استفاده از فیزیک استاد طلوعی
-
سلام خدمت تمام آلایی های عزیز و خسته نباشید ارز میکنم خدمت تمام کادر آلا
لطفا استفاده از پکیج فیزیک استاد طلوعی رو برای ما کنکوری های ۱۴۰۰ که با آقای کازرانیان کار کردیم رو ممکن کنید آقای کارزاریان دبیر فوق العاده ای هستن ولی متاسفانه بسیاری از بچها با ایشون ارتباط نگرفتن
واقعا بابت تمامی زحماتتون ازتون ممنونم ولی اگه امکان داره امکان استفاده و تعویض استاد طلوعی با استاد کازرانیان رو ممکن کنید🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹🌹 -
سلام خدمت تمام آلایی های عزیز و خسته نباشید ارز میکنم خدمت تمام کادر آلا
لطفا استفاده از پکیج فیزیک استاد طلوعی رو برای ما کنکوری های ۱۴۰۰ که با آقای کازرانیان کار کردیم رو ممکن کنید آقای کارزاریان دبیر فوق العاده ای هستن ولی متاسفانه بسیاری از بچها با ایشون ارتباط نگرفتن
واقعا بابت تمامی زحماتتون ازتون ممنونم ولی اگه امکان داره امکان استفاده و تعویض استاد طلوعی با استاد کازرانیان رو ممکن کنید🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹🌹🌹🌹amirali salahshour سلام ، اگر واقعا توانایی خرید دوره ی آقای طلوعی رو ندارید ،با همون آقای کازرانیان جلو برید ، خیلیا با ایشون نتیجه گرفتن
-
این پست پاک شده!
-
amirali salahshour سلام ، اگر واقعا توانایی خرید دوره ی آقای طلوعی رو ندارید ،با همون آقای کازرانیان جلو برید ، خیلیا با ایشون نتیجه گرفتن
سید حسین قربانی 1 ایول چقد کمک کننده
-
amirali salahshour :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :cat_face_with_tears_of_joy: :clap: :clap:
-
amirali salahshour واتو بِرِم
-
-
amirali salahshour واتو بِرِم
سید حسین قربانی 1 برو عزیز بامزه نباش
-
به نظرم زیاد فرق انچنانی هر دو استاد ندارن
استاد طلوعی یه سری نکته هایی میگه که خودمون موقع تست زدن هم میشه فهمید و یادداشت کرد
من خودم به پیشنهاد بچه ها استاد طلوعی رو گرفتم ولی الان میبینم که با استاد کازریان بهتر متوجه میشدم 😐@ab-cd-0 اره درسته ولی من واقعا ارتباط برقرار نکردم با استاد کازرانیان در هر صورت تشکر میکنم از شما بابت راهنماییتون:folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد