چگونه در قرابت معنایی قوی شویم
-
سلام بچه ها
من چند وقته دارم تست های قرابت رو میزنم ولی خیلی مشکل در فهمشون دارم میشه شما کمکی کنید یا تجربه ای که از زدن تست های قرابت داشتید رو بگید ؟اینکه چجوری تونستید در قرابت قوی بشید -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. یکی اینکه حتما تو روتین روزانه بزارید که هر روز چنتا تست قرابت بزنین
دو اینکه به نظرم کتاب تناسب مفهومی استاد سبطی از نشر دریافت رو بگیرید -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام بچه ها
من چند وقته دارم تست های قرابت رو میزنم ولی خیلی مشکل در فهمشون دارم میشه شما کمکی کنید یا تجربه ای که از زدن تست های قرابت داشتید رو بگید ؟اینکه چجوری تونستید در قرابت قوی بشیدنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شدهزهره صالحی سلام
درسنامه قرابت صفرتاصد استاد حسین خانی+نکته و تست قرابت ایشون تنها چیزی بود که من رو از صفر قرابت بالا برد فقط بعدش تمرین و تکرار کنید
واقعا عالیه
پیشنهاد میدم حتما ببینید -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط siamak slamtalab انجام شده
سلام
ببینید قرابت معنایی یه پروژه در کنکور محسوب میشه اصلا یک شبه و یک ماه و سه ماه نیست یه پروژه طولانی مدت است به اینگونه که شما باید اونقدر تست قرابت معنایی حل کنید که تا کنکور درک ادبی شما بالا بره و بتونید در زمان کم ابیات رو سریع تجزیه و تحلیل کنید.
پیشنهاد من کتاب قرابت معنایی نشر الگو هست.
-
سلام بچه ها
من چند وقته دارم تست های قرابت رو میزنم ولی خیلی مشکل در فهمشون دارم میشه شما کمکی کنید یا تجربه ای که از زدن تست های قرابت داشتید رو بگید ؟اینکه چجوری تونستید در قرابت قوی بشیدنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهره صالحی ادبیات مثل بعضی درسا نیست که حتی اگه چندتا از مفاهيمش رو خوب یاد نگیری، بتونی تست هاش رو بزنی
ابتدا برای آموزش از کتاب تناسب مفهومی نشر دریافت (استاد سبطی) استفاده کنید. -
سلام بچه ها
من چند وقته دارم تست های قرابت رو میزنم ولی خیلی مشکل در فهمشون دارم میشه شما کمکی کنید یا تجربه ای که از زدن تست های قرابت داشتید رو بگید ؟اینکه چجوری تونستید در قرابت قوی بشیدزهره صالحی سلام
من هم ابتدا مشکل داشتم اول از کتاب تناسب مفهومی آقای سبطی استفاده کردم البته کامل نخوندمش اما اون مقداری که خوندم خیلی کمک کننده بود بعد هم هر شب ۵ تست از نشرالگو زدم