فیزیک فشار
-
علی شلالوند
این تیپ سوالا رو چی
نمیشه با تبدیل محاسبشون کرد؟Marziye Ahmadpour
سلام، ن اینا رو نمیشه با تبدیل کردن به راحتی حل کرد... -
علی شلالوند
سلام وقتتون بخیر
ویس گرفتمAmirreza Vafaei Moghadam دمت گرم عالی بود. قلم چی خیلی گیر داده به این تیپ سوالا و طبیعیه به نظرم توی فشار تنها مبحثی که میشه پیچوندش و سختش کرد همین هستش و قلمچی هم متخصص سوالای سطح بالاست . امسال درس ریاضی خیلی سخت بود پارسال شیمی و امسال احتمالش هست سطح سوالای فیزیک بالا باشه پس خیلی فوکوس کردم روی فیزیک
-
Amirreza Vafaei Moghadam دمت گرم عالی بود. قلم چی خیلی گیر داده به این تیپ سوالا و طبیعیه به نظرم توی فشار تنها مبحثی که میشه پیچوندش و سختش کرد همین هستش و قلمچی هم متخصص سوالای سطح بالاست . امسال درس ریاضی خیلی سخت بود پارسال شیمی و امسال احتمالش هست سطح سوالای فیزیک بالا باشه پس خیلی فوکوس کردم روی فیزیک
علی شلالوند در فیزیک فشار گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam دمت گرم عالی بود. قلم چی خیلی گیر داده به این تیپ سوالا و طبیعیه به نظرم توی فشار تنها مبحثی که میشه پیچوندش و سختش کرد همین هستش و قلمچی هم متخصص سوالای سطح بالاست . امسال درس ریاضی خیلی سخت بود پارسال شیمی و امسال احتمالش هست سطح سوالای فیزیک بالا باشه پس خیلی فوکوس کردم روی فیزیک
موفق باشید
-
علی شلالوند در فیزیک فشار گفته است:
موفق باشید
Amirreza Vafaei Moghadam و سلامی دوباره بر دوست برادر عزیز خیلی اذیتت کردم ببخشید
دستی بر آتش داری در مبحث حرکت شناسی؟
اونجایی که هایلایت کردم رو واقعا نمیفهمم از کجاشون دراوردن -
Amirreza Vafaei Moghadam و سلامی دوباره بر دوست برادر عزیز خیلی اذیتت کردم ببخشید
دستی بر آتش داری در مبحث حرکت شناسی؟
اونجایی که هایلایت کردم رو واقعا نمیفهمم از کجاشون دراوردن