گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
zahra zhalehpour سلام بله تایپیک خوبی هست اما اونجا هر دوهفته بچه ها یه سر میزنن
برای افزایش ساعت مطالعه و تعداد تست در هر روز قرار بود برنامه ای داشته باشیم@آرمان-میرانی سلام نظرتون چیه ی گروه بزنم که شب یا صبح زود قبل از استارت برنامه اون روز برناممون رو بفرستم ؟
-
بچه ها برای اینکه اون فضای رقابتی خیلی برقرار نیست باعث پیشرفت نمیشه اینجا
فک کنم اگه بچه ها با هم کَل کَل کنن در مورد همین ساعت مطالعه و به صورت مسابقه باشه باعث پیشرفت بشه
بازم هرچی نظر بچه ها هست -
Mohammad Gh 1 بله هدف این بود که ساعت مطالعه و تعداد تست بره بالا هر روز و بالا بمونه
@آرمان-میرانی و پایینش ی جمله بنوسیم و تعهد بدیم حتی میتونیم ددلاین داشته باشیم
-
@f-seif-0 بعد از ناهار کامل توضیح میدم
-
@f-seif-0 بعد از ناهار کامل توضیح میدم
-
@آرمان-میرانی سلام نظرتون چیه ی گروه بزنم که شب یا صبح زود قبل از استارت برنامه اون روز برناممون رو بفرستم ؟
zahra zhalehpour در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
@آرمان-میرانی سلام نظرتون چیه ی گروه بزنم که شب یا صبح زود قبل از استارت برنامه اون روز برناممون رو بفرستم ؟
هست این چالش
چالش to do list -
@f-seif-0 دیگه من نظر اش رو دادم شما بگید چه جوری
-
بچها اگه واقعن میخواین رقابتی بشه
بعد هر آزمون تراز بذاریم
اینجوری بنظرم هم رقابتی تر میشه هم اینکه ممکنه درمورد مشکلات بچها به هم کمک کنن@f-seif-0 تراز که آخه زیاد واقعی نیست بعد هرکس هم آزمونی که میده فرق میکنه که درصد ها رو بگن
-
@f-seif-0 تراز که آخه زیاد واقعی نیست بعد هرکس هم آزمونی که میده فرق میکنه که درصد ها رو بگن
-
@f-seif-0 مشکل این هست براکه آزمون ها فرق داره و هرکس تو یک آزمونی شرکت میکنه رقابتی نمیشه
-
@f-seif-0 مشکل این هست براکه آزمون ها فرق داره و هرکس تو یک آزمونی شرکت میکنه رقابتی نمیشه
-
براکه تا الان این تایپیک فک کنم رو کسی تاثیر مثبتی نزاشته
-
@f-seif-0 اره خوبه اما این هرچند هفته ای یک بار هست و تاثیراش بعد چند روز کم میشه
رو ساعت مطالعه روزانه فک نکنم تاثیر بزاره -
@f-seif-0 اره خوبه اما این هرچند هفته ای یک بار هست و تاثیراش بعد چند روز کم میشه
رو ساعت مطالعه روزانه فک نکنم تاثیر بزاره -
@آرمان-میرانی روزانه که تست میزنیم درصد بگیریم
و اخر یه درصد کلی بگیریم که تو روز چقد بوده عملکردمون :| ؟@f-seif-0 اره خوبه اما درصد گرفتن بر اساس تستی که بزنیم شاید سخت باشه
این تایپیک دیگه حالات مسابقه ایش رو ندارن
اگه بچه ها باهم آشنا بودن و ناراحت نمیشدن میشد برا هم دیگه کری بخونن و کَل کَل کنن
تاحالا فکر کری خوندن برا درس هم فک نکرده بودم -
خلاصه اگه به چیزی رسیدیم که انجام بدیم اگر نه عین گذشته ادامه بدیم
-
@f-seif-0 اره خوبه اما درصد گرفتن بر اساس تستی که بزنیم شاید سخت باشه
این تایپیک دیگه حالات مسابقه ایش رو ندارن
اگه بچه ها باهم آشنا بودن و ناراحت نمیشدن میشد برا هم دیگه کری بخونن و کَل کَل کنن
تاحالا فکر کری خوندن برا درس هم فک نکرده بودم -
سلام منم هستم
-
بچه ها اگه به نتیجه رسیدید بگید
منم فعلا میرم تا آخر شب