منبع قبل یا منبع جدید
-
z Gheibi و Arshia Yazdian سلام خدمت هر دو بزرگوار وقتتون بخیر
z Gheibi در تا ۱۴۰۰ باهمیم
گفته است:
سلام
یک مورد مهم دیگه برای بچههایی که دارن منابع سال فارغ التحصیلی را آماده میکنن،
شما اگر قرار باشه با منابعی که پارسال استفاده کردید ادامه بدید که سال بعد میشه مثل همین الان تون
نرید مجددا همون مطالبی که بلدین رو بخونید
همون فیلمی که چند بار دیدید رو ببینید
همون تست ها رو بزنید ، بعد هم خوشحال و راضی باشید از درصد ها و..
تکرار منبعی که خوب استفاده نکردید اشکالی نداره اما اگر دوره وکتابی و...کامل خوندین حتما به فکر منبع جدیدی باشید که نقص هاتونو برطرف کنه
و اگر اصرار دارید جز برای مرور به منبع قبلی مراجعه نکنیدخب سوالی که از هردوتون داشتم اینه که پارسال راه ابریشم داشتم و از درسنامه و تست و کنکورچه و تحلیل آزمون که داشت من واسه زیست درسنامه و نصف تستهای ستاره دار،واسه ریاضی ۷ فرسنگ با تمام تستها و کنکورچه ها،شیمی فقط درسنامه و تستهای آموزشی،و فیزیک درسنامه کل فرسنگها و تست ستاره دار ۶ فرسنگ رو زدم
حالا که میخوام مجدد کنکور بدم طبق گفته z Gheibi باید منبع رو عوض کنم و یا فقط مرور کنم
Arshia Yazdian نظر شما چیه
از صفر دوباره راه ابریشم ببینم یا تغییر منبع بدم
الان راه ابریشم منبعی هست که خوب استفاده نکرده باشم که این تبصره واسش صدق کنهz Gheibi در تا ۱۴۰۰ باهمیم
گفته است:
تکرار منبعی که خوب استفاده نکردید اشکالی نداره
از یکی هم شنیدم وقتی دوباره کنکور میدی باید خودت رو صفر فرض کنی و نگی اینو خوندم پس سریع ازش رد بشی واسه همین من پیله هارو شروع کردم
خوشحال میشم در این مورد یه بحث سه نفره داشته باشیم چون کاملا گیج شدم -
z Gheibi سلام
در مورد اون سوالم
اطلاع دارید واسه ۱۴۰۱ من کدوم کتابهای درسی رو نیازه مجددا تهیه کنم
و از کجا تهیه کنم
یعنی سایتی هست که بگیرم -
ابوالفضل ریسی سلام فکر نکنم نیاز به تهیه منبع جدید باشه ،خذف و اضافات مختصرن
میخواین تاپیک بزنید بچه ها دیگه دقیقشو بهتون بگن -
ابوالفضل ریسی سلام فکر نکنم نیاز به تهیه منبع جدید باشه ،خذف و اضافات مختصرن
میخواین تاپیک بزنید بچه ها دیگه دقیقشو بهتون بگنz Gheibi باشه ممنونم
-
گفته است:
سلام
شما اگر قرار باشه با منابعی که پارسال استفاده کردید ادامه بدید که سال بعد میشه مثل همین الان تون
تکرار منبعی که خوب استفاده نکردید اشکالی نداره اما اگر دوره وکتابی و...کامل خوندین حتما به فکر منبع جدیدی باشید که نقص هاتونو برطرف کنه
و اگر اصرار دارید جز برای مرور به منبع قبلی مراجعه نکنیدخب سوالی که از هردوتون داشتم اینه که پارسال راه ابریشم داشتم و از درسنامه و تست و کنکورچه و تحلیل آزمون که داشت من واسه زیست درسنامه و نصف تستهای ستاره دار،واسه ریاضی ۷ فرسنگ با تمام تستها و کنکورچه ها،شیمی فقط درسنامه و تستهای آموزشی،و فیزیک درسنامه کل فرسنگها و تست ستاره دار ۶ فرسنگ رو زدم
حالا که میخوام مجدد کنکور بدم طبق گفته z Gheibi باید منبع رو عوض کنم و یا فقط مرور کنم
الان راه ابریشم منبعی هست که خوب استفاده نکرده باشم که این تبصره واسش صدق کنهz Gheibi در تا ۱۴۰۰ باهمیم
گفته است:
از یکی هم شنیدم وقتی دوباره کنکور میدی باید خودت رو صفر فرض کنی و نگی اینو خوندم پس سریع ازش رد بشی واسه همین من پیله هارو شروع کردم
خوشحال میشم در این مورد یه بحث سه نفره داشته باشیم چون کاملا گیج شدمابوالفضل ریسی سلام
خیلی درموردش فکر کردم
شما گفتین درسنامه ها رو کامل دیدین
فکر کنم باید مثل بچههایی عمل کنید که فیلم نمیبینند ، لااقل این فیلم ها که تکراری هستن
شما جزوه دارین با اون بخونید و مرور کنید
درسته باید از صفر شروع کنید اما شما اندوخته های قبلی را دارید پس باید با سطح بالاتر ادامه بدید
تجربه من اینه که باید بیشتر از درسنامه روی تست باشید
در مورد تست هایی که قبلا زدین، اگر دوباره زدنش فایده داره بزنید اگر نه که برید سراغ تست های جدید
روش دیگه ای هم میشه امتحان کرد اما مهم اینه که شما برای خودتون شخصی سازی انجام بدین
تو این طور مسائل شما خودتون فکر کنید و به چند تا گزینه و روش برسید و از بقیه بخواین مزایا و معایبش رو بگن چون بقیه از شما اطلاع کامل ندارن که بخوان برنامه بدن -
ابوالفضل ریسی سلام
خیلی درموردش فکر کردم
شما گفتین درسنامه ها رو کامل دیدین
فکر کنم باید مثل بچههایی عمل کنید که فیلم نمیبینند ، لااقل این فیلم ها که تکراری هستن
شما جزوه دارین با اون بخونید و مرور کنید
درسته باید از صفر شروع کنید اما شما اندوخته های قبلی را دارید پس باید با سطح بالاتر ادامه بدید
تجربه من اینه که باید بیشتر از درسنامه روی تست باشید
در مورد تست هایی که قبلا زدین، اگر دوباره زدنش فایده داره بزنید اگر نه که برید سراغ تست های جدید
روش دیگه ای هم میشه امتحان کرد اما مهم اینه که شما برای خودتون شخصی سازی انجام بدین
تو این طور مسائل شما خودتون فکر کنید و به چند تا گزینه و روش برسید و از بقیه بخواین مزایا و معایبش رو بگن چون بقیه از شما اطلاع کامل ندارن که بخوان برنامه بدنz Gheibi سلام
ممنونم که دربارش فکر کردید
امسال میخوام توجه ویژه به تست داشته باشم بر خلاف پارسال
درسنامه رو پارسال از بس کار کردم الان که بهش میرسم یا مو به مو حفظم و یا تو یک سوم زمان در نظر گرفته شده دوباره بازیابی میکنم و اینکه مطالب یادمه باعث شده زودتر به تست برسم
و به عنوان آخرین سوال اینکار خوبه که درسنامه های جدید رو ببینم و درسنامه های قبلی رو خودم بخونم و مرور کنم و بعد برم سراغ تستها
تو تستها متوجه بشم کدوم بخش هنوز درسنامه میخواد و برگردم فقط همون بخشها رو ببینم یه کاری شبیه دوران جمع بندی
بنظرتون این روش میتونه خوب باشه -
z Gheibi سلام
درسنامه رو پارسال از بس کار کردم الان که بهش میرسم یا مو به مو حفظم و یا تو یک سوم زمان در نظر گرفته شده دوباره بازیابی میکنم و اینکه مطالب یادمه باعث شده زودتر به تست برسم
و به عنوان آخرین سوال اینکار خوبه که درسنامه های جدید رو ببینم و درسنامه های قبلی رو خودم بخونم و مرور کنم و بعد برم سراغ تستها
تو تستها متوجه بشم کدوم بخش هنوز درسنامه میخواد و برگردم فقط همون بخشها رو ببینم یه کاری شبیه دوران جمع بندی
بنظرتون این روش میتونه خوب باشهابوالفضل ریسی در منبع قبل یا منبع جدید
گفته است:
z Gheibi سلام
درسنامه رو پارسال از بس کار کردم الان که بهش میرسم یا مو به مو حفظم و یا تو یک سوم زمان در نظر گرفته شده دوباره بازیابی میکنم و اینکه مطالب یادمه باعث شده زودتر به تست برسمخیلی خوبه واقعا اجراش کنید ، حجم درسنامه خیلی کمتر و تست خیلی بیشتر بشه
بنظرتون این روش میتونه خوب باشهاول یک سوال رو پاسخ بدین ، به نظر خودتون در هر درس به صورت مجزا ،بیشتر مشکل آموزش داشتین یا مهارت و تسلط بر تست
درسی که مشکل آموزش ندارین درسنامه جدید لازم نداره، مستقیم تست و آزمون ، اگر مبحثی رو بلد نبودید برید درسنامه
درسی که مشکل آموزش دارید خوب بیشتر به درسنامه بها بدین اما به نسبت پارسال باید تست را خیلی افزایش بدین -
z Gheibi سلام
بنظرتون این روش میتونه خوب باشهابوالفضل ریسی
دوست گلم من یه چیزی بهت بگم
نمیدونم فارغ التحصیل ها هم میتونن قلمچی و گزینه دو بدن یا نه
اگه میتونن که یکیشو حتما ثبت نام کن
اگه نه
ماز آزمون همه دروسش رو بگیر که اونم هر دو هفته یباره و سطح آزموناش بالاس
اما پیشنهاد اصلی من اینه که حتی اگه تونستی قلمچی یا گزینه دو ثبت نام بکنی بازم آزمون ماز رو بردار ولی بصورت تک درس زیست رو ثبت نام کن
ماز بدون اغراق از همه لحاظ هم توی آزمون و هم توی پاسخ تشریحی بالاترین سطح رو توی "زیست شناسی" داره و این قابلیت رو برای کاربراش گذاشته که کسی که نمیخواد همه دروس رو آزمون بده تک درس زیست رو آزمون بده
پ.ن: هزینه تک درس زیست ماز حدود ۶۰۰عه
هزینه کل دروس ماز ۶۷۰ ایناس
هزینه قلمچی هم ما به مدرسمون ۲ تومن دادیم
گزینه دو هم که ازش هیچی نمیدونم -
ابوالفضل ریسی در منبع قبل یا منبع جدید
گفته است:
z Gheibi سلام
درسنامه رو پارسال از بس کار کردم الان که بهش میرسم یا مو به مو حفظم و یا تو یک سوم زمان در نظر گرفته شده دوباره بازیابی میکنم و اینکه مطالب یادمه باعث شده زودتر به تست برسمخیلی خوبه واقعا اجراش کنید ، حجم درسنامه خیلی کمتر و تست خیلی بیشتر بشه
بنظرتون این روش میتونه خوب باشهاول یک سوال رو پاسخ بدین ، به نظر خودتون در هر درس به صورت مجزا ،بیشتر مشکل آموزش داشتین یا مهارت و تسلط بر تست
درسی که مشکل آموزش ندارین درسنامه جدید لازم نداره، مستقیم تست و آزمون ، اگر مبحثی رو بلد نبودید برید درسنامه
درسی که مشکل آموزش دارید خوب بیشتر به درسنامه بها بدین اما به نسبت پارسال باید تست را خیلی افزایش بدینz Gheibi آها متوجه شدم
خیلی ممنونم
مثل همیشه لطف کردید -
z Gheibi آها متوجه شدم
خیلی ممنونم
مثل همیشه لطف کردیدابوالفضل ریسی خواهش میکنم
سلامت و موفق باشید -
ابوالفضل ریسی
دوست گلم من یه چیزی بهت بگم
نمیدونم فارغ التحصیل ها هم میتونن قلمچی و گزینه دو بدن یا نه
اگه میتونن که یکیشو حتما ثبت نام کن
اگه نه
ماز آزمون همه دروسش رو بگیر که اونم هر دو هفته یباره و سطح آزموناش بالاس
اما پیشنهاد اصلی من اینه که حتی اگه تونستی قلمچی یا گزینه دو ثبت نام بکنی بازم آزمون ماز رو بردار ولی بصورت تک درس زیست رو ثبت نام کن
ماز بدون اغراق از همه لحاظ هم توی آزمون و هم توی پاسخ تشریحی بالاترین سطح رو توی "زیست شناسی" داره و این قابلیت رو برای کاربراش گذاشته که کسی که نمیخواد همه دروس رو آزمون بده تک درس زیست رو آزمون بده
پ.ن: هزینه تک درس زیست ماز حدود ۶۰۰عه
هزینه کل دروس ماز ۶۷۰ ایناس
هزینه قلمچی هم ما به مدرسمون ۲ تومن دادیم
گزینه دو هم که ازش هیچی نمیدونمmahan alizadeh سلام
تعریف زیست ماز رو زیاد شنیدم
گزینه دو یا قلمچی چون تحلیل شده یکی رو باید ثبت نام کنم و اون یکی رو هم بزنم سه آ هم هست اگر ماز هم ثبت نام کنم تعدد منابع زیاد میشه و نمیرسم
ولی احتمالا زیست ماز شرکت کنم
ممنون از راهنماییتون -
mahan alizadeh سلام
تعریف زیست ماز رو زیاد شنیدم
گزینه دو یا قلمچی چون تحلیل شده یکی رو باید ثبت نام کنم و اون یکی رو هم بزنم سه آ هم هست اگر ماز هم ثبت نام کنم تعدد منابع زیاد میشه و نمیرسم
ولی احتمالا زیست ماز شرکت کنم
ممنون از راهنماییتونابوالفضل ریسی
خواهش میکنم دوست عزیز
در ضمن تعدد منابع رو فک کنم بخاطر منابع اموزشی میگن نه ازمون
ازمون زیاد بدی(نه ازمونی که هیچی بلد نباشی و نخونده باشی که باعث بشه بیشتر ذهنت مخدوش بشه) ازمونی که توش سطح استاندارد خودت رو داشته باشی امادگیت رو بیشتر میکنه و میفهمی با خودت چند چندی
-
ابوالفضل ریسی
خواهش میکنم دوست عزیز
در ضمن تعدد منابع رو فک کنم بخاطر منابع اموزشی میگن نه ازمون
ازمون زیاد بدی(نه ازمونی که هیچی بلد نباشی و نخونده باشی که باعث بشه بیشتر ذهنت مخدوش بشه) ازمونی که توش سطح استاندارد خودت رو داشته باشی امادگیت رو بیشتر میکنه و میفهمی با خودت چند چندی
mahan alizadeh بله میدونم واسه منبع آموزشه
خب ولی اینکه تو دو سه هفته ۴ تا پیش آزمون و ۴ تا آزمون بدی و تحلیل کنی خودش خیلیه -
گفته است:
سلام
گفته است:
خوشحال میشم در این مورد یه بحث سه نفره داشته باشیم چون کاملا گیج شدمابوالفضل ریسی بنظر من منطقی نیست تا داخل منبع قبلی به تسلط نرسیدی بری سراغ منبع جدید
الکی خودتو گیج نکن
آقای شامی زاده همیشه به ما میگفت از یه کتاب استفاده کنید ولی یه جوری تستای همون یه منبع رو بزنید که کامل روش تسلط پیدا کنید، -
ابوالفضل ریسی بنظر من منطقی نیست تا داخل منبع قبلی به تسلط نرسیدی بری سراغ منبع جدید
الکی خودتو گیج نکن
آقای شامی زاده همیشه به ما میگفت از یه کتاب استفاده کنید ولی یه جوری تستای همون یه منبع رو بزنید که کامل روش تسلط پیدا کنید،Arshia Yazdian بله درسته
مثل همیشه ممنون از پاسخگوییتون