مطالعه درس زمین شناسی برای داروسازی
-
سلام دوستان
من کنکوری ۱۴۰۱ هستم
طبق شناختی که از خودم دارم و علایق ، توانایی ها و روحیاتم رفتم و اطلاعاتی رو درباره رشته های مختلف دانشگاهی در رشته تجربی کسب کردم
و من کلاً با شرایط استرسزا و تنش و کار در اتاق عمل و خون و ... نمیتونم کنار بیام
و به نظرم بهترین رشته برای من که البته علاقه هم بهش دارم و به نظرم جذابه داروسازی هست
عزمم رو جذم کردم برای دارو ، همه سختی هاش رو هم میپذیرم
حالا با توجه به این که برای دارو ضریب زمین شناسی (۱) هست و نمیشه نادیدش گرفت ، به نظر شما من باید میانگین چقدر در روز یا هفته زمین شناسی رو بخونم ؟؟
در ضمن ، هیچ چیزی از زمین تا حالا نخوندم ! -
سلام
طبق سوالاتی که من از زمین شناسی 1400 دیدم،
به نظرم چند ماه مونده به کنکور، هفته ای یه فصل یا نصف فصل بخونین و سعی کنین مطالبی که میخونید یادتون نره.
از نظر من اگه زمین رو زود تر شروع کنین به مرور زمان مطالبی که خوندید رو یادتون میره.امیدوارم راه حل مناسبی باشه
موفق باشید -
سلام. زمینشناسی خیلی فراره. سوالاتش هم طوری نیستند که بشه گفت کاملا حفظیاند ، پس برای تهیه کتاب تست خیلی دقت کنید که کامل باشه. در مورد شروع مطالعش هم اگر بعد از عید یا نهایتا توی اردیبهشت ماه شروع کنید ایدهآل هست (طبق تجربهی دوستان و خودم).
-
سلام. زمینشناسی خیلی فراره. سوالاتش هم طوری نیستند که بشه گفت کاملا حفظیاند ، پس برای تهیه کتاب تست خیلی دقت کنید که کامل باشه. در مورد شروع مطالعش هم اگر بعد از عید یا نهایتا توی اردیبهشت ماه شروع کنید ایدهآل هست (طبق تجربهی دوستان و خودم).