پیله ۳ فیزیک
-
سلام دوستان من رشتم تجربیه و فیزیک اقای طلوعی رو خریدم ولی برای رشته تجربی پیله ی ۳ انگار نباید دیده بشه من پیله ۳ رو ببینم یا نه؟
-
سلام دوستان من رشتم تجربیه و فیزیک اقای طلوعی رو خریدم ولی برای رشته تجربی پیله ی ۳ انگار نباید دیده بشه من پیله ۳ رو ببینم یا نه؟
-
درود
به آلاخونه خوش آمدید
برای اینکه برای بچه ها اعلان بره و پاسخ دریافت کنید باید گروهی از اونارو منشن کنید
برای آشنا شدن با انجمن و منشن و ... اینتاپیک کمکتون میکنه :
لینک : https://forum.alaatv.com/topic/35661/اعضای-جدید-آلا-خونه-حتما-قبل-از-فعالیت-بیاین-اینجا?_=1627370780942
اگه با خوندن این پست ها بازم سوال داشتید بپرسید .
(چون دیدم منشن نکردید و تازه واردید گفتم)
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
سلام
بله باید ببینین؛ پیله ها برای هر دو رشته مشترکه.
برنامه رشته تجربی بر اساس فیزیک استاد کازرانیان چیده شده شما برای استفاده از فیزیک استاد طلوعی باید جزوه "تبدیل فیزیک کازرانیان به طلوعی" رو از قسمت جزوه ها در بخش مشاوره دریافت کنین.
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
سلام
برنامه رشته تجربی بر اساس فیزیک استاد کازرانیان چیده شده شما برای استفاده از فیزیک استاد طلوعی باید جزوه "تبدیل فیزیک کازرانیان به طلوعی" رو از قسمت جزوه ها در بخش مشاوره دریافت کنین.
-
سلام
saad mollaei 0 ممنون
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
سروین روزبیانی
خواهش میکنم
موفق باشید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد