پرینت جزوه راه ابریشم
-
Hhh Hh چون همش رو میخواید بگیرید فرسنگ به فرسنگ بهتره
ولی اگر صبر بدید آپدیت بشن و درس به درس بگیرید بهتره
فعلا بخش دهم که واسه تابستون لازمه رو بگیرید تا بعدا که آپدیت بشهابوالفضل ریسی
بله. خیلی ممنون -
ابوالفضل ریسی
بله. خیلی ممنونHhh Hh خواهش میکنم
-
سلام
چند روز دیگه که راه ابریشم رو خریدم میخوام خودم پرینتشون بگیرم(چون تو خونه دستگاهش رو داریم)
و بعدش روش کاور بزارم و سیمیش کنم
ولی ی سوال
من چون میخوام فرسنگ به فرسنگ پرینت بگیرم
آیا همه جزوه ها آپدیت شدن که بخوام اینکار رو انحام بدم؟
یا نه فعلا باید خورد خورد برگه ها رو چاپ کنم تا همش آپدیت بشه!!!
.......
سوال دیگه
کسانی که دارن با برنامه راه ابریشم پیش میرن ، آیا برنامه جوریه که برای مثال از فرسنگ یک میپره فرسنگ دو یا نه ، یا فرسنگ رو اول تموم میکنه و بعد میره فرسنگ بعدی؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمHhh Hh سلام من چون خودم پرینتر داشتم اینو میگم و تعدادی از مشکلاتش. رو میخوام باهاتون ب اشتراک بزارم
پرینتش سخته وقتی تعدادزیاد باشه بعضی مواقع صفحات اشتباه میشه دوبار کپی گرفته میشه کاغذ هم ک لازمه کارتریج رو خیلی زود هی باید شارژ کنید دردسر زیاد داره
من بیش از 10 تا بسته A4 مصرف کردم پارسال
بعدشم دائم هر فرسنگ باید بود برامنگنه برم بیرون و اخرای سال ک فرسنگا تکمیل شد درسنامه ها رو ب صورت پایه ای ن فرسنگی تفکیک کردم و صحافی کردمبازم تصمیم با خدتونع خواستم تجربم رو دراختیارتون بزارم این نظر شخصیه من هست
-
Hhh Hh سلام من چون خودم پرینتر داشتم اینو میگم و تعدادی از مشکلاتش. رو میخوام باهاتون ب اشتراک بزارم
پرینتش سخته وقتی تعدادزیاد باشه بعضی مواقع صفحات اشتباه میشه دوبار کپی گرفته میشه کاغذ هم ک لازمه کارتریج رو خیلی زود هی باید شارژ کنید دردسر زیاد داره
بعدشم دائم هر فرسنگ باید بود برامنگنه برم بیرون و اخرای سال ک فرسنگا تکمیل شد درسنامه ها رو ب صورت پایه ای ن فرسنگی تفکیک کردم و صحافی کردمبازم تصمیم با خدتونع خواستم تجربم رو دراختیارتون بزارم این نظر شخصیه من هست
@dr-aryan بله دقیقا
حجم جزوات وحشتناک زیاده و شاید اذیت کنه -
Hhh Hh سلام من چون خودم پرینتر داشتم اینو میگم و تعدادی از مشکلاتش. رو میخوام باهاتون ب اشتراک بزارم
-
سلام
جزوه هامونو چطور پرینت بگیریم ؟؟من قبلاً یه جا پرینت میگرفتم اما الان گرون تر کرده و واقعا نمی صرفه نمی دونم چیکار کنم🥺 -
سلام
جزوه هامونو چطور پرینت بگیریم ؟؟من قبلاً یه جا پرینت میگرفتم اما الان گرون تر کرده و واقعا نمی صرفه نمی دونم چیکار کنم🥺نسرین میرزاپور قرار شد هنوز نگیریم دیه
خود الا گفته جزوات راه ابریشم تا قبل مهر انشاالله میرسونه دستمون با هزینه کمتر نسبت به بقیه جاها تازه رنگی هم هس
ولی اگه جزوات دیگه ای بجز راه ابریشم میخای پرینت بزنی ، مکث کپی و پیکس ارزون تر میگیرن -
نسرین میرزاپور قرار شد هنوز نگیریم دیه
خود الا گفته جزوات راه ابریشم تا قبل مهر انشاالله میرسونه دستمون با هزینه کمتر نسبت به بقیه جاها تازه رنگی هم هس
ولی اگه جزوات دیگه ای بجز راه ابریشم میخای پرینت بزنی ، مکث کپی و پیکس ارزون تر میگیرنعلی پورخسروی الان واسه تابستون از روی پی دی اف ببینیم؟
چیزی یادداشت نکنیم؟ -
سلام
جزوه هامونو چطور پرینت بگیریم ؟؟من قبلاً یه جا پرینت میگرفتم اما الان گرون تر کرده و واقعا نمی صرفه نمی دونم چیکار کنم🥺 -
سلام
جزوه هامونو چطور پرینت بگیریم ؟؟من قبلاً یه جا پرینت میگرفتم اما الان گرون تر کرده و واقعا نمی صرفه نمی دونم چیکار کنم🥺نسرین میرزاپور خب یه جا نگیر من فرسنگ به فرسنگ میگیرم
-
علی پورخسروی الان واسه تابستون از روی پی دی اف ببینیم؟
چیزی یادداشت نکنیم؟MHR SHAB یادادشت برداری که باید بکنی دیگه برا خودت مثلا جواب تست ها یا نکته برداری
-
نسرین میرزاپور قرار شد هنوز نگیریم دیه
ولی اگه جزوات دیگه ای بجز راه ابریشم میخای پرینت بزنی ، مکث کپی و پیکس ارزون تر میگیرنعلی پورخسروی باشه پس صبر میکنم تا خود آلا جزوه هامونو آماده کنه
-
Reza Panahi سلام
جا واسه نوشتن کم میاد وگرنه ریز نمیشهابوالفضل ریسی
سلام وقت تون بخیر
ببخشید ی سوال داشتم سایت مکس کپی فقط پرداخت اینترنتی داره؟ -
درود بر آلایی های پرتلاش
دوستان من یک سوال درباره پرینت جزوه های راه ابریشم دارم
به نظر شما اگر جزوه راه ابریشم شیمی رو با A5 پرینت بگیرم بهتر نیست ؟
نوشته ها زیادی کوچیک نمیشه ؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمReza Panahi سلام
منکه A4 گرفتم هر درسی حدود ۵۰۰ صفحه شده ( البته شیمی شده ۲ تا کتاب ۵۰۰ صفحه )اگه بخوای آ۵ بگیری که خیلیییی تعداد صفحات زیاد میشه و سیمی کردنش سخته .
-
ابوالفضل ریسی
سلام وقت تون بخیر
ببخشید ی سوال داشتم سایت مکس کپی فقط پرداخت اینترنتی داره؟Maryam Nateqi در پرینت جزوات گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام وقت تون بخیر
ببخشید ی سوال داشتم سایت مکس کپی فقط پرداخت اینترنتی داره؟سلام دوستان آقای ریسی نیستند کسی می دونه جواب سوالمو؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Reza Panahi سلام
منکه A4 گرفتم هر درسی حدود ۵۰۰ صفحه شده ( البته شیمی شده ۲ تا کتاب ۵۰۰ صفحه )اگه بخوای آ۵ بگیری که خیلیییی تعداد صفحات زیاد میشه و سیمی کردنش سخته .
این پست پاک شده! -
Maryam Nateqi در پرینت جزوات گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام وقت تون بخیر
ببخشید ی سوال داشتم سایت مکس کپی فقط پرداخت اینترنتی داره؟سلام دوستان آقای ریسی نیستند کسی می دونه جواب سوالمو؟
@دانش-آموزان-آلاءMaryam Nateqi
سلام عزیزم
من ک جزوه فرستادم که کپی کنند برام، هزینه رو هم، کارت به کارت کردم از طریق بانک، بعد هم از قبض پرداخت عکس گرفتم...یا حالا اگه از طریق خوده گوشی بود از صفحه پرداخت شات میگرفتم که براشون بفرستم.
ولی اون موقع من از گوشی هزینه رو پرداخت نکردم. -
Maryam Nateqi
سلام عزیزم
من ک جزوه فرستادم که کپی کنند برام، هزینه رو هم، کارت به کارت کردم از طریق بانک، بعد هم از قبض پرداخت عکس گرفتم...یا حالا اگه از طریق خوده گوشی بود از صفحه پرداخت شات میگرفتم که براشون بفرستم.
ولی اون موقع من از گوشی هزینه رو پرداخت نکردم.سارا M 0
سلام مرسی سارا جونم، فهمیدم️
-
سارا M 0
سلام مرسی سارا جونم، فهمیدم️
Maryam Nateqi
خواهش گلم🥰