سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
چرا نمیتونم وارد بشم؟
-
سلام ببخشید من هر چی جیمیل قبلی رو میزنم نمیتونم وارد اکانتم بشم میشه بگید مشکل چیه؟ چیکار کنم؟
اکانت قبلیم Zahra Esmaeili
@فنی-آلاء M.an @همیار -
-
تا حالا کسی براش این اتفاق افتاده؟
-
Zahra Esmaeili 0 سلام
از اکانت قبلیتون خارج شدید به همین خاطره.باید وارد همون جیمیل بشید.
-
mohammadhassan بله مم هر چی جیمیل رو وارد میکنم وارد اکانت نمیشه و به همون صفحه بر میگرده
-
Zahra Esmaeili 0 اول باید بطور کامل از این اکانت بیاید بیرون.
بعد وارد اون اکانت بشید.
اگر این کار رو درست انجام بدید حل میشه.
وگرنه یه جای کار میلنگه -
این پست پاک شده!
-
mohammadhassan بله من گزینه بیرون رفتن رو میزنم و جیمیل رو انتخاب میکنم وبعد میبینم ک دوباره به همین اکانت برگشتم
-
Zahra Esmaeili 0 مشکل منم بود برا همین یه اکانت جدید زدم
-
Zahra Esmaeili 0 نه دوست عزیز شما باید از اکانت گوگل خارج بشید نه از فروم.
وارد http://accounts.google.com بشید. بالا سمت راست خروج رو بزنید. کامل خارج شده باشید. بعد دوباره برگردید و با اکانت قبلی وارد بشید. -
mohammadhassan بله الان خارج شدم و دوباره وارد اکانتم شدم ولی متاسفانه دوباه به همون اکانت برگشتم کار دیگ ای نیست انجام بدم؟
-
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Zahra Esmaeili 0 on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Zahra Esmaeili 0
اععع سلام
اوخخخ اکانتت logout شد واردم نمیشهازین گزینه گزینه وارد میشی؟ اینو بزن بعدش وارد اون اکانت گوگلت شو... من همیشه ازینجا وارد میشم️
-
Zahra Esmaeili 0 یه چیزی این وسط درست نیست.
-
Zahra Esmaeili 0 دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam سلام
اره من همین گزینه رو میزنم وقتی جیمیل رو انتخاب میکنم میبینم دوباره تو همین اکانتم -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Zahra Esmaeili 0 on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Zahra Esmaeili 0 یه اکانت دبگه منم الان چن روزه اینجوری شد دو تا اک دارم اون جیمیل هم میزنم وارد این میشه @فنی-آلاء
راس میگی مشکل از طرف انجمن پیش اومده ظاهرن
-
Zahra Esmaeili 0 دانش آموزان آلاءreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam امیدوارم درست بشه واقعا
-
mohammadhassan الان چند نفر گفتن همین مشکل براشون پیش اومده ممنون میشم پیگیری کنید
خیلی ممنون -
Zahra Esmaeili 0 ان شاء الله
وااای من با موبایل فقط وارد اون شدم اما حالا ک با لپ تاپمم اون جیمیل رو میزنم وارد این اکانت میشه جلل خالق @فنی-آلاء @ادمین
انگاری sync شده...
-
Amirreza Vafaei Moghadam من هر چی با لپ تاپ و موبایل امتحان کردم نشد️