محدودیت تایم انجمن
-
سلام
وقت همگی بخیر
دوستان من میخواستم یه تایم مشخص برای هر روزم که روزی یک ساعت هست را اختصاص بدم به آنلاین شدنم هم توی انجمن و هم جاهای دیگه و این تایم لازممه و حتما باید 1 ساعت باشه
خواستم از 10 تا 11 باشه ولی دوستم گفت خوابت بهم میریزه اون نظرش ظهر بود حالا ممنون میشم شما هم نظرتون را بگید و البته با دلیل
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء -
حقیقتش میخواستم تودلی بپرسم ولی بعد تصمیم گرفتم مثل یه کاربر با شخصیت تاپیک بزنم بعد نیام ببینم پست های تودلیم شده تاپیک :|||
0-0ftm zeinab dehghani Kosar A003 @Saghi-Mortazavi از شما دعوت میکنم که مجبورید بگید
جدا از شوخی واقعا بگین -
سلام
اگه نظر منو بخواید من میگم از ساعت یک ظهر تا چهارپنج عصر ما کارهایی با ارزش کمتر انجام میدیم خب یعنی مثلا این تایم ناهار و استراحت و ایناست و این موقع تمرکزمونم کمتره که بخوایم درس بخونیم بنظر من میشه این یک ساعت از بین این ساعات انتخاب باشه و بستگی به خودتون داره که کی باشه
۱ تا ۲؟
۴تا ۵؟
اینو خودتون انتخاب کنید
موفق باشید -
سلام
اگه نظر منو بخواید من میگم از ساعت یک ظهر تا چهارپنج عصر ما کارهایی با ارزش کمتر انجام میدیم خب یعنی مثلا این تایم ناهار و استراحت و ایناست و این موقع تمرکزمونم کمتره که بخوایم درس بخونیم بنظر من میشه این یک ساعت از بین این ساعات انتخاب باشه و بستگی به خودتون داره که کی باشه
۱ تا ۲؟
۴تا ۵؟
اینو خودتون انتخاب کنید
موفق باشیدatena abolhasani با یک تا دو موافقم بیشتر چون من ظهر عادت ندارم استراحت کنم
ممنونم که نظرت را گفتی -
atena abolhasani با یک تا دو موافقم بیشتر چون من ظهر عادت ندارم استراحت کنم
ممنونم که نظرت را گفتی@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم قابلی نداشت
-
حقیقتش میخواستم تودلی بپرسم ولی بعد تصمیم گرفتم مثل یه کاربر با شخصیت تاپیک بزنم بعد نیام ببینم پست های تودلیم شده تاپیک :|||
0-0ftm zeinab dehghani Kosar A003 @Saghi-Mortazavi از شما دعوت میکنم که مجبورید بگید
جدا از شوخی واقعا بگین@mitra-ism-rahmani
میترا جان من نیم ساعت بعد ناهار و نیم ساعت بعد شام رو توصیه میکنم
چون این بازه زمانی درس خوندنشم همچین مفید نیست علتشم که خودتون استادین
اینطوری اگه دوستاتم حرفی بزنن که ذهنت درگیر شه خیلی خون بمغزت نمیرسه که بخوای بهش فکر کنی -
سلام
وقت همگی بخیر
دوستان من میخواستم یه تایم مشخص برای هر روزم که روزی یک ساعت هست را اختصاص بدم به آنلاین شدنم هم توی انجمن و هم جاهای دیگه و این تایم لازممه و حتما باید 1 ساعت باشه
خواستم از 10 تا 11 باشه ولی دوستم گفت خوابت بهم میریزه اون نظرش ظهر بود حالا ممنون میشم شما هم نظرتون را بگید و البته با دلیل
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
وقت همگی بخیر
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani سلام
به خودتون بستگی داره ، اگه من بودم روزی یک ساعت وقتمو اینجا نمیذاشتم هم خستگی چشم میاره و هم وابستگی ، البته ممکنه کسی که تفریحی نداره اون یک ساعت بشه تفریح و انگیزه اش که خب برای اون فرد خوبه
صبح و شب نباشه بین ظهر تا عصر ، یک وقت مرده (نه زمان مفید) وقت خوبیه -
@mitra-ism-rahmani
میترا جان من نیم ساعت بعد ناهار و نیم ساعت بعد شام رو توصیه میکنم
چون این بازه زمانی درس خوندنشم همچین مفید نیست علتشم که خودتون استادین
اینطوری اگه دوستاتم حرفی بزنن که ذهنت درگیر شه خیلی خون بمغزت نمیرسه که بخوای بهش فکر کنیKosar A003 کیکوِ دیوونه
آخ مورد آخرو چ خوب گفتی
ممنونم که نظرتو گفتی -
@mitra-ism-rahmani
چه تاپیک عجیبی!
مربوط به خودته
ولی با این حال
بهتره که
۷عصر به بعد نباشه بخاطر تاثیرش تو روند خواب شبانه
صبح هم نباشه بخاطر درگیر کردن ذهنت توی شروع روز -
@mitra-ism-rahmani سلام
به خودتون بستگی داره ، اگه من بودم روزی یک ساعت وقتمو اینجا نمیذاشتم هم خستگی چشم میاره و هم وابستگی ، البته ممکنه کسی که تفریحی نداره اون یک ساعت بشه تفریح و انگیزه اش که خب برای اون فرد خوبه
صبح و شب نباشه بین ظهر تا عصر ، یک وقت مرده (نه زمان مفید) وقت خوبیهz Gheibi در محدودیت تایم انجمن گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام
صبح و شب نباشه بین ظهر تا عصر ، یک وقت مرده (نه زمان مفید) وقت خوبیهخب درواقع نمیخواستم زیاد باز کنم که این تایم یه ساعتو میخوام چیکار کنم ولی قرار نیست همه ش هم اینجا باشه (اشتباه عنوان تاپیکه که نوشتم محدودیت انجمن
)
بهرحال یکی برای پرسیدن سوالام توی انجمنه یکی هم یه تعداد مشخص شعر که هر روز میخونم و یکی هم آنلاین شدن جای دیگه و شایدم تایمشو کمتر کردم
در کل ممنونم -
z Gheibi ممنون میشم شما هم بگید نظرتون را
@Infinitie-A گفتی مزاحم بشم حتما
خب شماهم نظرتو بگو لطفا
@mitra-ism-rahmani
دیر رسیدم فک کنم، حل شده یا نظر بدم؟
-
@mitra-ism-rahmani
دیر رسیدم فک کنم، حل شده یا نظر بدم؟
-
سلام
وقت همگی بخیر
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء@mitra-ism-rahmani بعد از ناهار
-
@mitra-ism-rahmani
من هم با نظر بچه ها موافقم -
z Gheibi در محدودیت تایم انجمن گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام
صبح و شب نباشه بین ظهر تا عصر ، یک وقت مرده (نه زمان مفید) وقت خوبیهخب درواقع نمیخواستم زیاد باز کنم که این تایم یه ساعتو میخوام چیکار کنم ولی قرار نیست همه ش هم اینجا باشه (اشتباه عنوان تاپیکه که نوشتم محدودیت انجمن
)
بهرحال یکی برای پرسیدن سوالام توی انجمنه یکی هم یه تعداد مشخص شعر که هر روز میخونم و یکی هم آنلاین شدن جای دیگه و شایدم تایمشو کمتر کردم
در کل ممنونم