تست های فرسنگ اول استاد موقاری
-
سلام بچه ها من یه سوال دارم ببخشید اینجا میپرسم
باید تا جلسه سوم فرسنگ اول فیلم آقای موقاری رو ببینیم ولی بعدش حل تست داریم چند جلسه و این تست ها فصل دوم و فصل اول گفتار دوازدهم هست باید چیکار کنیم فقط تست های فصل اول دهم تا گفتار دو رو حل کنیم؟ ممنون میشم جواب بدید -
سلام دوست عزیز. برای سوال شما تاپیک جدید زده شد
-
باید تا جلسه سوم فرسنگ اول فیلم آقای موقاری رو ببینیم ولی بعدش حل تست داریم چند جلسه و این تست ها فصل دوم و فصل اول گفتار دوازدهم هست باید چیکار کنیم فقط تست های فصل اول دهم تا گفتار دو رو حل کنیم؟ ممنون میشم جواب بدید -
باید تا جلسه سوم فرسنگ اول فیلم آقای موقاری رو ببینیم ولی بعدش حل تست داریم چند جلسه و این تست ها فصل دوم و فصل اول گفتار دوازدهم هست باید چیکار کنیم فقط تست های فصل اول دهم تا گفتار دو رو حل کنیم؟ ممنون میشم جواب بدیدhttps://s4.uupload.ir/files/20210722_160813_93s0.jpg
سلام من تست های فصل اول رو جدا کردم بدرد میخورن -
mohammadhassan سلام
خب ایشون تو بخش ویژه عضو نیستن پس نمیبینن که -
mohammadhassan سلام
خب ایشون تو بخش ویژه عضو نیستن پس نمیبینن کهابوالفضل ریسی سلام
راست میگی... -
باید تا جلسه سوم فرسنگ اول فیلم آقای موقاری رو ببینیم ولی بعدش حل تست داریم چند جلسه و این تست ها فصل دوم و فصل اول گفتار دوازدهم هست باید چیکار کنیم فقط تست های فصل اول دهم تا گفتار دو رو حل کنیم؟ ممنون میشم جواب بدیدسلام. عذرخواهی میکنم. شما عضو گروه راه ابریشم نبودی و من تاپیکی رو تو اون بخش زدم که مختص بچه های راه ابریشمه و شما چون تو گروهش نیستی نمیتونی ببینی.
الان تاپیک رو برگدوندم به بخش زیست شناسی.