مشکل سوابق تحصیلی برای فارغالتحصیلی نظام قدیم
-
با سلام و خسته نباشید
من داوطلب کنکور تجربی سال1401 هستم، فارغ التحصیل ریاضی فیزیک سال89 هستم و تبعا فقط دروس پایه ام شامل سوابق تحصیلی میشه که نمرات خوبی نداره ومعدل 18 دارم، و سوابق دوره پیش دانشگاهی چون امتحانات اونموقع کشوذی نبوده قابل قبول نیست.
سوال اینه که ایا نداشتن دیپلم تجربی و سوابق تحصیلی در تجربی، میتونه باعث بشه که من یک رشته عالی مثل پزشکی و دندانپزشکی قبول نشم؟
ایا اگه برم دنبال گرفتن دیپلم تجربی شرایط بهتری برای قبولی و کنکور موفق تری خواهم داشت؟ -
با سلام و خسته نباشید
من داوطلب کنکور تجربی سال1401 هستم، فارغ التحصیل ریاضی فیزیک سال89 هستم و تبعا فقط دروس پایه ام شامل سوابق تحصیلی میشه که نمرات خوبی نداره ومعدل 18 دارم، و سوابق دوره پیش دانشگاهی چون امتحانات اونموقع کشوذی نبوده قابل قبول نیست.
سوال اینه که ایا نداشتن دیپلم تجربی و سوابق تحصیلی در تجربی، میتونه باعث بشه که من یک رشته عالی مثل پزشکی و دندانپزشکی قبول نشم؟
ایا اگه برم دنبال گرفتن دیپلم تجربی شرایط بهتری برای قبولی و کنکور موفق تری خواهم داشت؟فاطمه دهقانی 0 سلام😸
اول اینکه چون دیپلم رشته نظری دارین میتونین رشته های نظری دیگه رو کنکور بدین و انشالله درصورت قبولی حتی تورشته های تاپ هم برید🌈
اگرم بخواین دیپلم تجربی بگیرین که خب بایددروس رو امتحان بدین،که بنظرم وقتتون رو برای زیست بزارید تا بالابردن معدل🎈
و دوم برای سوابق تحصیلیتون عکسی از پاراگرافی که تودفترچه انتخاب رشته امسال اومده براتون میزارم که توش گفته تاثیر سوابق به صورت مثبت هست.(درواقع خیلی ام مهم نیست و تاثیر خاصی نمیزاره،ماهم که امسال کنکور دادیم فرض کردیم این تاثیراصلا وجود نداره)