چرا نمیتونم وارد بشم؟
-
سلام ببخشید من هر چی جیمیل قبلی رو میزنم نمیتونم وارد اکانتم بشم میشه بگید مشکل چیه؟ چیکار کنم؟
اکانت قبلیم Zahra Esmaeili
@فنی-آلاء @M-an @همیار -
سلام ببخشید من هر چی جیمیل قبلی رو میزنم نمیتونم وارد اکانتم بشم میشه بگید مشکل چیه؟ چیکار کنم؟
@فنی-آلاء @M-an @همیار -
تا حالا کسی براش این اتفاق افتاده؟
-
@فنی-آلاء @M-an @همیارZahra Esmaeili 0 سلام
از اکانت قبلیتون خارج شدید به همین خاطره.باید وارد همون جیمیل بشید.
-
Zahra Esmaeili 0 سلام
mohammadhassan بله مم هر چی جیمیل رو وارد میکنم وارد اکانت نمیشه و به همون صفحه بر میگرده
-
mohammadhassan بله مم هر چی جیمیل رو وارد میکنم وارد اکانت نمیشه و به همون صفحه بر میگرده
Zahra Esmaeili 0 اول باید بطور کامل از این اکانت بیاید بیرون.
بعد وارد اون اکانت بشید.
اگر این کار رو درست انجام بدید حل میشه.
وگرنه یه جای کار میلنگه -
Zahra Esmaeili 0 سلام
این پست پاک شده! -
Zahra Esmaeili 0 اول باید بطور کامل از این اکانت بیاید بیرون.
بعد وارد اون اکانت بشید.
اگر این کار رو درست انجام بدید حل میشه.
وگرنه یه جای کار میلنگهmohammadhassan بله من گزینه بیرون رفتن رو میزنم و جیمیل رو انتخاب میکنم وبعد میبینم ک دوباره به همین اکانت برگشتم
-
@فنی-آلاء @M-an @همیارZahra Esmaeili 0 مشکل منم بود برا همین یه اکانت جدید زدم
-
mohammadhassan بله من گزینه بیرون رفتن رو میزنم و جیمیل رو انتخاب میکنم وبعد میبینم ک دوباره به همین اکانت برگشتم
Zahra Esmaeili 0 نه دوست عزیز شما باید از اکانت گوگل خارج بشید نه از فروم.
وارد http://accounts.google.com بشید. بالا سمت راست خروج رو بزنید. کامل خارج شده باشید. بعد دوباره برگردید و با اکانت قبلی وارد بشید. -
Zahra Esmaeili 0 نه دوست عزیز شما باید از اکانت گوگل خارج بشید نه از فروم.
وارد http://accounts.google.com بشید. بالا سمت راست خروج رو بزنید. کامل خارج شده باشید. بعد دوباره برگردید و با اکانت قبلی وارد بشید.mohammadhassan بله الان خارج شدم و دوباره وارد اکانتم شدم ولی متاسفانه دوباه به همون اکانت برگشتم کار دیگ ای نیست انجام بدم؟
-
Zahra Esmaeili 0 مشکل منم بود برا همین یه اکانت جدید زدم
-
@فنی-آلاء @M-an @همیارZahra Esmaeili 0
اععع سلام
اوخخخ اکانتت logout شد واردم نمیشهازین گزینه گزینه وارد میشی؟ اینو بزن بعدش وارد اون اکانت گوگلت شو... من همیشه ازینجا وارد میشم
️
-
mohammadhassan بله الان خارج شدم و دوباره وارد اکانتم شدم ولی متاسفانه دوباه به همون اکانت برگشتم کار دیگ ای نیست انجام بدم؟
Zahra Esmaeili 0 یه چیزی این وسط درست نیست.
-
Zahra Esmaeili 0
اععع سلام
اوخخخ اکانتت logout شد واردم نمیشهازین گزینه گزینه وارد میشی؟ اینو بزن بعدش وارد اون اکانت گوگلت شو... من همیشه ازینجا وارد میشم
️
Amirreza Vafaei Moghadam سلام
اره من همین گزینه رو میزنم وقتی جیمیل رو انتخاب میکنم میبینم دوباره تو همین اکانتم -
Amirreza Vafaei Moghadam سلام
اره من همین گزینه رو میزنم وقتی جیمیل رو انتخاب میکنم میبینم دوباره تو همین اکانتمZahra Esmaeili 0 یه اکانت دبگه منم الان چن روزه اینجوری شد دو تا اک دارم اون جیمیل هم میزنم وارد این میشه
@فنی-آلاء
راس میگی مشکل از طرف انجمن پیش اومده ظاهرن
-
Zahra Esmaeili 0 یه اکانت دبگه منم الان چن روزه اینجوری شد دو تا اک دارم اون جیمیل هم میزنم وارد این میشه
@فنی-آلاء
راس میگی مشکل از طرف انجمن پیش اومده ظاهرن
Amirreza Vafaei Moghadam امیدوارم درست بشه واقعا
-
Zahra Esmaeili 0 یه چیزی این وسط درست نیست.
mohammadhassan الان چند نفر گفتن همین مشکل براشون پیش اومده ممنون میشم پیگیری کنید
خیلی ممنون -
Amirreza Vafaei Moghadam امیدوارم درست بشه واقعا
Zahra Esmaeili 0 ان شاء الله
وااای من با موبایل فقط وارد اون شدم اما حالا ک با لپ تاپمم اون جیمیل رو میزنم وارد این اکانت میشه جلل خالق @فنی-آلاء @ادمین
انگاری sync شده...
-
Zahra Esmaeili 0 ان شاء الله
وااای من با موبایل فقط وارد اون شدم اما حالا ک با لپ تاپمم اون جیمیل رو میزنم وارد این اکانت میشه جلل خالق @فنی-آلاء @ادمین
انگاری sync شده...
Amirreza Vafaei Moghadam من هر چی با لپ تاپ و موبایل امتحان کردم نشد
️