چرا نمیتونم وارد بشم؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam امیدوارم درست بشه واقعا☹🖤
Zahra Esmaeili 0 ان شاء الله 😕
وااای من با موبایل فقط وارد اون شدم اما حالا ک با لپ تاپمم اون جیمیل رو میزنم وارد این اکانت میشه جلل خالق فنی-آلاء ادمین
انگاری sync شده...
-
Zahra Esmaeili 0 ان شاء الله 😕
وااای من با موبایل فقط وارد اون شدم اما حالا ک با لپ تاپمم اون جیمیل رو میزنم وارد این اکانت میشه جلل خالق فنی-آلاء ادمین
انگاری sync شده...
Amirreza Vafaei Moghadam من هر چی با لپ تاپ و موبایل امتحان کردم نشد☹🤦🏻♀️
-
Amirreza Vafaei Moghadam من هر چی با لپ تاپ و موبایل امتحان کردم نشد☹🤦🏻♀️
Zahra Esmaeili 0 ☹️☹️☹️
-
mohammadhassan الان چند نفر گفتن همین مشکل براشون پیش اومده ممنون میشم پیگیری کنید
خیلی ممنون🙏🏻🙏🏻Zahra Esmaeili 0 سلام
اول باید مطمئن بشم از طرف شما مشکلی وجود ندارهفردا بهتون پیام میدم پیوی برای روشن شدن موضوع
-
Zahra Esmaeili 0 سلام
اول باید مطمئن بشم از طرف شما مشکلی وجود ندارهفردا بهتون پیام میدم پیوی برای روشن شدن موضوع
mohammadhassan خیلی ممنون
-
Zahra Esmaeili 0 سلام
mohammadhassan سلام برای یادآوری 🙏🏻
-
mohammadhassan الان چند نفر گفتن همین مشکل براشون پیش اومده ممنون میشم پیگیری کنید
خیلی ممنون🙏🏻🙏🏻Zahra Esmaeili 0
سلام موفق باشید. دیدم اینجا رو لایک کردین اومدم خدافظی کنم. اکانتمو از حساب گوگل خودم disconnect کردم دارم پاکش میکنم. آرزوی موفقیت میکنم براتون توی کنکورتون 🙏🏻 اشتباهی چیزی دیدین از همگی عذر میخوام. خدافظ همه 👋🏻 -
Zahra Esmaeili 0
سلام موفق باشید. دیدم اینجا رو لایک کردین اومدم خدافظی کنم. اکانتمو از حساب گوگل خودم disconnect کردم دارم پاکش میکنم. آرزوی موفقیت میکنم براتون توی کنکورتون 🙏🏻 اشتباهی چیزی دیدین از همگی عذر میخوام. خدافظ همه 👋🏻 -
Zahra Esmaeili 0
سلام موفق باشید. دیدم اینجا رو لایک کردین اومدم خدافظی کنم. اکانتمو از حساب گوگل خودم disconnect کردم دارم پاکش میکنم. آرزوی موفقیت میکنم براتون توی کنکورتون 🙏🏻 اشتباهی چیزی دیدین از همگی عذر میخوام. خدافظ همه 👋🏻Amirreza Vafaei Moghadam چرا؟☹
شما هم انشالله موفق باشید و رتبه تک رقمی بیارید و انشالله نرم افزاری دانشگاه شریف یا امیر کبیر:) -
Amirreza Vafaei Moghadam چرا؟☹
شما هم انشالله موفق باشید و رتبه تک رقمی بیارید و انشالله نرم افزاری دانشگاه شریف یا امیر کبیر:)Zahra Esmaeili مرسی ممنونم
هیچی مهم نیس چیز مهمی نیست میرم ک دیگه کمتر توی فضای مجازی باشم و بیشتر تمرکز کنم و اینجور چیز میزا🙂💐 ممنونم🙏🏻 شماعم همینطور بهترین رتبه مد نظرتون رو ان شاء الله با تلاشتون بدست میارین -
Zahra Esmaeili مرسی ممنونم
هیچی مهم نیس چیز مهمی نیست میرم ک دیگه کمتر توی فضای مجازی باشم و بیشتر تمرکز کنم و اینجور چیز میزا🙂💐 ممنونم🙏🏻 شماعم همینطور بهترین رتبه مد نظرتون رو ان شاء الله با تلاشتون بدست میارینAmirreza Vafaei Moghadam اهان
🙃