زیست یازدهم مغز و واعصاب
-
سلام دوستان سوالای زیررو جواب میدید!!
پیام حس تعادلی به تالاموس ها هم میروند؟!
بخش شنوایی و تعادلی عصب گوش به مخچه میرود؟!بعد ایا هیدر دهان دارد یا حفره دهانی؟
(چون اقای موقاری توی کلیپا گفتن هیدر حفره دارد ولی دهان ندارد
ولی توی مجموعه تست گفت هیدر دهان داره؟؟؟)
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
بخش شنوایی و تعادلی عصب گوش به مخچه میرود؟!بعد ایا هیدر دهان دارد یا حفره دهانی؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری هیدر کیسه گوارشی بایک منفذدهانی ومخرجی مشترک دارد
پیام حس تعادل میتونه بره چون پردازش اولیه پیام های حسی در تالاموسه البته اغلب چون چون حس بویایی به پیازهای بویایی میره نه تالاموس ولی خب مرکز تعادل بدن مخچه
بخش تعادلی گوش با مخچه در رتباط اونم بخش دهلیزی نیم دایره -
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید مزاحم شدم یه نکته رو بذارید یادآوری کنم برا بعضی دوستان
توی دروس تخصصی و سوالات تخصصی مربوط رشته خودتون (حالا برای تجربی ها درس زیست و رشته ریاضی درس ریاضیات گسسته و هر چی که هست) گروه های دانش-آموزان-آلاء و دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رو تگ نکنید... ( اعلان های مهم دیده نمیشه همش میشه مثل هرزنامه... اونوقت آدم مجبور میشه از توی اون دو تا گروه لفت بده ک حجم زیاد ناتیف های بی مربوطش برای دو طرف نیاد... )
تگ های مربوط به خودشو تگ کنید این همه هم که تنوع هستش از ریاضیا تجربیا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم و... تگ های مربوطه رو تگ کنید...
اون دو تا رو لطفا توی تاپیک های درسای تخصصی دو رشته لطفا اینقد تگ نکنید فقط تو بخشهای دو رشته و بخش های مشاوره ای و موضوعات و فراخوانی های دیگه تگ کنید...
-
سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید مزاحم شدم یه نکته رو بذارید یادآوری کنم برا بعضی دوستان
توی دروس تخصصی و سوالات تخصصی مربوط رشته خودتون (حالا برای تجربی ها درس زیست و رشته ریاضی درس ریاضیات گسسته و هر چی که هست) گروه های دانش-آموزان-آلاء و دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رو تگ نکنید... ( اعلان های مهم دیده نمیشه همش میشه مثل هرزنامه... اونوقت آدم مجبور میشه از توی اون دو تا گروه لفت بده ک حجم زیاد ناتیف های بی مربوطش برای دو طرف نیاد... )
تگ های مربوط به خودشو تگ کنید این همه هم که تنوع هستش از ریاضیا تجربیا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم و... تگ های مربوطه رو تگ کنید...
اون دو تا رو لطفا توی تاپیک های درسای تخصصی دو رشته لطفا اینقد تگ نکنید فقط تو بخشهای دو رشته و بخش های مشاوره ای و موضوعات و فراخوانی های دیگه تگ کنید...
Amirreza Vafaei Moghadam
شما در مورد اعلان های بی مورد نظر نده که پرونده خودت سیاهه! (🙄😶) ببین:

ولی جدای از اون، بله درست میگی. دکترای آینده انجمن رعایت کنید دیگه پیش این مهندسا آبرو داریم مثلاً! -
Amirreza Vafaei Moghadam

ولی جدای از اون، بله درست میگی. دکترای آینده انجمن رعایت کنید دیگه پیش این مهندسا آبرو داریم مثلاً!@amin-forouzan در زیست یازدهم مغز و واعصاب گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam

ولی جدای از اون، بله درست میگی. دکترای آینده انجمن رعایت کنید دیگه پیش این مهندسا آبرو داریم مثلاً!اوخخخخ راس میگیااا... 🤣😂 اون ناتیف تا فک کنم آخر کنکور امسال تو پروفایلت اون گوشه باید باشه و تحملش کنی 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 @miss-Mir1381 🤣😂 خیلی ناتیفش آزار دهندس لامصبو میخای بازش هم کنی نمیشه😂😂
-
@amin-forouzan در زیست یازدهم مغز و واعصاب گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam

ولی جدای از اون، بله درست میگی. دکترای آینده انجمن رعایت کنید دیگه پیش این مهندسا آبرو داریم مثلاً!اوخخخخ راس میگیااا... 🤣😂 اون ناتیف تا فک کنم آخر کنکور امسال تو پروفایلت اون گوشه باید باشه و تحملش کنی 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 @miss-Mir1381 🤣😂 خیلی ناتیفش آزار دهندس لامصبو میخای بازش هم کنی نمیشه😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam
پس بچه های تجربی رو راحت بزار!
نبینم دیگه این ورا پیدات شه 😅😉 -
Amirreza Vafaei Moghadam
نبینم دیگه این ورا پیدات شه 😅😉@amin-forouzan در زیست یازدهم مغز و واعصاب گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
نبینم دیگه این ورا پیدات شه 😅😉مخاطبم فقط تجربیا نبودن... با هر دو رشته بودم... حالا هر کسی جور راحته... من ک ازون دو تا گروه بخاطر ناتیف هاشون خارج شدم دیگه کاری ندارم... 😅😂😂