عینک
-
@dr-aryan فریم عینکت فلزیه ؟
از مدل کائوچویی استفاده کن هم سبک ترن هم اذیتت نمیکنن، ولی من فلزی هم دارم مشکلی باهاش ندارم 🙂علی پورخسروی سلام ن اتفاقا کائوچویی هس ولی سنگنیه قبلا فلزی داشتم خیلی سبک و بهتر بود
-
@dr-aryan
سلام من خودم همین جوری بودم
فرم عینک فلزی باشه دو تا قسمت پلاستیکی که رو دماغ قرار می گیرن باعث حساسیت میشن
واس اینکه حل کنم رفتم فرم رو کلا عوض کردم
اگر میتونی سبک ترین عینک رو انتخاب کن که حتی حساسیت نبود سنگینی نیاد رو بینی
خودمم تا موقعی که فرم عینکم رو عوض کنم با چسب حساسیت داشتم دستمال گذاشته بودم بهتر بود -
ببین داداش گلم کلن دو تا راه حل بیشتر نداره😹
1- عینکتو عوض کنی
۲- مماخ خودتو عوض کنی
Amirreza Vafaei Moghadam نمک کم نیاری 😂
-
@dr-aryan سلام
من خیلی وقته عینک میزنیم تقریبا 9 ساله و چشمام بی نهایت ضعیفه تقریبا انواع عینک رو امتحان کردم عینک فلزی واسه طولانی مدت اصلا مناسب نیست اون دو قسمت پلاستیکی که روی بینی باعث حساسیت و قرمزی میشه بهترین نوع عینک اون عینکای کائوچویی خیلی سبکه که اون قسمتی که روی بینی هست به خود عینک وصله واسه من عینک قبلیم فلزی بود بی نهایت اذیت میشدم اما عینک جدیدم اصلا اینجوری نیسا حتما فرم عینک تون رو عوض کنیدYeganeh Robat Sarpooshi خب اتفاقا عینک من کائوچویی هست و اون قسمتش وصله ب خود عینک ینی ژله ای نیس و سنگینه و اذیت میده قبلا فلزی داشتم چون سبک بود خیلی خوب بود
-
@sania-andiravan عا اتفاقا فروم من از اون ژله ای ها نداره و وصله ب عینک بخاطر سنگينیش هست ک اینجور میشه
-
سلام دوستان
خب همونطور ک کسایی ک عینک میزنن میدونن اگر از عینک مدت طولانی ای استفاده شه و روی چشم باشه یا اگ عینک ی خورده سنگین باشه قسمت بالای بینی ک عینک اونجا هست قرمز یا کبود میشه
خواستم بدونم شما راه کاری ندارین برا حل این مشکل؟پ ن: خودم از چسب ضد حساسیت استفاده کردم ولی باز همین اتفاق افتاد
@dr-aryan از وسط عینکت یه چسب نواری بزن به پیشانیت😶😶😬
حالا شاید در تنهایی بتونی اینکارو بکنی و وزن عینکتو از رو دماغت کمتر کنی😬 -
سلام دوستان
خب همونطور ک کسایی ک عینک میزنن میدونن اگر از عینک مدت طولانی ای استفاده شه و روی چشم باشه یا اگ عینک ی خورده سنگین باشه قسمت بالای بینی ک عینک اونجا هست قرمز یا کبود میشه
خواستم بدونم شما راه کاری ندارین برا حل این مشکل؟پ ن: خودم از چسب ضد حساسیت استفاده کردم ولی باز همین اتفاق افتاد
-
ممنون از همتون بخاطر پاسخگوییتون
ولی من این تاپیک رو زدم چون دلم نمیخواست فرومم رو عوض کنم 😐
اگ توصیه ای دیگ ب ذهنتون رسید ممنون میشم باهام ب اشتراک بزارید -
ممنون از همتون بخاطر پاسخگوییتون
ولی من این تاپیک رو زدم چون دلم نمیخواست فرومم رو عوض کنم 😐
اگ توصیه ای دیگ ب ذهنتون رسید ممنون میشم باهام ب اشتراک بزارید -
@dr-aryan از وسط عینکت یه چسب نواری بزن به پیشانیت😶😶😬
حالا شاید در تنهایی بتونی اینکارو بکنی و وزن عینکتو از رو دماغت کمتر کنی😬Marziye Ahmadpour چسب ضد حساسیت میزدم جواب نمیداد
-
@dr-aryan
سلام
من هم این مشکل رو داشتم اوایل عینکی شدنم
چون فرمم سنگین بود(کائوچویی هم هست). البته بعد یک مدت عادت میشه براتون.
بند عینک دارید؟ -
@m-zngne سلام
مرسی بابت نظرتون
اوایل نیس و اینکه فک نکنم تبیدل ب عادت شه چون سنگینه هرموقع ک بزنی همینجور قرمز میکنهن ندارم
-
@m-zngne سلام
مرسی بابت نظرتون
اوایل نیس و اینکه فک نکنم تبیدل ب عادت شه چون سنگینه هرموقع ک بزنی همینجور قرمز میکنهن ندارم
-
@dr-aryan
مگه نگفتین تازه عوض کردین فرم رو؟
من با بند از جلوی صورت وصلش میکردم به مو با یه گیره ای چیزی
طوری که عینک معلق میشد جلوی صورتم:person_walking_light_skin_tone: -
@haniehno شما منظورتون عادت ب تحمل سنگینی وزن عینکه هس بخاطر این ک فکر کردید تازه عینکی شدم ن تازه عینکی نشدم و وزنش هم خیلی مشکلی ندرم خودم فقط این ک اون قسمتی ک روی بینی میاد فشار میاره و پوست قرمز میشه منظورم بود ک اونم احتمالا عوض کنم حل میشه ممنون بابت نظرتون