راه ابریشم/ یه مشکل فنی
-
سلام. من تازه پک تخصصی ریاضی راه ابریشم رو گرفتم و طبق معمول یه اس ام اس میاد که بین آقای طلوعی و کازرانیان یکی رو انتخاب کنم و اون عددو براش بفرستم..ولی مشکل اینجاست که وقتی عددو میفرستم هیچ اتفاقی نمیوفته...تیکت پشتیبانی هم گذاشتم ولی خب نگرانی آدمو میکشه:)
بنظرتون چیکار میشه کرد؟ چون هم شیمی و هم ریاضیات هست ولی فیزیک نیست. -
سلام. من تازه پک تخصصی ریاضی راه ابریشم رو گرفتم و طبق معمول یه اس ام اس میاد که بین آقای طلوعی و کازرانیان یکی رو انتخاب کنم و اون عددو براش بفرستم..ولی مشکل اینجاست که وقتی عددو میفرستم هیچ اتفاقی نمیوفته...تیکت پشتیبانی هم گذاشتم ولی خب نگرانی آدمو میکشه:)
بنظرتون چیکار میشه کرد؟ چون هم شیمی و هم ریاضیات هست ولی فیزیک نیست.Hamed Asgari
سلام
نگران نباشید
شاید یکم طول بکشه
بقیه هم همچین مشکلی رو داشتن و رفع شده -
سلام
منم همین مشکلو داشتم وبه اشتباه همراه با کد اسم استاد هم رو نوشته بودم و برام فعال نشد و روز بعدش فقط کد رو فرستادم چن ثانیه بعدش فعال شد
شاید مشکل این باشع ؟@ab-cd-0 نه من فقط کد رو فرستادم. منتها فکر میکردم شاید مشکل از فارسی بودن یا نبودن عدداس..ولی خب میدونم که تیم آلا هرچه زود تر درستش میکنه:)
-
بنظرتون چیکار میشه کرد؟ چون هم شیمی و هم ریاضیات هست ولی فیزیک نیست.Hamed Asgari مطمئن بشید که گوشیتون شارژ پیامکی داره .برا من هم همین مشکل پیش اومد ولی شارژ خریدم و دوباره پیامک رو ارسال کردم درست شد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد