چرا نمیتونم وارد بشم؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam من هر چی با لپ تاپ و موبایل امتحان کردم نشد
️
Zahra Esmaeili 0
️
️
️
-
mohammadhassan الان چند نفر گفتن همین مشکل براشون پیش اومده ممنون میشم پیگیری کنید
خیلی ممنونZahra Esmaeili 0 سلام
اول باید مطمئن بشم از طرف شما مشکلی وجود ندارهفردا بهتون پیام میدم پیوی برای روشن شدن موضوع
-
Zahra Esmaeili 0 سلام
اول باید مطمئن بشم از طرف شما مشکلی وجود ندارهفردا بهتون پیام میدم پیوی برای روشن شدن موضوع
mohammadhassan خیلی ممنون
-
Zahra Esmaeili 0 سلام
mohammadhassan سلام برای یادآوری
-
mohammadhassan الان چند نفر گفتن همین مشکل براشون پیش اومده ممنون میشم پیگیری کنید
خیلی ممنونZahra Esmaeili 0
سلام موفق باشید. دیدم اینجا رو لایک کردین اومدم خدافظی کنم. اکانتمو از حساب گوگل خودم disconnect کردم دارم پاکش میکنم. آرزوی موفقیت میکنم براتون توی کنکورتوناشتباهی چیزی دیدین از همگی عذر میخوام. خدافظ همه
-
Zahra Esmaeili 0
سلام موفق باشید. دیدم اینجا رو لایک کردین اومدم خدافظی کنم. اکانتمو از حساب گوگل خودم disconnect کردم دارم پاکش میکنم. آرزوی موفقیت میکنم براتون توی کنکورتوناشتباهی چیزی دیدین از همگی عذر میخوام. خدافظ همه
-
Zahra Esmaeili 0
Amirreza Vafaei Moghadam چرا؟
شما هم انشالله موفق باشید و رتبه تک رقمی بیارید و انشالله نرم افزاری دانشگاه شریف یا امیر کبیر:) -
Amirreza Vafaei Moghadam چرا؟
شما هم انشالله موفق باشید و رتبه تک رقمی بیارید و انشالله نرم افزاری دانشگاه شریف یا امیر کبیر:)Zahra Esmaeili مرسی ممنونم
هیچی مهم نیس چیز مهمی نیست میرم ک دیگه کمتر توی فضای مجازی باشم و بیشتر تمرکز کنم و اینجور چیز میزاممنونم
شماعم همینطور بهترین رتبه مد نظرتون رو ان شاء الله با تلاشتون بدست میارین
-
Zahra Esmaeili مرسی ممنونم
هیچی مهم نیس چیز مهمی نیست میرم ک دیگه کمتر توی فضای مجازی باشم و بیشتر تمرکز کنم و اینجور چیز میزاممنونم
شماعم همینطور بهترین رتبه مد نظرتون رو ان شاء الله با تلاشتون بدست میارین