تبدیل برنامه فیزیک
-
سلااممم
بچه ها من بخاطر کلاس های مدرسه یکم عقب افتادم ولی تا آخر این هفته حل میشه و میرسم ب برنامه فقط میشه یکی لطف کنه تبدیل برنامه فیزیک استاد کارزانیان ب استاد طلوعی رو از هفته دوم ب بعد بزاره؟ (من تجربیم..ک همونطور ک میدونید برناممونو باید ب آقای طلوعی تبدیل کنیم) خیلیی ممنون میشم
و ی سوال دیگم دارم ک دیگ نمیخوام براش تاپیک جدا بزنم اگر میدونستید اینم جواب بدید..ممنون
اینکههه قضیه گروه تجربیا و اون کوییزی ک میگن قراره این هفته گرفته بشه چیه و دقیقا چ اطلاعاتی رو باید برای مدیر بفرستیم ک ادمون کنه؟ کلا تاریخ اون کوییزه کیه..من تا آخر این هفته ب برنامه میرسم فک نکنم بتونم این هفته بدمش..میشه بعدن دانلود کرد و برای خودمون بدیم یا ن؟ ..کلا چ جوریه؟خیلی خیلی ممنون..موفق باشید
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانی
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیار -
*بعدا
-
اون برنامرو اگر نمیتونید بفرستید همینم ک بگید کجا پیداش کنم اوکیه..گشتم خودم پیدا نکردم
-
اون برنامرو اگر نمیتونید بفرستید همینم ک بگید کجا پیداش کنم اوکیه..گشتم خودم پیدا نکردم
نسیم بابایی
سلام
فقط کافیه درگوگل سرچ. کنید برنامه راهبردی راه ابریشم آلا و وقتی وارد قسمت فیلم های مشاوره ای شدید قسمت جزوات را انتخاب کنید و برنامه را دانلود کنید
من خودم چون راه ابریشیمی نیستم دسترسی ندارم که بخواهم دانلود کنم و براتون ارسال کنم
موفق باشید -
سلااممم
بچه ها من بخاطر کلاس های مدرسه یکم عقب افتادم ولی تا آخر این هفته حل میشه و میرسم ب برنامه فقط میشه یکی لطف کنه تبدیل برنامه فیزیک استاد کارزانیان ب استاد طلوعی رو از هفته دوم ب بعد بزاره؟ (من تجربیم..ک همونطور ک میدونید برناممونو باید ب آقای طلوعی تبدیل کنیم) خیلیی ممنون میشم
و ی سوال دیگم دارم ک دیگ نمیخوام براش تاپیک جدا بزنم اگر میدونستید اینم جواب بدید..ممنون
اینکههه قضیه گروه تجربیا و اون کوییزی ک میگن قراره این هفته گرفته بشه چیه و دقیقا چ اطلاعاتی رو باید برای مدیر بفرستیم ک ادمون کنه؟ کلا تاریخ اون کوییزه کیه..من تا آخر این هفته ب برنامه میرسم فک نکنم بتونم این هفته بدمش..میشه بعدن دانلود کرد و برای خودمون بدیم یا ن؟ ..کلا چ جوریه؟خیلی خیلی ممنون..موفق باشید
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانی
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیارنسیم بابایی
سلام دوست عزیز
تبدیل استاد کازرانیان به استاد طلولی
https://paid.alaatv.com/paid/347/AbrishamConvert-K-T.pdf?st=uIoz9_zIFjFBzki1TS5p1ABOFpHuAQULysmJYUVTeYo&ts=1627827045&e=10800
تبدیل استاد طلولی به استاد کازرانیان
https://paid.alaatv.com/paid/347/AbrishamConvert-T-K.pdf?st=vci9VHS0Q_VXBPP6qoYuyTbl24ygwtcZQa9_00yr24E&ts=1627827043&e=10800 -
سلااممم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-همخوانی
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیارنسیم بابایی
من از طریق فیلم های مشاوره ای
بخش جزوات بهشون دسترسی پیدا میکنم -
نسیم بابایی
سلام
فقط کافیه درگوگل سرچ. کنید برنامه راهبردی راه ابریشم آلا و وقتی وارد قسمت فیلم های مشاوره ای شدید قسمت جزوات را انتخاب کنید و برنامه را دانلود کنید
من خودم چون راه ابریشیمی نیستم دسترسی ندارم که بخواهم دانلود کنم و براتون ارسال کنم
موفق باشیدMarziyeh Amini
بله من برنامرو همون موقع ک تازه خریده بودم دانلود کردم و پرینتم گرفتم ک راحت تر باشه..منتها برنامه فیزیک ما تجربیا براساس فیزیک استاد کارزانیان هستش اما کسایی ک مثل من استاد طلوعی رو تهیه کردن باید تبدیل کنن..برای هفته اول رو همون موقع فایل تبدیلش اومد دانلود کردم اما از هفته دوم ب بعد رو ندارم متاسفانه -
نسیم بابایی
سلام دوست عزیز
تبدیل استاد کازرانیان به استاد طلولی
https://paid.alaatv.com/paid/347/AbrishamConvert-K-T.pdf?st=uIoz9_zIFjFBzki1TS5p1ABOFpHuAQULysmJYUVTeYo&ts=1627827045&e=10800
تبدیل استاد طلولی به استاد کازرانیان
https://paid.alaatv.com/paid/347/AbrishamConvert-T-K.pdf?st=vci9VHS0Q_VXBPP6qoYuyTbl24ygwtcZQa9_00yr24E&ts=1627827043&e=10800Hanane Kaaj
خیلی خیلییی ممنووننن -
Hanane Kaaj
خیلی خیلییی ممنووننننسیم بابایی خواهش میکنم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد