سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
حالا که راه ابریشم دارم کتاب تستام رو بریزم دور؟؟
-
Tannaz Dalir
سلام سال کنکور همینطوری حال ادم سر چیزا مختلف خورد میشه و اعصابش بهم میریزه دیگه خودت حال خودتو بد نکن برای کتابات هم اصلا بهشون توجه نکن و بشین از راه ابریشمت پیش برو (اگه انتخابت همون راه ابریشم )روزایی که وقت اضافه اوردی یا توی تایم های جبرانی بشین از کتابکارات چن تا دونه تست بزن تا با تست های متنوع تری اشنا بشی. -
Tannaz Dalir ایی بابا دختر خوب هنوز اول راه هستیاا
گریه نداره ک بشین منطقی فکر کن میخوای چیکار کنی و از نظرات بچه ها نیز استفاده کن -
Tannaz Dalir
سلام
ما تازه اول راه هستیم
کتاب تست ها رو فعلا جمع کن بزار کنار تا به یه تسلطی تو درسا برسی
بعد شروع کن به کار کاردن و تست زدن
راه ابریشم خوبه خیلی خوب
ولی ما باید بیشتر کار کنیم و میدونم که کتاب تست به کارمون میاد برای یک رتبه عالی -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Sarah Ghanaatiyan on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Tannaz Dalir سلام
بعضی مواقع این حس طبیعیه ک حس کنی کلی کتاب ریخته ک هیچکدومشون هم نمیرسی بخونی
اما باید ی کار کنی
اونایی ک داری تست میزنی بزار
ولی بقیشونو جمع کن بزار ی جا ک چشمت بهشون نخوره کمدی انباری ی جایی اما بعدن لازمت میشه ها
خیلی وقتا تستای راه ابریشمو تموم میکنی میری سراغ کتاب تست
توی عید
توی دوران جمع بندی
کلا خیلی لازمت میشه ولی الان اونایی ک لازم نداری جمع کن هرموقع هرکدوم لازمت شد بیار بزار تو قفسه و ازش استفاده کن -
Tannaz Dalir در حالا که راه ابریشم دارم کتاب تستام رو بریزم دور؟؟ گفته است:
دوستان من راه ابریشمی هستم در کنار اون برا هردرس هم یه کتاب تست دارم.الان احساس میکنم حالم داره بهم میخوره از این همه کتاب وجزوه که رو سرم ریخته از صبح دارم گریه میکنم چشام کور شد سر درد گرفتم احساس میکنم کنکور یه چیز بینهایت هست این حجم از کتاب که دور وبرم گرفته داره داره اذیتم میکنه نصفه نیمه جزوه ابریشم میخونم بعد کتاب تست اخر هم رو هیچ کدوم تسلط ندارم حجم فیلما هم خب خیییلی زیاده
میخوام کتاب تستام رو بجز زیست ببرم بفروشم خسته شدم از این همه سردرگمی به جاش راه ابریشم خودم رو بچسبم درست حسابی بخونم به نظرتون درسته کارم؟
راه ابریشم وجزوه هاش به تنهایی تو کنکور کارم رو راه میندازه؟@همیار @راه-ابریشمی-ها-شیمی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسلام عزیزم.
ببین تمام کتابات رو بزار کنار ،کاری باهاشون نداشته باش ، فعلا تستای راه ابریشم در اولویت باشه ،اما واقعا من خودم برای زیست و ریاضی تست کمک درسی رو بزن ،اما درسنامه خود راه ابریشم جامع جامع هستباور کنید این روش هم بار شما رو کم میکنه هم نکات زیادی رو برای شما جمع می کند ،اما برای شیمی و فیزیک تیپ تست های مختلفی کار می شود و همینا کافیه ،اما برای سنجیدن خودتون که قطعا اون لحظه سطح بالایی دارید برید تست کتابای مختلف رو برای فیزیک و شیمی بزنید ،این روش من بود
-
سلام راستش من هنوز وقت نکردم برم سوال تستای یگه شیمی و ریاضی
ولی فیزیم نه. فیزیک رو نگه داشتم و بعد هر فصل که از راه ابریشم میرم تستای کتاب (میکرو پایه) رو هم میزنم. تستای راه ابریشم استاد طلوعی بیشتر ازینکه تعدادشون زیاد باشه ، تیپ هاشون زیاده و غالبه سوالات رو در بر میگیرند و من خودم ترجیه میدم تست بیشتری بزنم برای فیزیک
-
Tannaz Dalir
ببین دوست گلم من میگم این کارو نکن
مخصوصا برای دروس عمومی و زیست
چون تستای عمومی ساده و سبکه(شامل بعضی تستای زیست هم میشه)
شما تو راه ابریشم x هزار تا تست عمومی بزنی بازم ممکنه بخوای بزنی و کمت باشه
شما تستای دروس تخصصی اولویت خودتو رو بذار برای راه ابریشم
هر جا هر وقت احساس کردی واقعا به تستای جدید نیاز داری و تستا راه ابریشم کمت بوده برو سراغشون
اینجوری نصفه و نیمه به خودت آسیب بدی میزنی -
Tannaz Dalir منم کلی کتاب تست دارم و اصن نمیدونسم باید چیکار کنم ، تازه کتابای درسی هم هست
اما چیکار کردم؟ همشون رو انداختم توی کمد
هرچی بیشتر جلوی چشمت باشه بیشتر استرس میگیری
سعی کن اون کتابایی که فعلا نمیخوای رو بزاری یه جایی که خیلی جلو چشمت نباشه
مثلا من کتاب تست هامو همشو گذاشتم ته کمد چون فعلا تست های راه ابریشم هست، حالا اگه فردا روزی (به قول اقا ثابتی) تست خواستم میرم سراغشون فلان مبحثو تستشو میزنم
خلاصه این که استرس نگیر خیلی واسه حجم زیاد
کم کم باید جمعش کرد
من خودم یه مشکلی که داشتم این بود شبه امتحانی بودم همه نمره هامم عالی
اما دیگه گذاشتمش کنار و خودمو مجبور میکنم مفهومس بخونم و طولانی مدت! -
Tannaz Dalir
والا واقعیتش من خودم بشخصه چون بعضی کتابام استاندارد نبود
بردم با عمومی و زیست و کتاب تست جمع بندی عوضشون کردم
البته من کمی استفاده برده بودم از اونا -
Tannaz Dalir سلام دوست من وقتتون بخیر
پیشنهاد اول من اینه که به خودتون مسلط باشید و سعی کنید برای هر مشکلی یک راه حل پیدا کنید نه اینکه فقط به سدی که در مقابلتون هست نگاه کنید.من هم همینطورم هم کلی کتاب تست دارم و هم راه ابریشم خریدم کاری که من الان انجام میدم اینه که وقتی که بخش آموزش راه ابریشم رو دیدم به جای تست های خود راه ابریشم از تست های کتاب های خودم میزنم و تست های مربوط به راه ابریشم رو برای در طول سال گذاشتم.
شما هم میتونید (حالا اگه الان تست های راه ابریشم رو کار میکنید) کتاب تست هاتون رو برای درطول سال بزارید شاید فکرکنید تست ها براتون کافی نبوده و یا زودتر اون تست هارو تموم کردید و یا میتونید برای زمان های جمع بندی و ... استفاده کنید.موفق ِ موفق باشید
-
Tannaz Dalir دختر خوب اگه از الان ناامید بشی که دیگه هیچی راه ابریشم رو بخون تموم کن بعدش تست های کتاب تست رو میزنی باید تست بزنی اگر 100 بار هم جزوه بخونی فایده نداره اگه هم قرار بر گریه کردنه من باید گریه کنم که فردا جواب کنکور میاد خوش به حالتون که 1 سال وقت دارید و میتونید خوب ازش استفاده کنید
-
Tannaz Dalir راه ابریشم به تنهایی جواب میده نگران نباش
-
Tannaz Dalir سلام،عزیز نه قراره کتاب تستهاتو دور بریزی و نه قراره که به همه تست هاشون پاسخ بدی.
شما درسنامه راه ابریشم رو خیلی خوب کار میکنی تستهای تسلط رو هم همراه دبیر خوب یاد میگیری برای اینکه از نحوه و میزان یادگیریت مطلع بشی میتونی تعدادی از تستها(تسلط) رو در یک بازه زمانی مشخص بزنی و درصد بگیری و با توجه به درصدی که کسب کردی میتونی تشخیص بدی که آیا به تست بیشتری نیاز داری یا نه؟(پیشنهاد من اینه تقریبا ۳۰ تست از انتهای مجموعه تسلط انتخاب کن و بزن و اون تستهای ابتدایی رو اول همراه دبیر یاد بگیر چون هنوز نکاتی وجود داره که دبیر در درسنامه بهشون اشاره نمیکنه و در تستهای تسلط بهشون میپردازه) اگه درصد قابل قبولی کسب نکردی از کتاب تست استفاده کن و قسمتهایی رو که اشکال داری بیشتر تست بزن در غیر اینصورت با ادامه فیلم های راه ابریشم پیش برو.از کتاب تستهایی که داری میتونی واسه مرور و آزمون هم استفاده کنی و یادت باشه وقتی با راه ابریشم داری پیش میری دیگه نیاز نیست که ۱۰۰ درصد به همه ی تستهای کتاب تستت پاسخ بدی فقط واسه تسلط و رفع اشکال ازشون استفاده کن. -
این پست پاک شده!
-
دوست عزیز خلاف قانون انجمن هست. لطفا تاپیک قوانین رو بخونید
-
Tannaz Dalir سلام به نظرم کتاب تستاتون رو فعلا بزارید انباری یا یه جایی که نبینیدشون و فقط روی جزوه و تست های راه ابریشم مسلط بشید باز آخر تابستون اگر وقت داشتید یه سری تست های کتاباتون رو بزنید