امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شنبه ای پر از هیجان در راه ابریشم
-
Tannaz Dalir دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
مگه فیلم سینمایی هست فقط ببینی تاتموم شه
واسه هر کدوم باید کلی وقت بزاری ونکته هاش و یادداشت کنی.
ولی اگه واقعا سرعتت انقد زیاده خوش بحالت -
Arshia Yazdian هیجانش پرید شد اعصاب خوردی
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Parsa Amini on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini فکر نکنم چیز خاصی باشه، الان میان میگن فلان بخش داشبورد رو درست کردیم، اگر خبر خاصی بود زود میگفتن
-
سید حسین قربانی 1 شنبه هم به لحظات پایانی خود نزدیک شد ولی خبری دریافت نکردیم
-
Saeid Zare هی روزگار
-
کاش یکم دقیق تر پیش بینی کنید و الکی نگید شنبه هیجان انگیز و یه کار ناقص انجام بدید
اگر اینجوری کار انجام بدید، برای بچه ها، بجای هیجان و انگیزه، اعصاب خوردی به ارمغان میارید
اون از رونمایی از ابریشم و بعدش رونمایی از داشبورد و حالا هم رونمایی از یه چیز دیگه و احتمالا بعدا هم رونمایی از چیز های دیگه...
کارتون خیلی باارزشه اما اگر روی نظم و دقیقا طبق زمان اعلامی انجام بشه، ارزشش بیشتر هم میشه
البته یه چیز دیگه هم هست
درسته که کمی بچه ها آزرده خاطر میشن، اما وقتی آلا چیزی رو رونمایی میکنه، اونقدر باکیفیت هست که کلا بچه ها فراموش میکنن اون لحظات کوتاه رو.
اما اگر کمی بیشتر روی زمانی که برای رونمایی ها اعلام میکنید، دقیق تر باشید، همین آزرده خاطری های کوچیک هم پیش نمیاد
همگیمون موفق باشیم
Arshia Yazdian
sohrab -
شاید چون همه منتظر جزوات فیزیکی بودیم روز خیلی خوبی نشد
ولی انتشار پیله عمومی اونم با این کیفیت واقعا چیز کمی نبود
راضی باشیم دیگه
ولی منتظر سوپرایز دوم هستیم هنوز -
( اینم از سوپرایز دوم دقیقا دو تا استوری یعنی دوتا سوپرایز .موفق باشید .عصبی هم نشید . ما هنوز زنده ایم ...
-
Arash Najafi در شنبه ای پر از هیجان در راه ابریشم گفته است:
( اینم از سوپرایز دوم دقیقا دو تا استوری یعنی دوتا سوپرایز .موفق باشید .عصبی هم نشید . ما هنوز زنده ایم ...
اینکه واسه چند روز پیشه
-
Arshia Yazdian یک شنبه ام پر هیجانه؟
-
دوستان من نوتیف ها رو خاموش کردم
خبری شدم بی زحمت خودم رو تگ کنید
ممنون -
Parsa Amini دیگ مهم نیست برای همیشه رفتم دیگم نمیام اعصابم خورد کردین
-
سید حسین قربانی 1
دوست من پیله ها منتشر شدن دیگه سر تایمی که قول داده بودیم !!!!!!!!!!! -
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
خب استاد گفتین دوتا غافل گیری داریما دومیشو نمیگین؟ -
Arshia Yazdian سلام آقای یزدیان
پیله ها که عالی بود و سر موقع
فقط سوپرایز دومی هست یا نه -
دوستان راه ابریشمی من سلام
طبق قولی که داده بودم دو سوپرایز که پیله های عمومی و نقشه جدید باشه رونمایی شد
ولی متاسفانه با بی مهری خیلی از دوستان همراه شد...
حتی نقشه رو زودتر از شنبه رونمایی کردیم و پیله ها هم دقیقا شنبه منتشر کردیم
ولی خیلی از دوستان همچنان منتظر یه اتفاق جدید هستن و ما رو به بدقولی محکوم میکنن !
این تاپیک قفل میشه...
ممنون از همه -
-
-