سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
علوم پزشکی ارتش
-
سلام و خسته نباشید به همه کنکوری های قدیم وجدید
همون طور که از تاپیک مشخصه اگه کسی درموردش میدونه توضیح بیشتر بده
اگه اطرافیانتون هس ،بگین دانشگاه محیطش چه جوریه ؟
خیلی سخت گیری میشه؟
تو دانشگاه باید چادر سر کنیم؟اطلاعات اینرنت ندین که ناقصه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
Mahan Xodayi 1
رتبه رو توی کانون میتونید پیدا کنید
من که زدم برای پارسال ۴۰۰۰ منطقه دو میتونست بره -
@kosar-mottaghi
ارتش اطلاع ندارم ولی اگه بقیة الله خواستین اندکی اطلاعات دارم -
درباره این دو دانشگاه من اطلاعاتم کافی هست ،سوالی بود بپرسید
-
احمد قادری
سلام. خسته نباشید. میشه لطفا یکم در رابطه با رتبه مد نظر برای دانشگاه بقیه الله و شرایط پذیرش در این دانشگاه توضیحاتی رو بگید ؟
ممنون -
Reza Estendi در علوم پزشکی ارتش گفته است:
احمد قادری
سلام. خسته نباشید. میشه لطفا یکم در رابطه با رتبه مد نظر برای دانشگاه بقیه الله و شرایط پذیرش در این دانشگاه توضیحاتی رو بگید ؟
ممنونسلام.
برای قبولی در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در سهمیه عادی باید رتبه کشوری شما حدود ۴۰۰۰ تا ۴۳۰۰ باشد که این رتبه معادل رتبه ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ در منطقه یک ، ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ در منطقه دو و ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ در منطقه سه می باشد.ولکن هر ساله این رتبه ها تغییر اندکی دارد
-
Abolfazl Mousavi
خیلی ممنون -
-
@kosar-mottaghi سلام کوثر
اگه توی انتخاب رشته وارد کنی و رتبت بخوره دعوت به مصاحبه میشی . آزمون ورزش و معاینه پزشکی هم داره
اگه پذیرش بشی از همون اول استخدامی و حقوق و بیمه داری
چادر سر کردن هم فکر کنم لازمه توی دانشگاه
من اینا رو درباره دانشگاه بقیه الله خوندم ولی شبیهن . -
شهیده sh در علوم پزشکی ارتش گفته است:
اگه توی انتخاب رشته وارد کنی و رتبت بخوره دعوت به مصاحبه میشی . آزمون ورزش و معاینه پزشکی هم داره
من اینا رو درباره دانشگاه بقیه الله خوندم ولی شبیهن .شرایط عمومی اعتقاد به مبانی اسلام ناب محمدی (ص) ، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران.اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیهنداشتن سابقه عضویت و یا هواداری از احزاب و گروهها و سازمانهای غیر اسلامی ، التقاطی ، الحادی و غیرقانونیالتزام عملی به احکام اسلام و قوانین جمهوری اسلامی و رعایت موازین اخلاق اسلامیعدم محکومیت ناشی از اقدام علیه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایرانبرخورداری از سلامت و توانایی جسمی و روانی متناسب با خدمت مورد نظرداشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران و نداشتن تابعیت مضاعفعدم سوء پیشینه و داشتن حسن شهرت اخلاقی و اجتماعیعدم عضویت یا وابستگی به احزاب و گروه های سیاسیعدم اعتیاد به مواد مخدر و محرومیت از خدمات دولتیشرایط اختصاصیحداقل سن در هنگام پذیرش داوطلبان 16 و حداکثر سن 22 سال تمام می باشد.در ازای عضویت بسیج عادی و فعال ، معمولا به حداکثر سن افزوده خواهد شد.در صورت انجام خدمت سربازی ، مدت زمان مذکور به شرط حداکثر سن افزوده خواهد شد.در شرایط برابر و مساوی اولویت با اعضای درجه یک خانواده ایثارگران ، جانبازان ، شهدا ، آزادگان ، رزمندگان و همچنین اعضا بسیج می باشد.مشخص بودن وضعیت سربازی و نظام وظیفه برای داوطلبان آقااحراز صلاحیت کتبی و موفقیت در مصاحبه علمی ، روانسنجی و تست ورزشدانشجویان در طول مدت تحصیل خود از امکانات فرهنگی ، خوابگاه و غذا بهره مند خواهند شد اما این دانشگاه هیچ تعهدی برای تامین خوابگاه دانشجویان متاهل ندارد.پذیرفته شدگان از همان ابتدای ورود به دانشگاه به استخدام رسمی سپاه درآمده و پس از فارغ التحصیلی بر اساس نیاز سپاه به کارگیری می شوند.شروع به خدمت فارغ التحصیلان این دانشگاه مشروط به گذراندن طرح خدمت 2 ساله در مناطق معرفی شده توسط معاونت بهداشت و درمان سپاه ، می باشد.شرایط علمیکسب تراز علمی 9500 و بالاتر در کنکور سراسری برای پذیرش در رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازیکسب تراز علمی 8000 و بالاتر در کنکور سراسری برای پذیرش در رشته های کارشناسیکسب تراز علمی 7000 و بالاتر در کنکور سراسری برای پذیرش در رشته های کاردانی
مصاحبه دانشگاه بقیه الله 99
پس از انتخاب رشته کنکور سراسری ، داوطلبانی که رشته های دانشگاه بقیه الله را در فرم انتخاب رشته خود قرار داده اند ، در صورتی که رتبه لازم را کسب کرده باشند برای مصاحبه دعوت خواهند شد. معمولا دعوت شدگان به مصاحبه ، چند برابر ظرفیت رشته می باشند و آن دسته از داوطلبانی که امتیاز علمی لازم را به دست آورند ، پذیرش می شوند. چنانچه چند رشته از دانشگاه بقیه الله را انتخاب کرده اید ، شرکت در مصاحبه یکی از رشته ها کفایت می کند. نتیجه مصاحبه توسط سازمان سنجش و دانشگاه بررسی می شود و در صورتی که دارای همه ی شرایط باشید ، پذیرش شما انجام می گیرد. لازم به ذکر است که اگر در مرحله مصاحبه پذیرفته نشوید ، اولویت های بعدی فرم انتخاب رشته شما بررسی می شود. رعایت نکات زیر شانس موفقیت شما را در مصاحبه افزایش خواهد داد :
رعایت پوشش ظاهری و حجاب برتربا آرامش و بدون استرس سخن گفتنبهتر است چند روز قبل از مصاحبه به بررسی سوالات عقیدتی و سیاسی بپردازید تا با نوع سوالات آشنا باشید.
لیست رشته های تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله
به دلیل این که در این بازه زمانی رشته های مورد پذیرش دردانشگاه بقیه الله برای سال 99 مشخص نمی باشند ، رشته هایی که در زیر ملاحظه می نمایید از دفترچه راهنمای انتخاب رشته سال 98 استخراج شده اند که ممکن است در سال 99 نیز در همین رشته ها دانشگاه بقیه الله دانشجو جذب نماید.
پزشکی – بورسیه سپاه پاسدارانپزشکی – بورسیه وزارت دفاعپزشکی – بورسیه ناجاداروسازی – بورسیه سپاه پاسداراندارو سازی – بورسیه سپاهداروسازی – بورسیه ناجاداروسازی – بورسیه نیروی دریایی ارتشداروسازی – بورسیه وزارت دفاعپرستاری – بورسیه سپاه پاسدارانپرستاری – بورسیه وزارت دفاعمهندسی بهداشت حرفه ای – بورسیه وزارت دفاعمهندسی بهداشت حرفه ای – بورسیه سپاه پاسدارانعلوم تغذیه – بورسیه وزارت دفاعکاردانی فوریت های پزشکی – بورسیه سپاه
-
Abolfazl Mousavi در علوم پزشکی ارتش گفته است:
شهیده sh در علوم پزشکی ارتش گفته است:
من اینا رو درباره دانشگاه بقیه الله خوندم ولی شبیهن .شرایط عمومی اعتقاد به مبانی اسلام ناب محمدی (ص) ، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران.اعتقاد و التزام عملی به ولایت فقیهنداشتن سابقه عضویت و یا هواداری از احزاب و گروهها و سازمانهای غیر اسلامی ، التقاطی ، الحادی و غیرقانونیالتزام عملی به احکام اسلام و قوانین جمهوری اسلامی و رعایت موازین اخلاق اسلامیعدم محکومیت ناشی از اقدام علیه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایرانبرخورداری از سلامت و توانایی جسمی و روانی متناسب با خدمت مورد نظرداشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران و نداشتن تابعیت مضاعفعدم سوء پیشینه و داشتن حسن شهرت اخلاقی و اجتماعیعدم عضویت یا وابستگی به احزاب و گروه های سیاسیعدم اعتیاد به مواد مخدر و محرومیت از خدمات دولتیشرایط اختصاصیحداقل سن در هنگام پذیرش داوطلبان 16 و حداکثر سن 22 سال تمام می باشد.در ازای عضویت بسیج عادی و فعال ، معمولا به حداکثر سن افزوده خواهد شد.در صورت انجام خدمت سربازی ، مدت زمان مذکور به شرط حداکثر سن افزوده خواهد شد.در شرایط برابر و مساوی اولویت با اعضای درجه یک خانواده ایثارگران ، جانبازان ، شهدا ، آزادگان ، رزمندگان و همچنین اعضا بسیج می باشد.مشخص بودن وضعیت سربازی و نظام وظیفه برای داوطلبان آقااحراز صلاحیت کتبی و موفقیت در مصاحبه علمی ، روانسنجی و تست ورزشدانشجویان در طول مدت تحصیل خود از امکانات فرهنگی ، خوابگاه و غذا بهره مند خواهند شد اما این دانشگاه هیچ تعهدی برای تامین خوابگاه دانشجویان متاهل ندارد.پذیرفته شدگان از همان ابتدای ورود به دانشگاه به استخدام رسمی سپاه درآمده و پس از فارغ التحصیلی بر اساس نیاز سپاه به کارگیری می شوند.شروع به خدمت فارغ التحصیلان این دانشگاه مشروط به گذراندن طرح خدمت 2 ساله در مناطق معرفی شده توسط معاونت بهداشت و درمان سپاه ، می باشد.شرایط علمیکسب تراز علمی 9500 و بالاتر در کنکور سراسری برای پذیرش در رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازیکسب تراز علمی 8000 و بالاتر در کنکور سراسری برای پذیرش در رشته های کارشناسیکسب تراز علمی 7000 و بالاتر در کنکور سراسری برای پذیرش در رشته های کاردانی
مصاحبه دانشگاه بقیه الله 99
پس از انتخاب رشته کنکور سراسری ، داوطلبانی که رشته های دانشگاه بقیه الله را در فرم انتخاب رشته خود قرار داده اند ، در صورتی که رتبه لازم را کسب کرده باشند برای مصاحبه دعوت خواهند شد. معمولا دعوت شدگان به مصاحبه ، چند برابر ظرفیت رشته می باشند و آن دسته از داوطلبانی که امتیاز علمی لازم را به دست آورند ، پذیرش می شوند. چنانچه چند رشته از دانشگاه بقیه الله را انتخاب کرده اید ، شرکت در مصاحبه یکی از رشته ها کفایت می کند. نتیجه مصاحبه توسط سازمان سنجش و دانشگاه بررسی می شود و در صورتی که دارای همه ی شرایط باشید ، پذیرش شما انجام می گیرد. لازم به ذکر است که اگر در مرحله مصاحبه پذیرفته نشوید ، اولویت های بعدی فرم انتخاب رشته شما بررسی می شود. رعایت نکات زیر شانس موفقیت شما را در مصاحبه افزایش خواهد داد :
رعایت پوشش ظاهری و حجاب برتربا آرامش و بدون استرس سخن گفتنبهتر است چند روز قبل از مصاحبه به بررسی سوالات عقیدتی و سیاسی بپردازید تا با نوع سوالات آشنا باشید.
لیست رشته های تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله
به دلیل این که در این بازه زمانی رشته های مورد پذیرش دردانشگاه بقیه الله برای سال 99 مشخص نمی باشند ، رشته هایی که در زیر ملاحظه می نمایید از دفترچه راهنمای انتخاب رشته سال 98 استخراج شده اند که ممکن است در سال 99 نیز در همین رشته ها دانشگاه بقیه الله دانشجو جذب نماید.
پزشکی – بورسیه سپاه پاسدارانپزشکی – بورسیه وزارت دفاعپزشکی – بورسیه ناجاداروسازی – بورسیه سپاه پاسداراندارو سازی – بورسیه سپاهداروسازی – بورسیه ناجاداروسازی – بورسیه نیروی دریایی ارتشداروسازی – بورسیه وزارت دفاعپرستاری – بورسیه سپاه پاسدارانپرستاری – بورسیه وزارت دفاعمهندسی بهداشت حرفه ای – بورسیه وزارت دفاعمهندسی بهداشت حرفه ای – بورسیه سپاه پاسدارانعلوم تغذیه – بورسیه وزارت دفاعکاردانی فوریت های پزشکی – بورسیه سپاه
کپی شده
-
سلام مجدد به بچه ها
من دیروز کلا از سایت تحقیق کردم درمورد علوم پزشکی ارتش گفتم شما هم بدونین
حداقل تراز برای پزشکی،داروسازی،دندان پزشکی9000 به بالا
وبرای پرستاری،اتاق عمل7000 به بالاحداکثرسن22
ومعدل کل از 16 به بالااینا اطلاعاتی بود که اینترنت هم بود
اما اطلاعات دقیق تر اینکه :
مصاحبه داره
هنگام قبولی یه نظامی هستین،تا آخر عمر در خدمت ارتش هستین
هرجا گفتن باید برین مثلا اگه شما اهل تهران باشین ممکنه بر حسب نیاز به سیستان بلوچستان منتقل بشین(البته برای دخترا سخته)
پذیرش برای دخترا کمتره و اونم هر سال متفاوته باید دفترچه بیاد تا معلوم شه
اما برای پسرا پذیرش زیاده
بعد قبولیم حقوق میدن ولی میزانش نمیدونمگفتم دیگه شرایط متفاوتی داره،باید ببینید با روحیه تون سازگار یانه
درسته من اینجا خودم ازتون پرسیدم ،ولی گفتم بگم برای کسایی که اطلاع ندارن
باز اگه مطلبی هس میتونین اضافه کنین
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400از شما هم ممنونم دوستان درمورد راهتماییاتون
Abolfazl Mousavi
Mahan Xodayi 1
Reza Estendi
احمد قادری
شهیده sh -
سلام در مورد دانشگاه جامع امام حسین رشته های فنی هم اطلاعاتی دارید؟
-
@kosar-mottaghi
سلام دوست عزیز.
دو سال قبل یکی از آشنایان ما به دانشگاه ارتش در پزشکی رفت و خودشون هم دختر بودن سخت گیری زیادی که ندارن ولی اگه کسی زیاد مذهبی نباشه(آزاد باشه) تحصیل در اون دانشگاه کمی براش سخته. چون برای مثال میگن زمان هایی که در دانشگاه هستین باید نماز ها سر ساعت خونده بشه و چادر اجباری هست و در بسیاری از واحد ها درسی مختلط نیست و ... .
من از ایشون پرسیدم گفتن اگه روحیه مذهبی نداشته باشین یکم سخت هست.البته ایشون ورودی ۲ سال قبل هستن.
ولی در کل شرایط استخدامی و حقوق خوبی داره.
-
siamak slamtalab ممنونم
-
siamak slamtalab ببخشید میشه ازشون بپرسید
که بعد اتمام دانشگاه ممکنه یه جایی بدن که نتونیم بریم -
@kosar-mottaghi در علوم پزشکی ارتش گفته است:
siamak slamtalab ببخشید میشه ازشون بپرسید
که بعد اتمام دانشگاه ممکنه یه جایی بدن که نتونیم بریمسلام .
بله مناطق محروم و اجبار باید برید