت نذار و دروس مهم تر و اختصاصی وقت بیشتری میخواد ی پیشنهاد 3 درس اختصاصی هروز داشته باش و یدرس عمومی و بعد با افزایش ساعت مطالعه روز به روز میتونه دروس عمومی بیشتر و روتین عمومی داشته باشی
zahra zhalehpour
یه سوال برای ما ریاضیا که اختصاصیامون بیشتره چی؟؟
سه تا از اختصاصی ها رو انتخابی هر روز بخونیم منظورم اینه که مثلا فیزیک و شیمی و یکی از درسای ریاضیات؟؟یا نه باید برای هر ۵ تا اختصاصی هرروز زمان بزاریم؟؟ -
تازه نیم ساعت دیگه خودم میزارم
-
zahra zhalehpour
سه تا از اختصاصی ها رو انتخابی هر روز بخونیم منظورم اینه که مثلا فیزیک و شیمی و یکی از درسای ریاضیات؟؟یا نه باید برای هر ۵ تا اختصاصی هرروز زمان بزاریم؟؟mahdieh salarieh ببین مثلا من تجربی ام زیست و شیمی اولویت باید داشته باشه و عضو ثابت برنامه ی روز در میون ریاضی و فیزیک اگر ساعت مطالعه زیر 9یا10 ساعت دارم اما اگر بالا تر هست میشه 4 تای اختصاصی تو ی روز خوند حالا اگر 5 تا اختصاصی دارین میتونید زمان اونکه روش تسلط بیشتری داری یا میدونی وقت زیادی نمیخواد کمتر کنی و بدی به ی اختصاصی دیگه
-
@f-seif-0 چرا همه چی که خوبه
-
zahra zhalehpour
سه تا از اختصاصی ها رو انتخابی هر روز بخونیم منظورم اینه که مثلا فیزیک و شیمی و یکی از درسای ریاضیات؟؟یا نه باید برای هر ۵ تا اختصاصی هرروز زمان بزاریم؟؟mahdieh salarieh راستی امسال کنکور داری /؟
-
zahra zhalehpour اونی که میخوام نیست : )
-
سلام
امروز ۵ ساعت مطالعه
چرا همه مطالعه هاشون امروز کم بوده -
سلام
امروز ۵ ساعت مطالعه
چرا همه مطالعه هاشون امروز کم بوده@آرمان-میرانی تست فراموش کردم بگم
۵۰ تا -
این پست پاک شده!
-
بچه ها برای اینکه اون فضای رقابتی خیلی برقرار نیست باعث پیشرفت نمیشه اینجا
فک کنم اگه بچه ها با هم کَل کَل کنن در مورد همین ساعت مطالعه و به صورت مسابقه باشه باعث پیشرفت بشه
بازم هرچی نظر بچه ها هست -
درود
امروز ۲۳دی
1.5 ساعت زبان + ۳۵ تست
جامعه شناسی ۲.۵ ساعت +۲۵تست
اقتصاد ۲۵ تست + تحلیل ۴۵دقیقه
جمع مطالعه ۴:۴۵
جمع تست: ۸۵