حرکات روده باریک
-
سلام بچه ها چطورین؟
بچه ها آقای موقاری گفتن توی روده باریک حرکات روده :کرمی و قطعه قطعه کننده هر دوتاش وجود داره اما حرکات کرمی ضعیفه برای اینکه روده باریک محل جذبه و به زمان بیشتری برای جذب نیاز هست.
اما کتاب تست من (میکرو) حرکات روده باریک رو فقط قطعه قطعه کننده در نظر گرفته.
الان کدوم درسته؟ 🤔
تجربیا 🌺🌈 -
سلام بچه ها چطورین؟
بچه ها آقای موقاری گفتن توی روده باریک حرکات روده :کرمی و قطعه قطعه کننده هر دوتاش وجود داره اما حرکات کرمی ضعیفه برای اینکه روده باریک محل جذبه و به زمان بیشتری برای جذب نیاز هست.
الان کدوم درسته؟ 🤔
تجربیا 🌺🌈Maryam Nateqi بالاخره غذا باید جلو بره یا نه؟
پس صددرصد حرکات کرمی هم داریم ولی آهسته تر -
Maryam Nateqi بالاخره غذا باید جلو بره یا نه؟
پس صددرصد حرکات کرمی هم داریم ولی آهسته ترM S 4
خود حرکات قطعه قطعه کننده اینکار رو انجام میده تو روده باریک -
M S 4
خود حرکات قطعه قطعه کننده اینکار رو انجام میده تو روده باریکMaryam Nateqi حرکات قطعه قطعه کننده جلو میبرن؟!!
-
Maryam Nateqi حرکات قطعه قطعه کننده جلو میبرن؟!!
M S 4
بله!
چون حرکات قطعه قطعه کننده در ابتدای روده باریک بیشتر از انتهای روده باریک هست درنتیجه باعث جلو بردن کیموس در روده باریک میشه! -
سلام بچه ها چطورین؟
الان کدوم درسته؟ 🤔
تجربیا 🌺🌈Maryam Nateqi حرکت کرمی اش اونقدر ضعیفه که در نظر نمی گیرن بعضی کتاب ها .ولی برای تست ها در نظر داشته باشید که وجود داره .
در ضمن بله کاملا درسته حرکت قطعه قطعه کننده در روده ی باریک باعث حرکت غدا می شه -
M S 4 در حرکات روده باریک گفته است:
حرکت قطعه قطعه کننده نقش اصلی اش مخلوط کنندگی هست ولی استثنا ها داره و در روده ی باریک نقش جلو راندن داره .حرکت کرمی هم نقش اصلی اش جلو راندن هست ولی این هم استثنا داره و در نزدیکی های انتهای معده یعنی پیلور نقش مخلوط کنندگی داره .
-
Maryam Nateqi حرکت کرمی اش اونقدر ضعیفه که در نظر نمی گیرن بعضی کتاب ها .ولی برای تست ها در نظر داشته باشید که وجود داره .
در ضمن بله کاملا درسته حرکت قطعه قطعه کننده در روده ی باریک باعث حرکت غدا می شهIlya Mansouri
بله خیلی متشکرم 🌺🌈 -
سلام دوستان بنداره فوقانی مری اردایه؟ چون مخطط هستش
تجربیا -
تجربیاMaryam Nateqi سلام بله ارادیه
تمام ماهیچه های مخطط یا همون اسکلتی ارادی اند
مگر اینکه در فرایند انعکاس غیر اردی کار کنن وگرنه در حالت عادی ارادی کار میکنن -
تجربیاMaryam Nateqi
سلام
ابتدا بلع ارادی است اما وقتی توده غذایی وارد حلق میشود غیر ارادی میشود مانند انعکاس عقب کشیدن دست که ماهیچه اسکلتی اینجا هم یعنی ۱/۳ ابتدا مری ماهیچه مخطط هست اما بخاطر انعکاس بلع غیر ارادی عمل میکند -
بچع ها مری فقط کرمی معده روده هر دو.. روده بزرگ هم بیشتر رو کرمی تاکید شده البته شاید قطعه کننده هم یاشه که فک نکنم باشه.
-
Maryam Nateqi
سلام
ابتدا بلع ارادی است اما وقتی توده غذایی وارد حلق میشود غیر ارادی میشود مانند انعکاس عقب کشیدن دست که ماهیچه اسکلتی اینجا هم یعنی ۱/۳ ابتدا مری ماهیچه مخطط هست اما بخاطر انعکاس بلع غیر ارادی عمل میکندHanane Kaaj
بله درسته متوجه شدم مرسی عزیز جان 🌺🌈 -
Maryam Nateqi سلام بله ارادیه
مگر اینکه در فرایند انعکاس غیر اردی کار کنن وگرنه در حالت عادی ارادی کار میکننatena abolhasani
مرسی آتنا جان🌺🌈 پس چون باتوجه به اینکه بنداره فوقانی مری مربوط به مرحله دوم بلع (انعکاس هست) فعالیت بنداره فوقانی مری میشه غیر ارادی -
بچع ها مری فقط کرمی معده روده هر دو.. روده بزرگ هم بیشتر رو کرمی تاکید شده البته شاید قطعه کننده هم یاشه که فک نکنم باشه.
saadi noorozi masir
خیلی ممنون دوست عزیز 🌺🌈 -
Hanane Kaaj
بله درسته متوجه شدم مرسی عزیز جان 🌺🌈Maryam Nateqi خواهش میکنم
-
atena abolhasani
مرسی آتنا جان🌺🌈 پس چون باتوجه به اینکه بنداره فوقانی مری مربوط به مرحله دوم بلع (انعکاس هست) فعالیت بنداره فوقانی مری میشه غیر ارادیMaryam Nateqi خواهش میکنم😊❤
فقط ببین اول اینکه بلع انجام میدیم ارادی کار میکنه بعد از اون غیر ارادی میشه
دیدی وقتی غذارو قورت میدیم اولش دست خودمونه بعدش خودش میره پایین؟
این دقیقا همونه اولش ارادی کار میکنه بعدش به صورت غیر ارادی غذارو هدایت میکنه سمت معده -
Maryam Nateqi سلام بله ارادیه
مگر اینکه در فرایند انعکاس غیر اردی کار کنن وگرنه در حالت عادی ارادی کار میکنناین پست پاک شده! -
Ali Alii
چه وضع حرف زدنه؟ 😐😐😐
درست حرف بزنید لطفا -
Maryam Nateqi خواهش میکنم😊❤
فقط ببین اول اینکه بلع انجام میدیم ارادی کار میکنه بعد از اون غیر ارادی میشه
دیدی وقتی غذارو قورت میدیم اولش دست خودمونه بعدش خودش میره پایین؟
این دقیقا همونه اولش ارادی کار میکنه بعدش به صورت غیر ارادی غذارو هدایت میکنه سمت معدهatena abolhasani
متوجه شدم آتنا جون بازم ممنونم 😁🌺🌈❤️