اضطراب
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
برای رفع اضطراب چکار کنم بنظرتون؟
منجر به آسم شده و برام مشکل ساز شده نمیتونم درس بخونم
ممنون میشم کمک کنید
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ممنون میشم کمک کنید
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاTara Mm پیشنهاد من اینه که یا برید پیش یه "مشاورِ روانشناس" یا اگه نه که حتما توی برنامه روزانتون مدیتیشن و یوگا رو بگنجونین. خیلی میتونه بهتون کمک کنه. مخصوصا اگه با موسیقی دارای امواج آلفا باشه. مدیتیشن مداوم باعث میشه مغزتون امواج آلفا تولید کنه که این امواج آلفا هم برای آرامش و هم افزایش تمرکز و کارایی مغز هنگام درس خوندن کمک میکنه. البته در اوایل راه نباید انتظار معجزه داشت چون مغز مقاومتش زیاده فقط با ادامه دادن میشه به نتیجه رسید. در حالت اضطراب امواجی که مغز تولید میکنه بتا با فرکانس زیاده که با مدیتیشن پیوسته میتونین این امواج رو کاهش بدین و آلفا رو جایگزین کنید
-
Tara Mm پیشنهاد من اینه که یا برید پیش یه "مشاورِ روانشناس" یا اگه نه که حتما توی برنامه روزانتون مدیتیشن و یوگا رو بگنجونین. خیلی میتونه بهتون کمک کنه. مخصوصا اگه با موسیقی دارای امواج آلفا باشه. مدیتیشن مداوم باعث میشه مغزتون امواج آلفا تولید کنه که این امواج آلفا هم برای آرامش و هم افزایش تمرکز و کارایی مغز هنگام درس خوندن کمک میکنه. البته در اوایل راه نباید انتظار معجزه داشت چون مغز مقاومتش زیاده فقط با ادامه دادن میشه به نتیجه رسید. در حالت اضطراب امواجی که مغز تولید میکنه بتا با فرکانس زیاده که با مدیتیشن پیوسته میتونین این امواج رو کاهش بدین و آلفا رو جایگزین کنید
Rozita Rast khane ممنونم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
ممنون میشم کمک کنید
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاTara Mm سلام.اپلیکیشن Norbu رو امتحان کنید.برای مدیریت استرس عالیه.
-
تمرین ها تنفسی رو امتحان کنید. تو یوتیوب سرچ کنید هست
روش تنفس wim hof رو هم پیشنهاد میکنم. چیز خوبیه (یوتیوب)از خوبیای مدیتیشن هم نیازی نیست بگم دیگه (بازم یوتیوب)