قلب
-
-
sara cherry
من الان دیگه کتابام پاک کردم ولی توی شکلی که سرخرگ ششی و آئروت هست کاملا مشخصه که سرخرگ ششی که به شش چپ میره از روی آئورت میگذره -
sara cherry در قلب گفته است:
: سرخرگ ششی در زیر قوس آئورت دو شاخه شده . شاخه سمت راست از پشت آئورت و بزرگ سیاهرگ زبرین و
شاخه سمت چپ از روی آئورت می گذرد .میشه یکی بگه چطوری شاخه سمت چپ از روی ائورت میگذره ؟تو شکل ها نتونستم این رو واضح متوجه شمهنگام پخش تحریک بین دیواره دو بطن ، هنوز تحریک در دیواره دهلیز ها وجود دارد )کمی قبل از Q تا R)
تجربی @دانش-آموزان-تجربی تجربیا اینم میشه یکی توضیح بده بهم -
sara cherry
من الان دیگه کتابام پاک کردم ولی توی شکلی که سرخرگ ششی و آئروت هست کاملا مشخصه که سرخرگ ششی که به شش چپ میره از روی آئورت میگذرهاحمد قادری تو اون شکل مگه هردوتاشون زیر قوی اورت نیستن چطوری از روش رد میشن
-
احمد قادری تو اون شکل مگه هردوتاشون زیر قوی اورت نیستن چطوری از روش رد میشن
sara cherry شکل رو میفرستید
-
: سرخرگ ششی در زیر قوس آئورت دو شاخه شده . شاخه سمت راست از پشت آئورت و بزرگ سیاهرگ زبرین و
شاخه سمت چپ از روی آئورت می گذرد .میشه یکی بگه چطوری شاخه سمت چپ از روی ائورت میگذره ؟تو شکل ها نتونستم این رو واضح متوجه شمهنگام پخش تحریک بین دیواره دو بطن ، هنوز تحریک در دیواره دهلیز ها وجود دارد )کمی قبل از Q تا R)
تجربی @دانش-آموزان-تجربی تجربیا اینم میشه یکی توضیح بده بهمsara cherry
اینم با شکلی که برای تحریک قلب دادن میشه توضیح داد اگه میشه اینو هم بفرستید تا بگم -
این پست پاک شده! -
sara cherry
اینم با شکلی که برای تحریک قلب دادن میشه توضیح داد اگه میشه اینو هم بفرستید تا بگم -
-
sara cherry
-
تجربی @دانش-آموزان-تجربی تجربیا اینم میشه یکی توضیح بده بهم